- 4 Aralık 2016
- 391
- 232
- 53
- 30
İnşllah canm benim hayırlı olsun bı arada bebişinbk bu ay kalmadıysann ahanda yazıyorum buraya önümüzdeki aya hamile kalırsın allahın izniyleee
Kızlar merhaba aralık 18 adet oldum 21 inde bitti şu sıralar adet bekliyorum ama İnan'ın kafam çok karıştı adet takvimine göre 13 ünde olmamgerekiyordu falan bana akıl verir misin geçiyor mu şuan yoksa daha var mı İnan'ın kafam basmıyor şu sıralarbide 22-23 günde bir oluyordumnormalde tabi zaman zaman tutmadığı da oluyordu sizce.?[/QUOTkız bnm tarihleriöle aynıymış ya sat 18 aralık bat 13 ocak dr kan testine bakıp muhtemelen hamilesindir dedi 1 hafta sonra tekrarla kanı testini dedi
Olmaz mı hiç aklım başımda deil Allah sağ salim kucağna almayı nasip etsinbana hayırlı olsun yokmu kız bk hamilenin duası kabul olurmuşş allahım şu kıza ikiz ikiz ver yarabbim C CilekRecelim
sağol hayatım sana bol bol dua ediyorummmm darısı sana inşlh allahım yürekten diliyorummm wallahiiiİnşllah canm benim hayırlı olsun bı arada bebişin
aminn allahım inşlhhhdarısı sana cnmOlmaz mı hiç aklım başımda deil Allah sağ salim kucağna almayı nasip etsin
Allah razı olsun canm benim ya çok çok çok teşekkür ederimsağol hayatım sana bol bol dua ediyorummmm darısı sana inşlh allahım yürekten diliyorummm wallahiii
bnm hissler kuwetli bu ay olmazsan önümüzdeki aya inşlh dediklerimi ya aksatmaAllah razı olsun canm benim ya çok çok çok teşekkür ederim
İnşallah inşallah önce bi iyileşeyim de Allahın izniylebnm hissler kuwetli bu ay olmazsan önümüzdeki aya inşlh dediklerimi ya aksatma
inşlhhj cnmm önce sağlık tabiki allah güç kuwet versin biran öncr inşlhhhİnşallah inşallah önce bi iyileşeyim de Allahın izniyle
Saol canm benim çok tatlısın☺inşlhhj cnmm önce sağlık tabiki allah güç kuwet versin biran öncr inşlhhh
Tamam hemen yarın yapıcam bunlarıçörekotu balla karıştır aç tok farketmez bir cay kaşıgı yut günde 1 kez karafil on numara agzında çiğne birsey yapmaz korkmaa
ben ekim ayında korunmayı bıraktım cevrem beni şuna inandırmak istedi 6 ay da anca tutar bizde korunduk vs dedim ya nasip her bayanın vucut reasiyonları bir değil şuan n gögsüm n bas dönmesi n bulanti biraz bel agrısı kızımda çok çekmiştim mesela 3 ay kustum sabahları ben hoş budaha yeni ama çokta suan aman aman dıyecegım birsey yok yaniiiAy Can'ım senin adına çok sevindim hakkaten aynı ya inşallah bakalım hayırlısı negatif duyunca üzülmek istemiyorum bu yüzden kendimi inandırmakta istemiyorumbirşey daha sorucam sana aylar öncesinde kist sebebiyle 3 ay Doğum kontrol kullanmıştım o zaman göğüslerim çok şişti normalde adet dönemlerinde vs benim göğüs belirtilerim "Yok " ama şuanda sadece sol göğsümde ince bir ağrı var sağda Yok sen neler yaşıyorsun
hac hurması bu arada eline gecerse ye cnm oda on numara bende yemeye başlıyacagım alımdeTamam hemen yarın yapıcam bunları
Bende 2.5 yıllık evliyim hiç düşünmedik inanmıcaksın belki ama bende ekimden beri akışına bıraktımben ekim ayında korunmayı bıraktım cevrem beni şuna inandırmak istedi 6 ay da anca tutar bizde korunduk vs dedim ya nasip her bayanın vucut reasiyonları bir değil şuan n gögsüm n bas dönmesi n bulanti biraz bel agrısı kızımda çok çekmiştim mesela 3 ay kustum sabahları ben hoş budaha yeni ama çokta suan aman aman dıyecegım birsey yok yaniii
martta 3 yıl olucak bnm de 2 yasına yeni girmiş kızım var profilimdeki ilk doğdugu günkü resmi bakalım herseyin hayırlısı diliyorum ii düşünmek lazım..lazımki ii seylerr olsun cnm hakkımızdaaBende 2.5 yıllık evliyim hiç düşünmedik inanmıcaksın belki ama bende ekimden beri akışına bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?