- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 33
- Konu Sahibi sardunyam_06_04
hangı bolum okuyorsun canım .. bende dısardan okuyorum
iktisad okuyorum canım sınıf 3..
sen hangi bölüm canım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangı bolum okuyorsun canım .. bende dısardan okuyorum
Bende ıstıyorum yaaaaa :)
selam kızlarr..Karnı acıkan var mııı
mutluluklar dılıyorum sana da :) bebıs varmı
benım bankacılık tatlım .. bı yandan calsııyorum gec yazıyorum kusura bakma bn daha 1. sınıfım yaiktisad okuyorum canım sınıf 3..
sen hangi bölüm canım ?
ben nasıl yapım evlı degılımkı yapsamda doguramam :)yap kız sende..
benimkiyle beraber k.k da büyütürüz..
hoşbuldum canımm..Şuan acıkma daha ön planda bende sanki..Zaten öyle çok susamıyorum varsa yoksa yemek benim için
Henüz yok canım.. Aslında şimdi düşünmeye başladık.. çalışmalaa başlayalım diyoruz ama şu ramazan mübarek bizi engelliyor
,:)))) iftar yapıoz sonra yorgun argın tv ızlerken uyuyoz sonra sahur derken hoppppp sabah oluyor ıse gıdiyoruz :)) Hadi bu gece dedik.. ugünde annemler sürpriz yaptııııııı :))) sanırım bebek yapamıcazz :))))))))))
Adım tuba,26 yaşındayım,türkçe öğretmenliği mezunuyum,kpss sonuçlarını beklemekteyim yha umudun var mı diye sorarsan hayır sanırım bir sene daha hazırlanacagım,öyle iştesenin adın ne neyle meşgulsun?
Ilahı kız gunler cuvalamı gırdı :)
yaarsınız bırsey olmaz ..
benım bankacılık tatlım .. bı yandan calsııyorum gec yazıyorum kusura bakma bn daha 1. sınıfım ya
ben nasıl yapım evlı degılımkı yapsamda doguramam :)
diğer kaçak kızlar nereye kayboldu ?? :44:
kızlaaaaaaaarrr nerdesinizzzz
Memnun oldummmNe güzel evli mutlu okullu oluyor seninki
Esım salagın tekıydı karaktersızdı..benı hep aılesıne ezdırdı .. ayrıca calısmıyordu.. bde bnm yazım kucuk onunmu cekıcem 13 yas buyuktu o bnden
ben burdayım gıtmem bıyere yetrkı muhabbet cene olsun :)
diğer kaçak kızlar nereye kayboldu ?? :44:
kızlaaaaaaaarrr nerdesinizzzz