sayılı günler (bat)13 gün var..

İnsallah tesekkur ederim o sogan suyunu 15 gun icen arkadaslari da ayrica kutluyorum ben sahsen sogandan sogudum 5 gunde

sol kasığımda ara ara sancı oluyo hala karnım göğüslerim şiş acıyo dokununca hasta olcaksam olayım artık olmicaksamda çıksın şu sıpa ortaya beklemek ne kadar kötü ya
Canım seni korkutmak istemem ama belirtilerimiz aynı kasık batması karında şişlik göğüs uçlarında acı ve dolgunluk ama nur topu gibi kistim olmuş adet olmadım soğan suyu içtim birgün lekelenme başladı sonra temizlik yaptım evi baştan aşaya adetim açıldı şükür rahatladım

ay amanın bide kistle uğraşamam gerçekten tamam adet olmaya razıyım ama kist istemiyoğm

gecen ay bata 5 gün kala falan nasıl sancılanıyordm regl olucam gibiydim bu ay hiç takmadımm tık yokk anam o yüzdrn psikolojikl agır kaldırmadım bu ay dedimm gececn ay sakındık n olduki dedimm bu ayda sadece belim agrıyorrr yüzümde bir iki sivilce çıktı dersin yeni yetmeyim sankiii:)

Sogani hayatin boyunca yiyemeyebilirsin bak iyi dusunn şaka bir yana her derde deva gercekten ben adetin son gunu basladim gunde 2 kere yapilip iciliyormus ben ancak 1 bardak icebilmistim
15 gün boyunca yapılıyo heralde demi peki bu süre zarfında bebek olursa etkilemez mi

bu soğan kürüne ne zaman başlanıyo ne kadar yapılıyo?
Adet bittikten iki gün sonra başlıyosun 15 gün içiyosun canım 1 adet orya boy soğanı 1 buçuk bardak suyla 5 dk kapağını açmadan kaynatıp ışıktan biraz sıcak içiceksiniz sabah akşamda ola bilir öğle akşamda ola bilir yemeklerden yarım saat önce ama

4
bu ay bi denemeyi düşünüyorum inşallah dr a sormam gerekir mi yaparken

tamam bi 10 gün yapsam yeter mi riske girmek istemem ne zaman ovulasyon olur onu da kestiremiyorum ki
Bende ilk boyle idealist baslamistim 5 ten sonra direk sogana goz diktim insallah sende oyle olmaz ovulasyon testi kullanabilirsin ben almistim 50 li dun geldi kargoyla hatta netten almistim

Bende ilk boyle idealist baslamistim 5 ten sonra direk sogana goz diktim insallah sende oyle olmaz ovulasyon testi kullanabilirsin ben almistim 50 li dun geldi kargoyla hatta netten almistim
teşekkür ederim bi bakayım bende yalnız soğanla olan münasebetinize bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…