canım sonuclarınız iyi cıkar insaallah.hayırlı haberlerini bekliyoruz
değerler ameliyattan önceydi cnm....bizimde ultrasonda çıktı ama elle muayenede zor zar belli oldu eşim tüm tahlillerini yaptı ama yani hormonlar idrar herşeye baktırmıştı sadece bu sorun vardı ve hiç düşünmeden ameliyat oldu benimde tek yumurtalığım var ve çok şükür 3 ay sonra mucizemiz oldu....ameliyat sonrası tam gidip spermiyogram yaptıracaktıki gebe olduğumu öğrendik ama o ay havuç suyu içti hergün.....Canim bu yazdigin degerler ameliyattan
On
Canim bu degerler ameliyattan onceki degerler mi yoksa sonraki degerler mi?
Sizin durum nasildi tam olarak
Durumumuz çok benzer. Benim eşim ameliyat olmayı tercih etti. Eylül de ameliyat oldu. 1. Dereceye pek önermiyorlarmış. İleri hareket yüzde 6 idi. Nisan da test yaptırdı yüzde10. Morfoloji 1 ya da 2 idi. En son ki testte yüzde 3.Kizlar esimin yaklasik 5 aydir yaptirdigi spermiyogram testlerinde sayi cok iyi ama ileri hiz dusuk ve morfoloji %2.. ama 1 yildir hamile kalamadim ben de bi sorun yok.. esimde elle muayene de varikrosel tespit edilmedi ama ultrasonda sol kisimda grade 1 varikrosel tespit edildi sizce varikroselden olabilir mi bu morfoloji dusuklugu benimle ayni durumda olan var mi aranizda kizlarr bi fikir verin ne olur.. bu durumda ameliyat cozum olmaz diye okuyorum iyice kafam karisti
değerler ameliyattan önceydi cnm....bizimde ultrasonda çıktı ama elle muayenede zor zar belli oldu eşim tüm tahlillerini yaptı ama yani hormonlar idrar herşeye baktırmıştı sadece bu sorun vardı ve hiç düşünmeden ameliyat oldu benimde tek yumurtalığım var ve çok şükür 3 ay sonra mucizemiz oldu....ameliyat sonrası tam gidip spermiyogram yaptıracaktıki gebe olduğumu öğrendik ama o ay havuç suyu içti hergün.....
gazilim benim benimde :) ben bu test sonuclarından hiç bişe anlamıyorum.tek bildiğim eşimde 3 ve 2.derece varikosel olduğu.kaçıncı derece olduğunu bu ölçümü belirliyor?eğer öyleyse neden size 1 bize 3.derece denildi?Eki Görüntüle 1597356
Zehrecim bu sen degil misin
ga
gazilim benim benimde :) ben bu test sonuclarından hiç bişe anlamıyorum.tek bildiğim eşimde 3 ve 2.derece varikosel olduğu.kaçıncı derece olduğunu bu ölçümü belirliyor?eğer öyleyse neden size 1 bize 3.derece denildi?
Canim benim ikimizinde 3.4 mm venuz reflü.. evet bu çapa gore belirleniyor.. oradaki damarin capi..
peki neye göre 3.derece denildi ben onu anlamadım?Canim benim ikimizinde 3.4 mm venuz reflü.. evet bu çapa gore belirleniyor.. oradaki damarin capi..
peki neye göre 3.derece denildi ben onu anlamadım?
değerler ameliyattan önceydi cnm....bizimde ultrasonda çıktı ama elle muayenede zor zar belli oldu eşim tüm tahlillerini yaptı ama yani hormonlar idrar herşeye baktırmıştı sadece bu sorun vardı ve hiç düşünmeden ameliyat oldu benimde tek yumurtalığım var ve çok şükür 3 ay sonra mucizemiz oldu....ameliyat sonrası tam gidip spermiyogram yaptıracaktıki gebe olduğumu öğrendik ama o ay havuç suyu içti hergün.....
Durumumuz çok benzer. Benim eşim ameliyat olmayı tercih etti. Eylül de ameliyat oldu. 1. Dereceye pek önermiyorlarmış. İleri hareket yüzde 6 idi. Nisan da test yaptırdı yüzde10. Morfoloji 1 ya da 2 idi. En son ki testte yüzde 3.
cnm tam 3,5 sene ... ilk 4. ay da 5 haftalık bebeğimi düşürdüm sonrasında hiç korunmamamıza rağmen olmadı nasip şimdiymiş......işin ilginç tarafıda şu; geçen ay eşim ameliyat oldu hipofiz bezinde kist çıkmıştı beyin cerrahı ne kadardır evlisiniz ve bebek varmı öncesinde dedi bizde hayır olmadı varikosel ameliyatından sonra hamile kaldığımı söyledik doktorun tepkisi şuydu boşuna ameliyat olmuşsun kısırlık sebebi bu kistin hipofiz bezi kuyruğunu inceltmesi dedi çok şaşırdık tabi....benim diğer yumurtalığım yıllar önce kistten alındı yani sadece sol yumurtalığım varAnladim tatlim demekki morfoloji o kadar onemli degil ben onu anladim artik onemli olan ileri hareket baksana ameliyat oncesi ileri hareketiniz %20 imis.. peki ona ragmen kac ay denediniz olmadi? Birde canim senin tek tup tek yumurtalik mi var?
7 dr ameliyat dedi.yinede 1.5 sene sonunda yaptırabildik.Canim siz sonucta kac tane doktora gosterdiniz onlar ne dedi esine
7 dr ameliyat dedi.yinede 1.5 sene sonunda yaptırabildik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?