Erkek İnfertilitesi Sayi cok iyi ama ileri hiz dusuk ve morfoloji %2

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım sonuclarınız iyi cıkar insaallah.hayırlı haberlerini bekliyoruz

Sonuclarimiz cikmis
ileri hiz (+4) = %9
yavas ileri hiz (+3) = %37
Morfoloji=%4
ml deki sperm sayisi=62 milyon
Bugun doktor izinli yarin doktoruyla gorusecek ama degerler normal yani

Yikama sonrasi degerler;
1ml de;
28 milyon sperm
Ileri hizli (+4)= %55
Yavas ileri hizli (+3)= %41
Bu degerlere gore herhalde asilama yapicaz onumuzdeki ay kizlarrr

canım sonuclarınız iyi cıkar insaallah.hayırlı haberlerini bekliyoruz

Insallah canim bende senden hayirli haberlerini bekliyorum.. vallahi doktor kadar olduk hic abartmiyorum.. burdaki hasta vakalari uzerinden tez yazilir..
Doktorlar bu degerler normal diyo ama bizim gibi ileri hiz sorunu olanlar 2 yil 3 yil vs. Beklemelerine ve baska hicbir sorun olmamasina ragmen hamile kalamamis.. o yuzden ben bidahaki ay asilama yaptirmayi dusunuyorum 2 tane asilama yaptiririm olmazsa tüp bebek dusunuyorum siz spermiyogram ne zaman vereceksiniz..
Burdakilere bizim yasadiklarimiz tecrube olur.. senin kocanla benim kocamin varikrosel derrcesinden tut sperm degerlerine kadar herseyleri ayni.. siz ameliyat olarak yola devam ediyorsunuz biz olmayarak bakalim durum ne olacak ins ikimizde hamile kaliriz canim
Birde bize mehmet murat basar sey dedi biz 1. Derece varikroseli varikrosel olarak saymiyoruz dedi doppler ultrasonda 3.4 mm venuz reflü degeri icin onemsiz bi deger her erkekde olabilecek bir deger dedi

Canım gaziliii değerler fena değil bence morfoloji 2den 4 e yükselmiş aşılama mantıklı yoksa çok beklenir. Yıkanmış değerler gayet iyi. Aşılamayı yıkayıp yapan bi yere yaptırın.iki çeşit aşılama var biri spermleri direkt enjekte ediyolar onun normal ilişkiden çok farkı yok. Ama yıkayıp enjekte edincr şans artıyo.bi araştır canım.
Bi de amh neymiş sonuç ne çıktı?
Senden güzel haberler bekliyorum bana da umut olursun inşallah.biliyosun tamamen aynı durumdayız.

canım baskasıyla karıstırdın heralde benim eşimin sağ 2. sol 3.dereceydi dr bizede 1.derece için ameliyat tavsiye etmiyoruz ama sizin olmanız gerekiyor dedi.ve bunu butun drlar soyledi.
sonuclar iyi cıkmıs ama mldeki sayı az gibi.cunku bi dr bana mlde normal yoldan olması için 50-100 milyonları istiyoruz dedi.
değerler dahada dusmeden en iyisi aşılama gercekten

Canim bu yazdigin degerler ameliyattan

On

Canim bu degerler ameliyattan onceki degerler mi yoksa sonraki degerler mi?
Sizin durum nasildi tam olarak
değerler ameliyattan önceydi cnm....bizimde ultrasonda çıktı ama elle muayenede zor zar belli oldu eşim tüm tahlillerini yaptı ama yani hormonlar idrar herşeye baktırmıştı sadece bu sorun vardı ve hiç düşünmeden ameliyat oldu benimde tek yumurtalığım var ve çok şükür 3 ay sonra mucizemiz oldu....ameliyat sonrası tam gidip spermiyogram yaptıracaktıki gebe olduğumu öğrendik ama o ay havuç suyu içti hergün.....

Durumumuz çok benzer. Benim eşim ameliyat olmayı tercih etti. Eylül de ameliyat oldu. 1. Dereceye pek önermiyorlarmış. İleri hareket yüzde 6 idi. Nisan da test yaptırdı yüzde10. Morfoloji 1 ya da 2 idi. En son ki testte yüzde 3.

Anladim tatlim demekki morfoloji o kadar onemli degil ben onu anladim artik onemli olan ileri hareket baksana ameliyat oncesi ileri hareketiniz %20 imis.. peki ona ragmen kac ay denediniz olmadi? Birde canim senin tek tup tek yumurtalik mi var?

Canim benim ikimizinde 3.4 mm venuz reflü.. evet bu çapa gore belirleniyor.. oradaki damarin capi..

Canim benim ikimizinde 3.4 mm venuz reflü.. evet bu çapa gore belirleniyor.. oradaki damarin capi..

Canim biz memorial mehmet murat basar a gittik muayene 390 tl.. artik adam isinin uzmani diye ben onun dedigine gyveniyorum esimde ikininca cok zor ele gelmis yani yok denilebilir dedi

Canim sen

Ameliyat sonrasi toplam da 7 ayda %6 dan %10 a cikmis cok da artmamis gibi geldi bana.. ama dedigin gibi grade 1 de cok fazla artis olmuyor.. hayirlisi canim ya olmadi asilama yaptir ileri hiz yuksek olduktan sonra morfolojinin onemi kalmiyo.. bizimde ileri hiz %9 yikama sonrasi yani asilama da kullanilacak kisimda ileri hiz %55 yavas ileri %41 yani neredeyse % 95 hizli sperm olusuyo ve sansin cok daha artiyo ama tabi yine taktir Allah'in

Anladim tatlim demekki morfoloji o kadar onemli degil ben onu anladim artik onemli olan ileri hareket baksana ameliyat oncesi ileri hareketiniz %20 imis.. peki ona ragmen kac ay denediniz olmadi? Birde canim senin tek tup tek yumurtalik mi var?
cnm tam 3,5 sene ... ilk 4. ay da 5 haftalık bebeğimi düşürdüm sonrasında hiç korunmamamıza rağmen olmadı nasip şimdiymiş......işin ilginç tarafıda şu; geçen ay eşim ameliyat oldu hipofiz bezinde kist çıkmıştı beyin cerrahı ne kadardır evlisiniz ve bebek varmı öncesinde dedi bizde hayır olmadı varikosel ameliyatından sonra hamile kaldığımı söyledik doktorun tepkisi şuydu boşuna ameliyat olmuşsun kısırlık sebebi bu kistin hipofiz bezi kuyruğunu inceltmesi dedi çok şaşırdık tabi....benim diğer yumurtalığım yıllar önce kistten alındı yani sadece sol yumurtalığım var ileri hız hep aynıydı morfolojide öyleydi ama sayı hep düştü testlerde ve doktorun varikosel ameliyatını önermesindeki etken değerlerin düşüşü oldu......en son gittiğimiz ürolog %1 morf,%20 ileri hareket ve 25 milyon sprm sayısıyla eşime %5 şansla baba olabilirsin demişti....zor günlerddi ama atlattık çok şükür İNŞALLAH sizlerde bir an evvel bu güzel duyguyu yaşarsınız kucağınız bebelerle dolar:)

Kizlar amh sonucum cikmis referans araligi 0.8 - 14.2 benimki 8.43 cikti sizce nasil? Doktor polikistik over degilsin dedi ama yumurta rezervin yuksek dedi bu gibi durumlarda fazla yumurta olusabiliyomus ve 2 den fazla yumurtam olusursa asilama iptal ediliyomus sevinsem mi uzulsem mi bilemedim

7 dr ameliyat dedi.yinede 1.5 sene sonunda yaptırabildik.

Olsun zehrecim oldunuz kurtuldunuz bence daha iyi he belki degerlerin toparlanmasi biraz uzun surer ama ben sizden umutluyum esinin spermiyogram testini dort gozle bekliyorum rabbim goruyo halimizi hepimiz isi gucu birakip birde bu sikintilarla ugrasiyoruz ama bu da bizim sinavimiz ne yapalim ben hamile kalacagimiza inaniyorum

Kızlar merhaba eşiminde hızlı sprem sayısı düşük sonucu yükleyeceğim fikirlerinizi söylersenız sevınırım henuz dr gıtmedık pazartesı gunu ürolojiye gideceğiz ama durumumuzun ne seviyede olduğunu merak ediyorum normal yolla olurmu yoksa aşılama mı ?

Eklentiler

• a.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 97
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…