Erkek İnfertilitesi Sayi cok iyi ama ileri hiz dusuk ve morfoloji %2

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ya ben daha fazla beklemek istemiyorum allahim ne olur bize bi cikis yolu goster ya rabbim..
amin canım Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. sabırla bekleyeceğiz. iki ay önce ben de çok kötüydüm ama aşılama kararı verince rahatladım. aşılamaya kadar vakit geçircem sonra aşılama sonra olmazsa tüp bebek. bebeğimize kavuşmamıza az kaldı gibi hissediyorum:)

Ku
amin canım Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. sabırla bekleyeceğiz. iki ay önce ben de çok kötüydüm ama aşılama kararı verince rahatladım. aşılamaya kadar vakit geçircem sonra aşılama sonra olmazsa tüp bebek. bebeğimize kavuşmamıza az kaldı gibi hissediyorum:)[/QUOTE

Amin canim insallah.. esim de bugun universite hastanesine gitti hocanin asistaniyla gorusmus hoca yokmus sonradan da hocayla gorusecek asistani bu gibi durumlarda hemen ameliyat onermiyoruz demis once asilama vs demis..
allahim hayirlisiyla islerimizi kolaylastirsin diye dua ediyorum

Benim de eşim haftasonu gitcek aşılama için de görüş bilgi al dedim. Bence bizim en büyük sorunumuz spermlerin içeri akmaması sanki hepsi dışarı çıkıyo yoksa 1 morfolojiyle bile sayılar yüksekken olması lazımd diye düşünüyorum. Çünkü sayısı bizdekinin 10 kat düşüğü olup morfoloji 10 olanla sayı yüksek olup morfoloji 1 olanın şansı aynı bence.aynı sayıda düzgün sperm var.aşılama hız düşüklüğünde işe yarıyo mu acaba? Bizim hız da ortanın altı gibi şuan sayıyı net hatırlamıyorum

Benim de eşim haftasonu gitcek aşılama için de görüş bilgi al dedim. Bence bizim en büyük sorunumuz spermlerin içeri akmaması sanki hepsi dışarı çıkıyo yoksa 1 morfolojiyle bile sayılar yüksekken olması lazımd diye düşünüyorum. Çünkü sayısı bizdekinin 10 kat düşüğü olup morfoloji 10 olanla sayı yüksek olup morfoloji 1 olanın şansı aynı bence.aynı sayıda düzgün sperm var.aşılama hız düşüklüğünde işe yarıyo mu acaba? Bizim hız da ortanın altı gibi şuan sayıyı net hatırlamıyorum

Gitsin bi gorussun bakalim.. on hazirlik olur..
evet ya.. haklisin canim ama bize gittigimiz bi urolog sey demisti sayi cok olunca hizli olanlarda gececek yer bulamiyo demisti.. ben 1 yil once rahim filmi cektirmistim sag tup kapali cikmisti ama engel degil dedi doktor.. simdi asilamaya baslamadan once bir daha cektirmeyi dusunuyorum obur tup ne durumda diye sende cektir canim vakit kaybi olmasin

Canim ne yaptin esin gitti mi gorusmeye? Bizde hafta ici gidicez memorial de urolog mehmet beye bakalim ne dicek once esime

Canim ne yaptin esin gitti mi gorusmeye? Bizde hafta ici gidicez memorial de urolog mehmet beye bakalim ne dicek once esime
Sorma canım ya bi aksilik oldu gidemedi eşim.çok üzüldüm ama vardır bir hayır dedim bu hafta yum günüm her gün iliikiyle şansı artıtmaya karar verdik.belki teste gerek kalmadan olur. Senden haber bekliyorum canım bakalım eşinin değerleri nasıl çıkacak?

senden haber çıkmadı canım testler yapıldı mı?

Ne yapim canim ya sorma talihsizlikler hep mi beni bulur.. sali gunu memorial e gitmek icin yola ciktik.. esim bi ara teyit edelim randevuyu bana hatirlatma mesaji gelmedi dedi iyi ki aramisiz kiz pazartesiye yazmis randevuyu yanlis yazmis.. bos yerde yok doktor cok dolu dedi.. aglaya aglaya geri dondum sinirlerim bozuldu aradim hastaneyi tekrar konusma kayitlarini dinledilet evet haklisiniz siz sali istemissiniz arkadasimiz yanlis yazmis dedi tabi ben kizdim elimde olmadan.. neyse oyle boyle bu cumartesi icin tekrar randevu olusturdular... yani sehir disindan gelmesek neyse de.. iste oyle canim hic bisi yapamadik anlicagin sen ne yapiyosun nasil gidiyo? Ben adet olmayi bekliyorum

Önce kültür baktırın eşinde iltihap varmı yokmu çünkü buradan okuduklarım oldu iltihap varsa oda etkili oluyor. fsh baktırın yüksek veya düşük olabiliyor.

Sperm düşüklüğü ve sperm morfoloji diğer adıyla şekil bozukluğu rahatsızlığının düzelmesi normal olması için,

– Keçi Boynuzu Pekmezi (soğuk pres veya doğal olanı kaynatılacaktır.) rengi koyu kahve olanın kaynatılması önerilir. Küçük küçük kırıp 7 – 8 dk kaynatılmalıdır.

– Doğal E Vitamini (Eczaneye danişılabilir)

– Propolis Arı sütü ve bal karışımları 1 tatlı kaşığı sabah alınıcak (kahvaltıdan sonra önerilir)

– Kırkkilit Otu

Not: Kişinin dar pantolon giymemesi önerilir. Acı baharat ve turşu da fazla tüketilmemelidir. Hatta gece yatarken kilot giymesin sadece pijama ile yatsın Onu da buradan okumuştum.

Morfoloji için İbrahim saraçoğlu Doğal E Vitamini 200 lük olanından 2 kutu bitirsinler diyor bir de soğuk pres keçi boynuzu pekmezini sabah akşam.

Ne yapim canim ya sorma talihsizlikler hep mi beni bulur.. sali gunu memorial e gitmek icin yola ciktik.. esim bi ara teyit edelim randevuyu bana hatirlatma mesaji gelmedi dedi iyi ki aramisiz kiz pazartesiye yazmis randevuyu yanlis yazmis.. bos yerde yok doktor cok dolu dedi.. aglaya aglaya geri dondum sinirlerim bozuldu aradim hastaneyi tekrar konusma kayitlarini dinledilet evet haklisiniz siz sali istemissiniz arkadasimiz yanlis yazmis dedi tabi ben kizdim elimde olmadan.. neyse oyle boyle bu cumartesi icin tekrar randevu olusturdular... yani sehir disindan gelmesek neyse de.. iste oyle canim hic bisi yapamadik anlicagin sen ne yapiyosun nasil gidiyo? Ben adet olmayi bekliyorum
çok şanssızlık olmuş canım üzüldüm ya böylr bi surumda haklı olmak da işe yaramıyo olan olmuş artık.biz yum günlerinde çok çalıştık şimdi tatildeyi kaynımın düğün falan var 10unda adet olcam bakalım çalışmalar sonuç verdi mi.aşılama öncesi ha gayret diyip bi çaba denemeleri hızlandıedık hayırlısı bakalım.sen de umudunu kesme çalışmalara devam.bat ne zaman yum günlerini kaçırma

Evet canim oldu maalesef ama hastane cok iyi telafi ettiler indirim yaptilar.. bizde bugun gittik doktor ele gelmeyip de ultrasonla cikan grade 1 i varikrosel olarak kabul etmiyoruz dedi kesinlikle ameliyat onermedi ayrica bu degerlerle normal yolla olur dedi.. morfoloji ye hic takilmadi ileri hizida (+4) tek degil +4 ve +3 toplami olarak degerlendirdi.. normal dedi.. sonra ben muayene oldum benim malum tek tup tikali diger tup de sarmal bir sekilde dedi belkide ondan olabilir dedi.. yumurta rezervin cok cok iyi dedi hatta asilama da cok yumurtan olusabilir o yuzden en dusuk dozda baslariz dedi.. onumuzdeki ay baslicaz bakalim nasil olacak bilmiyorum yumurta rezervi cok olunca 2 den fazla yumurta olabiliyormus o zamanda asilama durduruluyomus.. amh diye bi test istedi sonucu pazartesi cikicak birde asilamaya baslamadan once E2 degeri bakilacakmis o niye bakiliyo canim ben sormayi unuttum ilac dozu icin falan mi? Yalniz cok bilincli ve ilgili doktorlar.. hic direk tup yapalim demediler laparoskopi yapip tuplere bakalim istersen dogaldan deneyin dedi ya da asilama olmazsa sonrasi tup bebek olur dedi.. ben laparoskopi olmak istemedim sonucta doktor sey dedi kapali tupden bile yumurtlasan o yumurta rahmin arkasina catlarken sivi birakiyormus ve spermleri cekiyormus o sekilde bile hamile kalinabiliyormus bende o yuzden laparoskopi yani sirf meraktan tikali mi degil mi diye olmak istemedim.. simdilik boyle canim

Hastanenin telafi etmesine sevindim canım.hız için de +4 +3 falan ne anlamadım. yumurta rezernini çok olması çok iyi. İlaçları düşük dozda başlatır bide zaten 3 günde bir kontrole gidiliyomuş sorun çıkmaz merak etme.varikosel de bizde de 1derece çıktı ama elle muayenede çıktı yine de ameliyat çok gerekmiyo diye araştırdık.amh ne bilmiyorum ama e2 bi hormonun kıasaltılmışı östrojen olabilir emin değilim. Hsg ile laparoskopi farkı ne acaba? Ben hsg düşünüyorum zaten aşılama öncesi bakıyolarmış. de kafama bişey takıldı hsg sonrası bazı doktorlar bi ay korunun diyomuş hsg den sonra bir ay aşılama için beklemek gerekiyor mu?

Hastanenin telafi etmesine sevindim canım.hız için de +4 +3 falan ne anlamadım. yumurta rezernini çok olması çok iyi. İlaçları düşük dozda başlatır bide zaten 3 günde bir kontrole gidiliyomuş sorun çıkmaz merak etme.varikosel de bizde de 1derece çıktı ama elle muayenede çıktı yine de ameliyat çok gerekmiyo diye araştırdık.amh ne bilmiyorum ama e2 bi hormonun kıasaltılmışı östrojen olabilir emin değilim. Hsg ile laparoskopi farkı ne acaba? Ben hsg düşünüyorum zaten aşılama öncesi bakıyolarmış. Bi de kafama bişey takıldı hsg sonrası bazı doktorlar bi ay korunun diyomuş hsg den sonra bir ay aşılama için beklemek gerekiyor mu?

Kizlar esimin yaklasik 5 aydir yaptirdigi spermiyogram testlerinde sayi cok iyi ama ileri hiz dusuk ve morfoloji %2.. ama 1 yildir hamile kalamadim ben de bi sorun yok.. esimde elle muayene de varikrosel tespit edilmedi ama ultrasonda sol kisimda grade 1 varikrosel tespit edildi sizce varikroselden olabilir mi bu morfoloji dusuklugu benimle ayni durumda olan var mi aranizda kizlarr bi fikir verin ne olur.. bu durumda ameliyat cozum olmaz diye okuyorum iyice kafam karisti
valla cnm durum aynıydı bizim ve eşim ısrarla ameiyat oldu yanlış yönlendirmek istemem sadece başımızdan geçeni anlatıyorum 3 ,5 ay sonra hamileydim :)bu arada morf%1 di bizim ileri hareket %20 idi, sayıda 48 den 25 milyona kadar düşmüştü...

Canim bu yazdigin degerler ameliyattan
valla cnm durum aynıydı bizim ve eşim ısrarla ameiyat oldu yanlış yönlendirmek istemem sadece başımızdan geçeni anlatıyorum 3 ,5 ay sonra hamileydim :)bu arada morf%1 di bizim ileri hareket %20 idi, sayıda 48 den 25 milyona kadar düşmüştü...
On

Canim bu degerler ameliyattan onceki degerler mi yoksa sonraki degerler mi?
Sizin durum nasildi tam olarak

Kizlar bugun memorial de yaptirdigimiz spermiyogramin ve benim amh testimin sonucu cikacak.. bakalim esimin sonuclari nasil 1 aydir sabahlari 1 tatli keciboynuzu pekmezi soguk pres saracoglununkini yedi bir yandands diger vitamin takviyeleri devam tabi keciboynuzu nasil etkilemis görücez:KK49:

X