- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
Kızzzzzzz naptın2 de randevum canımmm heycanlandım kızzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızzzzzzz naptın2 de randevum canımmm heycanlandım kızzz
Yap hadi kaç gün vardı bata kuzu bide erken gebelik testi mi normal miTest aldım almasına da o bana bakıyooooo ben ona bakıyorum yapmaya çok korkuyorum ya
Bat a iki gün kaldı normal test aldımYap hadi kaç gün vardı bata kuzu bide erken gebelik testi mi normal mi
Hadiiiiiiii yap hadiiiiiiiiBat a iki gün kaldı normal test aldım
Tamam gidiyorumHadiiiiiiii yap hadiiiiiiii
Korkma bebeğim korkma ya inşallah miniğin içindedir inşaaaaaalahhiram2015 nerdesin ikinizde burda olun yapamıyorum korkumdan
BEKLİYORUMMMTamam gidiyorum
Maalesef canm tek çizgiyle kalakaldım yine ikinci çizgiyi o kadar görmek istiyo ki beynim sanki varmış gibi algılıyorum artık ama yok bu ay da olmadıKorkma bebeğim korkma ya inşallah miniğin içindedir inşaaaaaalah
Foto at bakim belki vardır kuzum yaMaalesef canm tek çizgiyle kalakaldım yine ikinci çizgiyi o kadar görmek istiyo ki beynim sanki varmış gibi algılıyorum artık ama yok bu ay da olmadı
Maalesef canm tek çizgiyle kalakaldım yine ikinci çizgiyi o kadar görmek istiyo ki beynim sanki varmış gibi algılıyorum artık ama yok bu ay da olmadı
Foto at bakim belki vardır kuzum ya
Belki geç döllenmedir kuzum hemen üzülme olur mu bekle bakalım bi adetini daha hiçbirşey belli değil tam olarak
Sanmıyorum da hayırlısı artık bide seni bekleyelim bakalım benden umarken bakarsın sende pozitifi görürüz☺Belki geç döllenmedir kuzum hemen üzülme olur mu bekle bakalım bi adetini daha hiçbirşey belli değil tam olarak
Kısmet kuzum daha 21ine çok ya nasıl geçecek zaman bilmiyorum valla.. ama sen üzülme eşine söyleme bence kuzum belki vardır adetin geçmesini bekleSanmıyorum da hayırlısı artık bide seni bekleyelim bakalım benden umarken bakarsın sende pozitifi görürüz☺
Söylesem kızar zaten beklemekten başka yapcak bişey yokKısmet kuzum daha 21ine çok ya nasıl geçecek zaman bilmiyorum valla.. ama sen üzülme eşine söyleme bence kuzum belki vardır adetin geçmesini bekle
Kuzum sen rahim filmi çektirdin miSöylesem kızar zaten beklemekten başka yapcak bişey yok
Çektiŕdim bi sıkıntı yokKuzum sen rahim filmi çektirdin mi
Eşin gittimi kuzumÇektiŕdim bi sıkıntı yok