- 19 Nisan 2012
- 1.364
- 167
- Konu Sahibi sardunyam_06_04
Tüm yeni üyelere hoşgeldinn (Gerçi ben de çok eski sayılmam ama ) Nasılsınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BENI YANLSI ANLAMAYIN AMA HAYATIMDAN COK SIKILDIM BEN ..
CALISMAKTAN INSANLARLA TEK BASIMA MUCADELE ETMEKTEN AILEMLE BILE ARAM BOZUK ONLAR BILE YERI GELINCE SIRT DONUYORLAR BIRINE SIGINMAK ISTEMIYOR DEGILIM O ADAMDA IYI BIRI AMA YA BNM ISTEKLERIM NE OLACAK TMM BELKII MADDI DURUMU IYIDIR BANA ISTEDGIM HAYATI YASATACAK AMA YA BNM HAYATIM NE OLACAK
canım dilerim hakında hayırlısı olur..
adama kalbin ısındımı ?
Kızlar ben iftarlıkları hazırladım geri döndümm.. ne kaçırdım bu arada özet geçin barii :) yazık bana .. ter içinde kaldım zaten koşturmaktan..
Kızlar ben iftarlıkları hazırladım geri döndümm.. ne kaçırdım bu arada özet geçin barii :) yazık bana .. ter içinde kaldım zaten koşturmaktan..
slm canım hoşgeldin
iyiz ya sen nasılsın adın ne ?
Ben bıyandan calıısıyorum bı yandan dert anlatıyorum bu garıplerde benı dınlıyor :)
hatunlar avatarım nasıl
ay nasıl yoruldum ya boynum tutuldu yaaaaaaaaaaaaaa
EVET AMA BU HAYAT BENIM ICN GAYET ZOR OLDU ARTIK BILMIYORUMçook haklısın canımm bence kalbine kulak ver zengin olabilir ama bunun ileriside var eminim kendine göre başka kimseler vardır haytın senın kimseye kulak vermeden iyi düşün hayat yaşammaya değer
olsun tatlım sen dök içini rahatla ne demek bugün biz seni dinleriz yarın sen bizi..
çok gizemli duruyosun kız ama güzel
EVET AMA BU HAYAT BENIM ICN GAYET ZOR OLDU ARTIK BILMIYORUM
ASLINDA ISINMAI DESEM YALAN OLUR AMA GUVENEMIYORUM YA BENI KANDIRMAK ICINSE DIYROUM
Hoşbuldum canım.Ben de iyiyim.Elçin ismim.Bekarım.İzmir'de ailemle yaşıyorum.Bir taraftan taşınma telaşı içerisindeyim, diğer taraftan da kk'dayım :)
seni gidi hamarat kadın..
neler hazırladın bakim banada fikir olsun bende birazdan gidip hazırliycam..
cok dikkatli olmalısın canım valla bu devirde kimseye güven kalmadı..
akraban ama öyle napim :18:
dogru soyuluyorsun hayırlısı
çok memnun oldum elçincim.. bende esra ankaradayım..
nereye taşınıyon hayırdır :26: