amin canım Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. sabırla bekleyeceğiz. iki ay önce ben de çok kötüydüm ama aşılama kararı verince rahatladım. aşılamaya kadar vakit geçircem sonra aşılama sonra olmazsa tüp bebek. bebeğimize kavuşmamıza az kaldı gibi hissediyorum:)Ya ben daha fazla beklemek istemiyorum allahim ne olur bize bi cikis yolu goster ya rabbim..
amin canım Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. sabırla bekleyeceğiz. iki ay önce ben de çok kötüydüm ama aşılama kararı verince rahatladım. aşılamaya kadar vakit geçircem sonra aşılama sonra olmazsa tüp bebek. bebeğimize kavuşmamıza az kaldı gibi hissediyorum:)[/QUOTE
Amin canim insallah.. esim de bugun universite hastanesine gitti hocanin asistaniyla gorusmus hoca yokmus sonradan da hocayla gorusecek asistani bu gibi durumlarda hemen ameliyat onermiyoruz demis once asilama vs demis..
allahim hayirlisiyla islerimizi kolaylastirsin diye dua ediyorum
Benim de eşim haftasonu gitcek aşılama için de görüş bilgi al dedim. Bence bizim en büyük sorunumuz spermlerin içeri akmaması sanki hepsi dışarı çıkıyo yoksa 1 morfolojiyle bile sayılar yüksekken olması lazımd diye düşünüyorum. Çünkü sayısı bizdekinin 10 kat düşüğü olup morfoloji 10 olanla sayı yüksek olup morfoloji 1 olanın şansı aynı bence.aynı sayıda düzgün sperm var.aşılama hız düşüklüğünde işe yarıyo mu acaba? Bizim hız da ortanın altı gibi şuan sayıyı net hatırlamıyorum
Benim de eşim haftasonu gitcek aşılama için de görüş bilgi al dedim. Bence bizim en büyük sorunumuz spermlerin içeri akmaması sanki hepsi dışarı çıkıyo yoksa 1 morfolojiyle bile sayılar yüksekken olması lazımd diye düşünüyorum. Çünkü sayısı bizdekinin 10 kat düşüğü olup morfoloji 10 olanla sayı yüksek olup morfoloji 1 olanın şansı aynı bence.aynı sayıda düzgün sperm var.aşılama hız düşüklüğünde işe yarıyo mu acaba? Bizim hız da ortanın altı gibi şuan sayıyı net hatırlamıyorum
Kizlar sekil bozuklugunun hic bir tedavisi yok mu
Sorma canım ya bi aksilik oldu gidemedi eşim.çok üzüldüm ama vardır bir hayır dedim bu hafta yum günüm her gün iliikiyle şansı artıtmaya karar verdik.belki teste gerek kalmadan olur. Senden haber bekliyorum canım bakalım eşinin değerleri nasıl çıkacak?Canim ne yaptin esin gitti mi gorusmeye? Bizde hafta ici gidicez memorial de urolog mehmet beye bakalim ne dicek once esime
Sekil bozuklugundan kastin morfoloji canim maalesef yok ancak esin varikrosel ise o zaman baska tabi
senden haber çıkmadı canım testler yapıldı mı?Canim ne yaptin esin gitti mi gorusmeye? Bizde hafta ici gidicez memorial de urolog mehmet beye bakalim ne dicek once esime
senden haber çıkmadı canım testler yapıldı mı?
çok şanssızlık olmuş canım üzüldüm ya böylr bi surumda haklı olmak da işe yaramıyo olan olmuş artık.biz yum günlerinde çok çalıştık şimdi tatildeyi kaynımın düğün falan var 10unda adet olcam bakalım çalışmalar sonuç verdi mi.aşılama öncesi ha gayret diyip bi çaba denemeleri hızlandıedık hayırlısı bakalım.sen de umudunu kesme çalışmalara devam.bat ne zaman yum günlerini kaçırmaNe yapim canim ya sorma talihsizlikler hep mi beni bulur.. sali gunu memorial e gitmek icin yola ciktik.. esim bi ara teyit edelim randevuyu bana hatirlatma mesaji gelmedi dedi iyi ki aramisiz kiz pazartesiye yazmis randevuyu yanlis yazmis.. bos yerde yok doktor cok dolu dedi.. aglaya aglaya geri dondum sinirlerim bozuldu aradim hastaneyi tekrar konusma kayitlarini dinledilet evet haklisiniz siz sali istemissiniz arkadasimiz yanlis yazmis dedi tabi ben kizdim elimde olmadan.. neyse oyle boyle bu cumartesi icin tekrar randevu olusturdular... yani sehir disindan gelmesek neyse de.. iste oyle canim hic bisi yapamadik anlicagin sen ne yapiyosun nasil gidiyo? Ben adet olmayi bekliyorum
valla cnm durum aynıydı bizim ve eşim ısrarla ameiyat oldu yanlış yönlendirmek istemem sadece başımızdan geçeni anlatıyorum 3 ,5 ay sonra hamileydim :)bu arada morf%1 di bizim ileri hareket %20 idi, sayıda 48 den 25 milyona kadar düşmüştü...Kizlar esimin yaklasik 5 aydir yaptirdigi spermiyogram testlerinde sayi cok iyi ama ileri hiz dusuk ve morfoloji %2.. ama 1 yildir hamile kalamadim ben de bi sorun yok.. esimde elle muayene de varikrosel tespit edilmedi ama ultrasonda sol kisimda grade 1 varikrosel tespit edildi sizce varikroselden olabilir mi bu morfoloji dusuklugu benimle ayni durumda olan var mi aranizda kizlarr bi fikir verin ne olur.. bu durumda ameliyat cozum olmaz diye okuyorum iyice kafam karisti
Onvalla cnm durum aynıydı bizim ve eşim ısrarla ameiyat oldu yanlış yönlendirmek istemem sadece başımızdan geçeni anlatıyorum 3 ,5 ay sonra hamileydim :)bu arada morf%1 di bizim ileri hareket %20 idi, sayıda 48 den 25 milyona kadar düşmüştü...
valla cnm durum aynıydı bizim ve eşim ısrarla ameiyat oldu yanlış yönlendirmek istemem sadece başımızdan geçeni anlatıyorum 3 ,5 ay sonra hamileydim :)bu arada morf%1 di bizim ileri hareket %20 idi, sayıda 48 den 25 milyona kadar düşmüştü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?