sayılı günler (bat)13 gün var..

Canım senin kaçıncı denemeydi ? Bide kaç yaşındasın? Bi de bunaltmak istemem ama klomen falan herhangi bişe kullandın mı bu ay? ☺
Yok hic bisey kullanmadim 28 yasindayim 1yillik evliyim ama gecen ay denedik ilk kez ayri sehirlerdeyiz o yuzden garanti olsun diye gecen ay her seyi denedik ama olmadi bu aya kismettir insallah sadece sogan suyu denedim o da kistim varmis yeni haberim oldu o yuzden icmistim

sen birimize umut ol ki bana öyle geliyo hamilesin bence sen

Evet soğan kürü klomenden daha etkili olduğunu düşünüyorum bende bugün başladım hem gebe kalmayı kolaylaştırıyo hemde kiste çok iyi geldiğini duydum ve araştırdım migdesinde rahatsızlık olmayanlara tavsiye ederim arkadaşlar

Dream_on yemen içmen nasıl ben bu aralar ii yiyorum meselaaa

mesela ben şimdi adet olursam 5. gün klomene başlicam yine sonrada iğne olucam aynı anda soğan suyunu denesem bi zararı olur mu acaba?

Ben 4 gun ictim 5. Gun yine kaynattim goz goze bakistik bir sure icecegime direk yerim daha iyi dedim bir bas sogani yedim o kadar diyorum

sol kasığımda ara ara sancı oluyo hala karnım göğüslerim şiş acıyo dokununca hasta olcaksam olayım artık olmicaksamda çıksın şu sıpa ortaya beklemek ne kadar kötü ya

Ben 4 gun ictim 5. Gun yine kaynattim goz goze bakistik bir sure icecegime direk yerim daha iyi dedim bir bas sogani yedim o kadar diyorum
İbrahim Saraçoğlu çok öneriyo soğan kürünü adetin ikinci gününden itibaren 15 gün sabah akşam için diyo klomenle kist sahibi olmaktansa soğan suyunu tercih ederim kesinlikle sizinde inş gebeliginiz kandada çıkar canım hayırlı olsun şimdiden

Bende hic bir degisiklik yok sadece goguslerimde farklilik oldu ordan tahmin ettim yumurtlamada hassaslasti sonra hic gecmedi hala devam ediyor
benim kesin psikoloji bozuldu öküz gibi acıkıyorum ben habire yarım saatte bi tuvalete gidiyorum acaba hala ilacın etkisi varmıdır ki

sol kasığımda ara ara sancı oluyo hala karnım göğüslerim şiş acıyo dokununca hasta olcaksam olayım artık olmicaksamda çıksın şu sıpa ortaya beklemek ne kadar kötü ya
nasip herşeyyy cnmm sabırl beklee bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…