Tamam saolasınvardrr cnm ya muhtemelennn bk nete arasstırr faydalarını okuu
inşlh sen gebe kalda ben 5 .kişide olsam sorun yokk hayırlısı hakkında cnmm yaa ikiz ikizz rabbim nasip etsinn..Burdan haber vereceğim 3. Kişi sensin canım olumlu birşey olursa haber ederim şuan da testti kan vermekdi uğraşmıyorum çünkü doktor reglinin 2-3-yada 4 üncü günü görmek istedi beni eğer olmazsanda gel sesi ondan biraz daha beklicem ona göre kontrole gidicem
Anladım canm heğsini bi gözdrn geçiririm şimdi biraz uyuyp dinlensem iyi olur hepinizi seviyorum bebişli sağlıklı mutlu iyi gecelerC CilekRecelim dogal folikasit cnm bnmmm
Amin amin çok amin :)inşlh sen gebe kalda ben 5 .kişide olsam sorun yokk hayırlısı hakkında cnmm yaa ikiz ikizz rabbim nasip etsinn..
Amin sağol canım sende dikkat et Allah'a emanet oluninşlh biran öncee hamile kalırsınn cnm bnmmm inşlhh dik.et kendineee
Amin sanada Can'ımmrhb en gzl haftasonları herkese canlar..
Ama daha bugün kullandım ilçaları hem benim kastetmek istediğim klomen yada iğneydi onlardan dolayı olmuş olabilirmi yaniolabilirr cnm çünküü ben adetliyken hiç hap içmem kesiyor kanamayı diyeee
doğrudur tmm işte bende onları diyorum normal hapı bile kullanmazken ben o iğneler daha etkili yaniAma daha bugün kullandım ilçaları hem benim kastetmek istediğim klomen yada iğneydi onlardan dolayı olmuş olabilirmi yani
yaaBugün regl günümdü ve olmadım kan verdik 0,100 çıktı yani negatif çok üzüldük(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?