- 21 Ekim 2016
- 149
- 65
- 18
İnşallah yagecen ay bata 5 gün vardı her sabh adet sancısı çeker gibi çektim sonrada adet oldumm beklemediğim anda inşlh sen olmazsın hamilesindir..
Kaç çıktı kan değerin canımkan verdim sonuç muhtemelen gebelik var dedi
Şimdi gördüm 98 olunca kaç haftalık hamile olmuş oluyorsun bu arada gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı da bize :)Kaç çıktı kan değerin canım
aminn canlarım bnmmm ya inşlh darısı sanada satı girince nete 3 haftalık çıkıyor bakalımmm darısı isteyen herkeseeŞimdi gördüm 98 olunca kaç haftalık hamile olmuş oluyorsun bu arada gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı da bize :)
Hayırlı olsun canım darısı bana olsunkan verdim sonuç muhtemelen gebelik var dedi
aminnnn cnm aminnnn inşlhhhh darısı sanada değer hakkında n düşünüyorsunuz?Hayırlı olsun canım darısı bana olsun
Bence değerin gayet iyi daha da artar inşallahaminnnn cnm aminnnn inşlhhhh darısı sanada değer hakkında n düşünüyorsunuz?
inşlhhh cnm inşlhhhh senin bat ndr?Bence değerin gayet iyi daha da artar inşallah
7 gün var canıminşlhhh cnm inşlhhhh senin bat ndr?
Oldum olmasına da tam kırmızı deil normalde ben ilk gün sancıdan duramam ve kanamam yoğun olur şimdi az az geliyo ağrım yok kahvemsi gibi ve en önemlisi parça geldiCanım gelsin için biraz rahat eder böylelikle .. şubat güzel olacak inş Allah'ın izniyle
Amin canm saolhakkında hayırlısı olsun cnmmm
hmmm hayırlıısıı cnm bnmm7 gün var canım
Sağol canımhmmm hayırlıısıı cnm bnmm
çokk çok geçmiş olsun cnmmmm ya üzüldüm bk şimdiiAcilden geldim şimdi bronşit+faranjit ses tamamen kısıldı ve öksürmekten boğazım yırtıldı yediklerim midemde durmuyo bi yanıyorum bi donuyorum
yerleşmee olabilir mi acaba kızzzz bütün gün kahverengimiydi cnmOldum olmasına da tam kırmızı deil normalde ben ilk gün sancıdan duramam ve kanamam yoğun olur şimdi az az geliyo ağrım yok kahvemsi gibi ve en önemlisi parça geldi
Yani sayılıryerleşmee olabilir mi acaba kızzzz bütün gün kahverengimiydi cnm
Eşim çorba yaptı saolsun geri çıkarmazsam inşallah bisürü ilaç verdi dr onları içicemçokk çok geçmiş olsun cnmmmm ya üzüldüm bk şimdii
bk bu ay kalmadıysann ahanda yazıyorum buraya önümüzdeki aya hamile kalırsın allahın izniyleeeYani sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?