sayılı günler (bat)13 gün var..

Canim bi test daha yapip emin olsan bence var gibo bişeyler
yapayım yapmasına da hcg değerim düşük çıktı bazen bir iki gün önce yada sonra da olabiliyorum bugünüde beklicem belki olurum ama bugün geçerse artık hastaneye tekrar gidicem bugün 30. gün çünkü ve ben 30 günü hiç geçmedim

Sen kendinden eminsen yap bence bu kadar yzun surmezdi diyosun.

ne dersniz o zaman klomene iğneye bu ay ara verip soğan kürü yapıp öbür ay tekrar klomen ve iğneyle devam edeyim mi sizce
Benim dontorum ara vermeyi uygun görüyo sebep ise ara aylarda klomen kullanmadığı için sitres ve bekleme süren olmuyor kafan daha rahat oluyor sitres olacağı varsada büyük etken gebelik için o yüzden sık ilişki ve okuruna bırak dedi bende öyle yapıyorum tabi soğan kürüyle sabah akşam

bende eşimle konuştum bir ay soğan kürünü denemek amaçlı ara verelim ilaçlara diye tamam dedi denicem bende bi

saolun amin belirtilerim hala devam ediyo o kadar sinir bozucu bi durum ki
Beklemek sadece insanı yıpratır bence hafta sonu girmeden sonkez kan testini yaptır negatifse kist olmuş ola bilir en azından muallaktan kurtulmuş olursun ve adetini olki yeni umutla tekrar yoluna devam ede bilesim canım

Beklemek sadece insanı yıpratır bence hafta sonu girmeden sonkez kan testini yaptır negatifse kist olmuş ola bilir en azından muallaktan kurtulmuş olursun ve adetini olki yeni umutla tekrar yoluna devam ede bilesim canım
beklemeyeyimmi yani giidip test mi alıp geleyim yapmaya cesaretim var mı bilmiyorum peki ya yine ikinci çizgiyi görürsem nolcak

başka bir konuda klomeni fazla kullanıp hamile kalınmadığı takdirde boşa giden yumurtalar yüzünden erken menepoza girildiğini sölemişsiziniz bunu okuduktan sonra kesin bu ay ara vermeye kara verdim soğan kürüne başlicam

beklemeyeyimmi yani giidip test mi alıp geleyim yapmaya cesaretim var mı bilmiyorum peki ya yine ikinci çizgiyi görürsem nolcak
İdrar değil kanda baktır testi canım daha garantili negatifse ultrason baktır kist falan varmı diye diğer konuya gelince benim 8 yasında bir kızım ve geçen sene korunmayı bıraktıktan 2. Ayda gebe kaldım 4 aylık düşük var o yüzden doktor olmaz olamaz demiyor oluruna bırak diyor bende hemen olsun istediğim için klomen verdi ama 3 tane doktorda klomeni çok önermiyo özellikle yurt dışındaki doktorlar türkiyedeki doktorlara çok tepki veriyorlar her hastaya klomen verdikleri için

kanda test yaptırmak için bugününde geçmesini bekleyeyim belki olabilirim bir kere de olsa 30.gün olmuşluğum vardı ve klomen konusunda duymuştum kist yaptığnı hatta korkarak kullanmıştım ama şimdi daha temkinli yaklaşıcam ard arda kullanmamaya dikkat etmeliyim sanırım

bugunde bekle derim cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…