sayılı günler (bat)13 gün var..

bide bişey daha sormak istiyorum gördüğüme göre hcg de gebelik çıkmayan herkesin değeri 0 ın altında benimki neden 2 küsür çıktı hala bi anlam veremiyorum ya offf bebeği kafaya takmıyorum ne güzel diyodum heryerden bişeyler çıkıyo ya

sen gittin mi.dr cnm ve nasıl oldunn??

sen gittin mi.dr cnm ve nasıl oldunn??
Hayır gitmedim hala yatak döşeğim az ömce başka bi topikte bi yazı okudum ya içimde bişeyler kıpırdadı yine birsinin hcg si 1.33 ten yükselmiş ve hamileymiş brnimkinede yerleşme kanaması olabilir mi diyolar olabilir mi of kafamda deli sorular

http://www.hamilemiyim.org/forum/konu/hamile-oldugu-halde-kan-testinde-cikmayan.2880/ ay bi bakarmısınız 0 dan büyük değerler için gebelik şüphesi olabilir diyo ya ben dr umu deiştircem ya hiç bir konuda bilgilendirmiyo beni mesela pkos var bende ben pko olan tarafta yumurta oluşmuyo die biliyorum klomenden sonra kontrole gittim her iki terafta yumurta gelişimi çok güzel dedi nasıl dedim bende pkos var o nasıl oldu bana dediki yumurtaların gelişimi gayet güel sonra en son gittim gebelik yok dedi hcg yi sölemedi bile çıkayım die bekledi bensordum kaç diye 2 dedi yine çıkmamı bekledi yine ben sordum ilaç kullancak mıyım die istersen tekrar klomen yazayım dedi offff offff değiştireyim dmi dr umu çok msj yazıyorum biliyorum çok özür diliyorum sizden ama çevremde kimseyle paylaşamıyorum çok kızıyolar bana kafana takıyosun die

Adet gunum dundu ben olmadim ve dunden beri pedle geziyorum hasta olucam diye kasiklarim o kadar agriyoki dayanamiyorum yaninda da bas agrisi agri kesicide icemiyorum sizce ne yapmam lazim

Kızlar selam.nasılsınız?hamis olan kim varsa hepinizi tebrik ediyorum.insallah bebeklerinize saglikli bir sekilde kavusursunuz.benimde bat 14 ocaktı.bugun de olmazsam yarin sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum.sice hamilelik varsa cikar mi ki ?

Teşekkürler darısı başınıza inşallah hayırlısıyla .. kismetse inşallah vardır ben su an inanamıyorum hamile olduğuma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…