- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
hiç beklemediğin bir anda gelmiştir belkide miniğinİnsallah dedigin gibidir gecen ay o kdr belirtim vardi ki bu ay hic bir sey hissetmiyorum o yuzden inanmakta zorluk cekiyorum
şuanda görmedim halenSiz adet gördünüzmü peki hala beklemedemisiniz
Canım senin kaçıncı denemeydi ? Bide kaç yaşındasın? Bi de bunaltmak istemem ama klomen falan herhangi bişe kullandın mı bu ay? ☺İnsallah dedigin gibidir gecen ay o kdr belirtim vardi ki bu ay hic bir sey hissetmiyorum o yuzden inanmakta zorluk cekiyorum
Geçen ayki kimyasaldan sonra dr biraz daha uzun olabilir adetin demişti ama normal adet oldum sadece ilk gün fazla sancım olduSiz adet gördünüzmü peki hala beklemedemisiniz
Yok hic bisey kullanmadim 28 yasindayim 1yillik evliyim ama gecen ay denedik ilk kez ayri sehirlerdeyiz o yuzden garanti olsun diye gecen ay her seyi denedik ama olmadi bu aya kismettir insallah sadece sogan suyu denedim o da kistim varmis yeni haberim oldu o yuzden icmistimCanım senin kaçıncı denemeydi ? Bide kaç yaşındasın? Bi de bunaltmak istemem ama klomen falan herhangi bişe kullandın mı bu ay? ☺
sen birimize umut ol ki bana öyle geliyo hamilesin bence senYok hic bisey kullanmadim 28 yasindayim 1yillik evliyim ama gecen ay denedik ilk kez ayri sehirlerdeyiz o yuzden garanti olsun diye gecen ay her seyi denedik ama olmadi bu aya kismettir insallah sadece sogan suyu denedim o da kistim varmis yeni haberim oldu o yuzden icmistim
asya-32 hamile banada öyle geliyorrrsen birimize umut ol ki bana öyle geliyo hamilesin bence sen
Evet soğan kürü klomenden daha etkili olduğunu düşünüyorum bende bugün başladım hem gebe kalmayı kolaylaştırıyo hemde kiste çok iyi geldiğini duydum ve araştırdım migdesinde rahatsızlık olmayanlara tavsiye ederim arkadaşlarYok hic bisey kullanmadim 28 yasindayim 1yillik evliyim ama gecen ay denedik ilk kez ayri sehirlerdeyiz o yuzden garanti olsun diye gecen ay her seyi denedik ama olmadi bu aya kismettir insallah sadece sogan suyu denedim o da kistim varmis yeni haberim oldu o yuzden icmistim
mesela ben şimdi adet olursam 5. gün klomene başlicam yine sonrada iğne olucam aynı anda soğan suyunu denesem bi zararı olur mu acaba?Evet soğan kürü klomenden daha etkili olduğunu düşünüyorum bende bugün başladım hem gebe kalmayı kolaylaştırıyo hemde kiste çok iyi geldiğini duydum ve araştırdım migdesinde rahatsızlık olmayanlara tavsiye ederim arkadaşlar
Ben 4 gun ictim 5. Gun yine kaynattim goz goze bakistik bir sure icecegime direk yerim daha iyi dedim bir bas sogani yedim o kadar diyorumEvet soğan kürü klomenden daha etkili olduğunu düşünüyorum bende bugün başladım hem gebe kalmayı kolaylaştırıyo hemde kiste çok iyi geldiğini duydum ve araştırdım migdesinde rahatsızlık olmayanlara tavsiye ederim arkadaşlar
ay akşam akşam güldürdünüz ya faydası olmuş demekkiBen 4 gun ictim 5. Gun yine kaynattim goz goze bakistik bir sure icecegime direk yerim daha iyi dedim bir bas sogani yedim o kadar diyorum
. Agziniz bal yesin kizlarrr hepimiz olalim insallahasya-32 hamile banada öyle geliyorrr
Bende hic bir degisiklik yok sadece goguslerimde farklilik oldu ordan tahmin ettim yumurtlamada hassaslasti sonra hic gecmedi hala devam ediyorDream_on yemen içmen nasıl ben bu aralar ii yiyorum meselaaa
İbrahim Saraçoğlu çok öneriyo soğan kürünü adetin ikinci gününden itibaren 15 gün sabah akşam için diyo klomenle kist sahibi olmaktansa soğan suyunu tercih ederim kesinlikle sizinde inş gebeliginiz kandada çıkar canım hayırlı olsun şimdidenBen 4 gun ictim 5. Gun yine kaynattim goz goze bakistik bir sure icecegime direk yerim daha iyi dedim bir bas sogani yedim o kadar diyorum
İlacin etkisi gecip degerin dusene kadar bence bu sikayetlerin devam edecektirsol kasığımda ara ara sancı oluyo hala karnım göğüslerim şiş acıyo dokununca hasta olcaksam olayım artık olmicaksamda çıksın şu sıpa ortaya beklemek ne kadar kötü ya
benim kesin psikoloji bozuldu öküz gibi acıkıyorum ben habire yarım saatte bi tuvalete gidiyorum acaba hala ilacın etkisi varmıdır kiBende hic bir degisiklik yok sadece goguslerimde farklilik oldu ordan tahmin ettim yumurtlamada hassaslasti sonra hic gecmedi hala devam ediyor
nasip herşeyyy cnmm sabırl beklee bakalımmmsol kasığımda ara ara sancı oluyo hala karnım göğüslerim şiş acıyo dokununca hasta olcaksam olayım artık olmicaksamda çıksın şu sıpa ortaya beklemek ne kadar kötü ya
aman ya ne var ki istediğimiz zaman uğraşmadan ha deyip hamile kalsakİlacin etkisi gecip degerin dusene kadar bence bu sikayetlerin devam edecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?