Kaç aydır klomen kullanıyosun canımklomen yazarım dedi yine adet olunca gidicem o zaman sorarım
1 sefer sadece bu ay kullandım dr bu ayda yazabilirim dedi dikkat yazabilirim istersen dedi çünkü gebelik olmadığnı sölediğinde ben sordum şimdi nolcak dieKaç aydır klomen kullanıyosun canım
Benim doktorum ara veriyor 1 ay kullandım üst üste pek tercih etmiyorum olacağı varsa kendiliğinden de olur dedi nasipte yoksa klomen değil ne kullanırsan kullan yine olmaz dedi bende bu ay soğan kürünü deniyorum nasip1 sefer sadece bu ay kullandım dr bu ayda yazabilirim dedi dikkat yazabilirim istersen dedi çünkü gebelik olmadığnı sölediğinde ben sordum şimdi nolcak die
inşallah güzel haberlerinizi alırız :)Iyi geceler kizlar benim bat 20 ocak son 10 gun ins tutmustur bir dusuk yaptim 5 ay once
Doktorumu mu değiştirsem acaba diyorum zaten iki dr var öbürü de erkekBenim doktorum ara veriyor 1 ay kullandım üst üste pek tercih etmiyorum olacağı varsa kendiliğinden de olur dedi nasipte yoksa klomen değil ne kullanırsan kullan yine olmaz dedi bende bu ay soğan kürünü deniyorum nasip
Benim doktorumda erkek daha ilgili bence kadın doktorlardanDoktorumu mu değiştirsem acaba diyorum zaten iki dr var öbürü de erkek
burdaaki için de öyle diyolar gitsemmi acaba diye düşündüm ama benim ailemde eşimin ailesinin de hoş karşılayacağını sanmıyorumBenim doktorumda erkek daha ilgili bence kadın doktorlardan
Benimde dusuk yapmadan gittigim erkek doktordu ve gayet nazikti 50 60 yaslarindaydiburdaaki için de öyle diyolar gitsemmi acaba diye düşündüm ama benim ailemde eşimin ailesinin de hoş karşılayacağını sanmıyorum
Canım her ay 1 tane yumurta atıyoruz adet kanamasıyla ama klomenle 3 yumurta falan oluyor ama gebelik olmazsa o yumurtalar çöpe gidiyor ve yumurta rezervimiz düşüyo o yüzden doktor çok önemli erkek olsa ne farkederki boşu boşuna zaman kaybı doktorundan memnun değilsen değiş derim çünkü doktorların kolayına geliyor hastaların eline klomen tutuşturup eve gönderiyolarburdaaki için de öyle diyolar gitsemmi acaba diye düşündüm ama benim ailemde eşimin ailesinin de hoş karşılayacağını sanmıyorum
evet haklısınız bede düşündüm ard arda kullanıp kist oluşturmak istemiyorum bu sefer biraz dinlenmiş olurum hemde şu soğan kürünü denemiş olurumCanım her ay 1 tane yumurta atıyoruz adet kanamasıyla ama klomenle 3 yumurta falan oluyor ama gebelik olmazsa o yumurtalar çöpe gidiyor ve yumurta rezervimiz düşüyo o yüzden doktor çok önemli erkek olsa ne farkederki boşu boşuna zaman kaybı doktorundan memnun değilsen değiş derim çünkü doktorların kolayına geliyor hastaların eline klomen tutuşturup eve gönderiyolar
Evet ben çok araştırdım bu soğan kürünü gönderdiğiniz linkede baktım fayda törende olmuş bizde neden olmasın diye düşünüyorum klomenle olan kistimde erir inşevet haklısınız bede düşündüm ard arda kullanıp kist oluşturmak istemiyorum bu sefer biraz dinlenmiş olurum hemde şu soğan kürünü denemiş olurum
ne dersniz o zaman klomene iğneye bu ay ara verip soğan kürü yapıp öbür ay tekrar klomen ve iğneyle devam edeyim mi sizceEvet ben çok araştırdım bu soğan kürünü gönderdiğiniz linkede baktım fayda törende olmuş bizde neden olmasın diye düşünüyorum klomenle olan kistimde erir inş
Adet gunun ne zamandi canimgünaydın hala hasta olmadım ne kadar sinir bozucu ne olduğu hakkkında bir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?