sayılı günler (bat)13 gün var..

inşlh sen gebe kalda ben 5 .kişide olsam sorun yokk hayırlısı hakkında cnmm yaa ikiz ikizz rabbim nasip etsinn..

kızlarrr hadi ben yatar canlar yarın görüşmek dilegiyle sarjda azaldı elimde kalmadan tlfnn allaha emanetsiniz..

Bide benim 2.5 yıldır ya kist ya sistit yada yara gibi rahatsızlıklarım oldu her gittim doktor da gebelik önerdi tabi düşünmediğimiz için bu rahatsızlıkları ara ara hep yaşadım en sonunda kronik ağrıların elle tutulur hiç bir yanın Yok senin ya Doğum kontrolle ağrılarını dindireceksin yada Doğum yapacaksın dediler tabi normal Doğum eğer sezeryan yaparsan sonrasında yüne devam eder dediler gebeliğiminde zor geçeceği bilgisini hep söylediler bu arada çok acillik olduğum için yanlış anlama gittiğim doktorlar hep özeldi hiram2015

inşlh biran öncee hamile kalırsınn cnm bnmmm inşlhh dik.et kendineee

mrhb en gzl haftasonları herkese canlar..

bugun çok sessiz herkes nedensee

Canlar ya ben adet oldum olmasına ama çok az oluyorum ya çok afedersiniz bir ped bile harcanmayacak kadar yani neden böyle oldu acaba ilaçların etkisi olabilir mi ki

olabilirr cnm çünküü ben adetliyken hiç hap içmem kesiyor kanamayı diyeee

Ama daha bugün kullandım ilçaları hem benim kastetmek istediğim klomen yada iğneydi onlardan dolayı olmuş olabilirmi yani
doğrudur tmm işte bende onları diyorum normal hapı bile kullanmazken ben o iğneler daha etkili yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…