- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
Cano sen de gelmedi dimi kırmızılar ☺yaacanım bnm hakkında hayırlısı olsun şubat ayına ayarla kendini yada acaba bi kaçgün daha olmasan çıkarmı birşetler..
yok cnmmm ben bi kaç güne kan vericem işte bakalım değerim yükseliştemi diyeeCano sen de gelmedi dimi kırmızılar ☺
Oh oh ne güzelyok cnmmm ben bi kaç güne kan vericem işte bakalım değerim yükseliştemi diyee
hmmm kafama takıldı dünden beri hiç adet olmuş gibi deilim iyi bari bi gittiğimde bu düzensizliğimi de sorayım mademdoğrudur tmm işte bende onları diyorum normal hapı bile kullanmazken ben o iğneler daha etkili yani
Canım naptın kan verecektingünaydın güzeller..
Malesef oluyorum şuan canım tam kırmızıyı görmedim ama görcem kesin belliyaacanım bnm hakkında hayırlısı olsun şubat ayına ayarla kendini yada acaba bi kaçgün daha olmasan çıkarmı birşetler..
dr bir hafta sonra gibi dediği için bekliyorum testimde de yazıyor ya cnmmCanım naptın kan verecektin
hayırlısı olsunn sıkma canını şubatta inşlh..Malesef oluyorum şuan canım tam kırmızıyı görmedim ama görcem kesin belli(
sen gittin mi.dr cnm ve nasıl oldunn??bide bişey daha sormak istiyorum gördüğüme göre hcg de gebelik çıkmayan herkesin değeri 0 ın altında benimki neden 2 küsür çıktı hala bi anlam veremiyorum ya offf bebeği kafaya takmıyorum ne güzel diyodum heryerden bişeyler çıkıyo ya
Hayır gitmedim hala yatak döşeğim az ömce başka bi topikte bi yazı okudum ya içimde bişeyler kıpırdadı yine birsinin hcg si 1.33 ten yükselmiş ve hamileymiş brnimkinede yerleşme kanaması olabilir mi diyolar olabilir mi of kafamda deli sorularsen gittin mi.dr cnm ve nasıl oldunn??
Kızlar selam.nasılsınız?hamis olan kim varsa hepinizi tebrik ediyorum.insallah bebeklerinize saglikli bir sekilde kavusursunuz.benimde bat 14 ocaktı.bugun de olmazsam yarin sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum.sice hamilelik varsa cikar mi ki ?
Teşekkürler darısı başınıza inşallah hayırlısıyla .. kismetse inşallah vardır ben su an inanamıyorum hamile olduğuma...[/QUOTE
Kac aydir bebek disinuyordunuz canim.hayirli olsun cok sevindim.allah ol derse olur.darısı isteyenlere olsun insallah.Adetleriniz duzenli miydi
Teşekkürler 7/8 aydır düşünüyorduk kısmet bugün eymiş.. darısı isteyenlere aminKac aydir bebek disinuyordunuz canim.hayirli olsun cok sevindim.allah ol derse olur.darısı isteyenlere olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?