20-22 şubat arası canım geçen ay geç oldu ya tam kestiremiyorumbacı senin kaç gün var kii bat a
ee hadi hayırlısı cnm inşlhh gebe olarak bekliyozzz seniii hbr ver bakkk takipteyim seniiiYaptım yaptım ☺
Bizde görmek istiyoruzzzzzzz ☺☺☺çarşamba dr gidicem kızlarrr dua edin ilk randevumuzzz
Kalp atışını duyucan dimi ya pıt pıt atacakçarşamba dr gidicem kızlarrr dua edin ilk randevumuzzz
hayırlısı cnm hakkındaaa inşlh sende bi hamiş olaydınnnn çokkk güzel şeyler yazılmaz anlatılmazzz yaşatsın rabbim sizedeee inşlh20-22 şubat arası canım geçen ay geç oldu ya tam kestiremiyorum
Ay inşallah yaa bilmiyorum son günler takmaya mı başladım yine çok uğraşıyorum takmamak için ama elim habire karnıma gidiyo refleks olarak içten gelen bişey yaniee hadi hayırlısı cnm inşlhh gebe olarak bekliyozzz seniii hbr ver bakkk takipteyim seniii
atmam mı atarım cnmmmm ewet 7+1 bugun çsrşamba 7+3 olucak allahın izniyle inşlhh duyacagımmmKalp atışını duyucan dimi ya pıt pıt atacakusg fotosu isteriz bir dua karşılığında haberin olsun
Ay o nasıl bi heyecandır ama kalbine eşlik eden kalp atışını duymak bizede nasip olur inşallahKalp atışını duyucan dimi ya pıt pıt atacakusg fotosu isteriz bir dua karşılığında haberin olsun
İnşallaaaaaah canııııımm cümle alem inşallah herkes yaşasınhayırlısı cnm hakkındaaa inşlh sende bi hamiş olaydınnnn çokkk güzel şeyler yazılmaz anlatılmazzz yaşatsın rabbim sizedeee inşlh
yeme içme durumları nasıl mesela ben öküz gibitordum 4 5 gün kala hoşş hala yiyorummmm da biri beni durdursun diyorummm eşimeAy inşallah yaa bilmiyorum son günler takmaya mı başladım yine çok uğraşıyorum takmamak için ama elim habire karnıma gidiyo refleks olarak içten gelen bişey yani
aminnnn aminnnnnnnnnAy o nasıl bi heyecandır ama kalbine eşlik eden kalp atışını duymak bizede nasip olur inşallah
Ay varya hamile olursam adresinizi yazın 1 er kilo baklava yollicam size yanına ne istersenizİnşallaaaaaah canııııımm cümle alem inşallah herkes yaşasın
Çok fena çok dünyayı yiyip de doymama durumlarındayımyeme içme durumları nasıl mesela ben öküz gibitordum 4 5 gün kala hoşş hala yiyorummmm da biri beni durdursun diyorummm eşime
Kız ben antepteyim baklava şehri ben yollayım asılAy varya hamile olursam adresinizi yazın 1 er kilo baklava yollicam size yanına ne isterseniz
ahaaa hamişşşşş hamişşşş içime doğuyorrrÇok fena çok dünyayı yiyip de doymama durumlarındayımne yicemi şaşırıyorum o kadar yani
kızlarrrr lütfen burda bi hamile var aklımıza düşürmeyinnn bacı bana yolla parasını gönderimmmKız ben antepteyim baklava şehri ben yollayım asıl
Ağzına tatlılar dolsun emi geçen aydan beri benim koca değilde sen hamile bırakcan artık beni bu gidişle hamile hamile diye diyeahaaa hamişşşşş hamişşşş içime doğuyorrr
Yaaaa gel misafirim ol hemşehrim baklava kurban olsunkızlarrrr lütfen burda bi hamile var aklımıza düşürmeyinnn bacı bana yolla parasını gönderimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?