sayılı günler (bat)13 gün var..

Eylül 13 de adet oldum 17 de bitti.
Ekim 9 da oldum 12 de bitti.
Kasım 4 de oldum 7 de bitti.
Sonra 40 gün falan geciktim tedbir amaçlı kan testi yaptırdım sonuç negatifti doktorumun bilgisi vardı zaten kontrole gidecektim sonra kan testi sonucunun resmini attım negatif olduğuna dair oda tarlusal adet söktürücü verdi kullandım
Aralık 18 de adet oldum 21 de bitti şimdi bekliyorum bu yüzden kafam Allah bullak

martta 3 yıl olucak bnm de 2 yasına yeni girmiş kızım var profilimdeki ilk doğdugu günkü resmi bakalım herseyin hayırlısı diliyorum ii düşünmek lazım..lazımki ii seylerr olsun cnm hakkımızdaa
Maşallah subhanAllah Rabbim nazarlardan saklasın kartpostal gibi kaderleri de iyi olsun sağlıklı olsun Rabbim isteyen herkese de nasip etsin Amin amin

hmm hiç test yaptın mı ewde ve reglden sonra yumurtlama günüüzü biliyormuydunuz yada tahmin varmıydıı?

Maşallah subhanAllah Rabbim nazarlardan saklasın kartpostal gibi kaderleri de iyi olsun sağlıklı olsun Rabbim isteyen herkese de nasip etsin Amin amin
aminnnn hayatım aminnnn darısı sanada cnmmm

Yumurtlama diye hesap edip tahmin ettiğim ama denk getiremediğim tarihler oldu tabi ama dediğim gibi akışına bıraktım rahat davrandım ben psikolojik olarak çabuk etkileniyorum bu yüzden Bebek için değil de normal davrandım hep nasibimde ne zaman çar bakalım test falan yapmadım evde ama ocak ayının 4 ünde hepatit b bağışıklığımın olup olmadığını kontrol etmek için sağlık ocağına kan testi yaptırdım aynı zamanda gebeliğede bakılmasını istedim sonuç 0.64yani negatifti ama yine de dikkat ediyorum belki vardır diye :)

Geciltiğim için böyle olmuştur ya yarın normale döner heralde
olabilir cnmm sen bu aydan sonra al tedbirini taktirr allahın cnm 2. günü çörekotu bala basla karafil hem çiğne hemdee sıcak suya at 5/6 tane demlensin ılıyınca içç onuda içtim benn inan öylee hergünde depillldi yaniii 2/3güne bir

Deneyelim bakalım

Tabi bu sırada acillik oldum ağrım vardı ertesi gün doktoruma gittim bir tane yumurtan var ama boş dedi d vitamini ilacı verdi baya düşük çıktı çünkü ağrı kesici vs kullanmayalım dikkat edelim dedi çok aşırı ağrın olurdaysa parol kullan dedi hiç mi hiç anlamadım soramadım da

en iyisini yapmışsın bende gecen ay çok taktım bu ayda yumurtlama gününmden önce dawrandım bide yumurtlama günümü degerlendirdimm sen biraz dişini sık bakalım n olucak cnmm merak ettim bk şimdi bendee hayrlısıı cnmm

Burdan haber vereceğim 3. Kişi sensin canım olumlu birşey olursa haber ederim şuan da testti kan vermekdi uğraşmıyorum çünkü doktor reglinin 2-3-yada 4 üncü günü görmek istedi beni eğer olmazsanda gel sesi ondan biraz daha beklicem ona göre kontrole gidicem

bende yılbasından bu yana resmenn griptenn bittimm ama hiç hap içmedim nane limonn zaten hap kullanmayıda sewmıyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…