sayılı günler (bat)13 gün var..

Kızlar merhaba aralık 18 adet oldum 21 inde bitti şu sıralar adet bekliyorum ama İnan'ın kafam çok karıştı adet takvimine göre 13 ünde olmamgerekiyordu falan bana akıl verir misin geçiyor mu şuan yoksa daha var mı İnan'ın kafam basmıyor şu sıralar bide 22-23 günde bir oluyordumnormalde tabi zaman zaman tutmadığı da oluyordu sizce.?

bana hayırlı olsun yokmu kız bk hamilenin duası kabul olurmuşş allahım şu kıza ikiz ikiz ver yarabbim C CilekRecelim

çörekotu balla karıştır aç tok farketmez bir cay kaşıgı yut günde 1 kez karafil on numara agzında çiğne birsey yapmaz korkmaa

Ay Can'ım senin adına çok sevindim hakkaten aynı ya inşallah bakalım hayırlısı negatif duyunca üzülmek istemiyorum bu yüzden kendimi inandırmakta istemiyorum birşey daha sorucam sana aylar öncesinde kist sebebiyle 3 ay Doğum kontrol kullanmıştım o zaman göğüslerim çok şişti normalde adet dönemlerinde vs benim göğüs belirtilerim "Yok " ama şuanda sadece sol göğsümde ince bir ağrı var sağda Yok sen neler yaşıyorsun

ben ekim ayında korunmayı bıraktım cevrem beni şuna inandırmak istedi 6 ay da anca tutar bizde korunduk vs dedim ya nasip her bayanın vucut reasiyonları bir değil şuan n gögsüm n bas dönmesi n bulanti biraz bel agrısı kızımda çok çekmiştim mesela 3 ay kustum sabahları ben hoş budaha yeni ama çokta suan aman aman dıyecegım birsey yok yaniii

Bende 2.5 yıllık evliyim hiç düşünmedik inanmıcaksın belki ama bende ekimden beri akışına bıraktım

Bende 2.5 yıllık evliyim hiç düşünmedik inanmıcaksın belki ama bende ekimden beri akışına bıraktım
martta 3 yıl olucak bnm de 2 yasına yeni girmiş kızım var profilimdeki ilk doğdugu günkü resmi bakalım herseyin hayırlısı diliyorum ii düşünmek lazım..lazımki ii seylerr olsun cnm hakkımızdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…