Erkek İnfertilitesi Sayi cok iyi ama ileri hiz dusuk ve morfoloji %2

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim esinin degerleri gayet iyi morfoloji ozellikle..

Canim esinin degerleri gayet iyi morfoloji ozellikle..

Evet morfoloji iyi çok şükür canım ama hızlı sprem sayısı az sayıda mılımde en az 20 mılyon olması gerekırken 13 mılyon ama dr buna kotu demedı acaba bızım normalle olurmu dırek asılamamı denesek bu sayılarla asılamada sansımız ne merak eıdyorum pazartesı dr gıdecegız bakalım

C

Once bi deneyin canim oyle hemen asilama falan gerek yok.. degerleriniz iyi tatlim sikinti yapma..

C

Once bi deneyin canim oyle hemen asilama falan gerek yok.. degerleriniz iyi tatlim sikinti yapma..

14 Aydır ıstıyoruz canım esım zamanında 2 kavanoz kecıboynuzu pekmezı bıtırdı 1 hafta kecıboynuzu kuru ıctı meyvesıne cerezıne dıkkat ettık gun asırı ılıskıye dıkkat ettık sımdı esım ıl dısında ıse basladı 1 aydır ve sadece hafta sonları 1 gun gorusebılıyoruz bakalım nasıl olacak dr goruslerıde onemlı

C

Anladim canim.. sen kendine baktirmissindir o zaman hsg falan cektirdin mi? Tek bir yerdeki sonuca gore asla pesin hukum vermeyin akredite olmus bir laboratuvarda spermiyogram testini tekrarlamanizi oneririm.. biz oyle 6 ay kaybettik cunku

Evet hazıran ayında ben gıttım dr vajınal muayene yaptı tahlıller ıstedı bende hıc bır sıkıntı cıkmadı 1 seneyı gectıgı ıcın esınden test ısteyecegım olumlu cıkarsa senden hsg ısteyecegım dedı esımın test sonucuna gore urolojıye yonlendırdı sadece 13 mılyona az dedı ve ıkı saat sonunda hareketsız sprem sayısı %85 oluyor hızlı oluyor tamamı dedı urolojıye bır gıdın ondan sonra yıne bana gelın dedı cocugunuz olur sayı ıyı dedı bende o anın etkısıyle olurda normallemı asılamamı tup mu neyle onu sormayı unuttum benım dr umda urolojı dr unun gorusunu beklıyor ıkı dr da cok guvenıyorum benım dr varkısoel olabılır dedı.sızın durum ne suan

Selam kızlar, selam gaziliii senle nerdeyse aynıydık umut olayım sana inşallah.
Kısaca anlatıyım 6 ay çocuk olmadı. sonra doktora gittik eşimde tek taraflı 1.derece varikosel vardı.
sperm sayısı iyiydi hızı eh diyelim morfoloji 1 di. bi doktor hayatta çocuğunuz olmaz tüp bebek yaptırın dedi paramız yoktu başka doktora gittik olur sen sıkma canını dedi. ama sıkmamak elde mi.eşime keçiboynuzu kürü yaptık bir ay sonrada proxed ve evicap kullanıyo 6 aydır. ben stresten pko oldum çok üzüldüm çok ağladım. ama bugün yani 14 aylık bekleyişten sonra adetim 4 gün geçti ve testte çift çizgiyi gördüm. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Daha kan vermedim doktora da gitmedim siz de bana dua edin bebeğim benimle olsun.

Su

Canim tatildeydim hic giremedim su an da tatilden donuyoruz bi gireyim biizm kizlar ne yapiyo bakiyim dedim ve seni okudum o kadar sevindim o kadar sevindim ki anlatamam.. senin sevincini dusunemiyorum bile.. evet seninle durumumuz ayniydi dogal yoldan hamile kaldin hee.. asilamaya gerek kalmadan rabbim ne kadar buyuk o kadar sikintili gecelerden sonra verdi yarabbim insallah bebegin siki siki tutunur sana canim insallah cok opuyorum seni

canım ben hala sevinemedim hala şoktayım
bizim morfoloji %1 di düşün. 2 bile değil 1 ve doğal yollardan hamile kaldım. proxeed evicap içti eşim.dengeli beslenme kilo verme ve stressiz yaşam (tatildeydik bu ay bi de eylülde ekimde aşılama yaptırcam diye bu ay hiç takmadım bebek meselesini).
Canım sana ve isteyen herkese dua et Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH!

Tombik im dun yazamadim yoldaydik net yoktu.. tatlim bu ay nasil oldu sizin bize de yol gostermek acisindan soruyorum yani ovulasyon testi yapip da mi denediniz? Gecen bi arkadasim bana adetin biter bitmez denemeye basla dedi ben hic oyle denemedim mesela... bizim bu ay pek calisma olmadi tatil de sabahlara kadar eglence derken kaynadi gitti..

Canım cepten zor oluyo bilgisayarı açınca
yazayım söz

canım uyumuşum kusura bakma yeni açtım bilgisayarı.
bizim durumları biliyosun zaten. bu ay aşılama öncesi kendime dedim ki ha gayret kızım son bi gaza geldim.
morfoloji zaten kötü diye önceleri eşime bi gün yanaşıyosam bi gün uzak duruyodum. zaten düzenli ilişkimiz yoktu canımız ne zaman isterse

ama bu sefer atıyorum hesaplayıcı yumurtlamayı çarşamba gösterdiyse pazar gününden her akşam ilişkiye başladık. pazar pazartesi ilişki oldu salı da hem ağrı hem de akıntıdan hissettim yumurtamın çatladığını.(bir gün önce yumurtladım yani bu ay) salı çarşamba perşembe de ilişki oldu. sonra tatile gittik kafamıza göre ilişki yaşadık. o 5 günden biri tuttu ama hangisi bilmem. aslında benim hiç umudum yoktu o kadar çabaya rağmen tatilde hiç bebek yokmuş gibi davrandım hiç tutacağı aklıma gelmedi. tabi sonra test pozitif çıkınca pişman oldum. belki de tatilin de etkisi oldu insan düşünmeyince oluyomuş gerçekten.

asıl en önemliyi en sona sakladım.anlatayım. o 5 gün ilişkiden sonra 15-20 dk mum duruşu yaptım. bi tane spermi dışarı akıtmadım sonra da uyudum duş almadan. duşumu sabah aldım. bence bunun çok etkisi oldu. kalçanın altına yastık koymak vs iyi de yeterli değil iyice kaldırmak lazım kalçayı. mum duruşu çok ideal. bi de ayaklarımı salladım birbirine vurdum falan içeri akıttım spermleri. belki çok saçma gelecek ama yaptım.insan çaresiz kalınca hiçbişey saçma gelmiyo.

canım adetlerin düzenliyse yumurtlaman da 3 aşağı 5 yukarı düzenlidir. Ben bir ay ovülasyon testi kullandım 10. gün yumurtluyomuş öğrendim. ondan sonra bi daha kullanmadım. 10 olur 9 olur o civar yumurtluyorum işte dedim. zaten akıntıdan ağrıdan bi ay anlamasan bi ay anlıyosun yumurtladığını.

Dediklerimi bi dene canım çok dua ediyorum sana Allah sana da en hayırlı ve en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Canim benim cok sagol valla cok dogru diyosun insan caresiz olunca hicbisey sacma degil ben mum durusunu daha once hic yapmadim iyi akil etmissin cunku bizim hizda problem var ben 10 dk kalcamin altina yastik koyup bekliyodum bazen 20 dk oyle bekledigim de oldu ama dedigin gibi bizde yeterli olmuyo.. bende bu sabah ovulasyon testi yaptim tatilde yapamamistim pozitif cikti bu aksam calisiriz artik cunku tatilde hic vakit olmadi .. dualarimiz kabul olur insallah.. simdi senin icin kipir kipirdir ne guzel bebegin sana siki siki tutunsun ins kendini cok yorma ben bile hala inanamiyorum çünkü umudumuz oldun sen bizim

Canım faydam olduysa ne mutlu bana. mum duruşunu yap mutlaka. hatta ben kocama beni bileklerimden tut silkele dedim manyadın mı dedi yapmadı ben de sen yapmazsan ben yaparım dedim dayandım duvara 20 dk mum duruşu yaptım ayakları salladım duvara vurdum birbirine vurdum. inadımdan hamile kaldım keçi inadımın ilk defa faydasını gördüm
ben hep okurdum 1 morfolojiyle hamile kaldım vs yazanları ama hiç benim de yaşayacağım aklıma gelmedi. oluyormuş canım sakın ümidinizi kaybetmeyin. dualarım seninle canım güzel haberlerini bekliyorum

Canim yazini okurken guldum valla ama ne yapalim dimi gitmiyo inatci spermler bizde boyle gotururuz
Ayy insallah guzel haberlerim olur size bakalim canim dua et bize

Tombikim nasilsin ne yapiyosun.. aksam senin teknigini denedik canim bacaklarimi 20 dk havaya diktim belimi diklektirerek ama sabah kalktigimda yine spermler cikti valla hemde bayagi bi..
Bu aksam da denicez bakalim insallah sen umut oldun bana.. canim sen hatirliyomusun dollenmeden sonra bi belirtin olmusmuydu hic? Belirtilerin iliskiden kac gun sonra cikmaya basladi canim simdi bende senden umutlandim ya belirti aramaya basladim

oooh aynen devam bikaç gün çalışın tembellik etmeyin:)
canım sabah çıkan spermleri tutan sıvı.tabi ki çıkacak önemli olan ilişkiden hemen sonra çıkmaması.
benim hiçbir belirtim olmadı canım. sadece adet öncesi yaşadığım adet belirtilerini yaşamadım. hamilelik belirtim olmadı hiç. şimdi şimdi var birkaç bişey başladı.
çok düşünmemeye çalış canım fazla kafaya takmak da iyi değil. ben aşılama yaptırcaz diye kendimi öyle kaptırmışım hamileliğimi öğrendim hala o şokla biran dedim ki ama ben aşılama yaptırcaktım
canım dualarım seninle inşallah bu ay gelecek bebeğin ardarda sağlıkla doğuralım inşallah.

nasılsın demişsin hiç görmedim bile kusura bakma.
iyiyim canım ama şimdiden bazı sıkıntılar başladı. afedersin kabızlık, sabahları öyle aç oluyorum ki açlıktan midem bulanıyor, yediklerim tatsız geliyor ama herşey çok tuzlu geliyor,çok terliyorum, başağrıları başladı, mide yanması ve reflü başladı. bi de sürekli ağlıyorum. daha 5. haftada böyleyse ilerde ne yapıcam diye endişe ediyorum ama olsun herşeye razıyım. mutluyum halimden:)

Ah canim yaa.. insallah insallah
Belirtilerde kisiden kisiye degisiyo tabi kasik batmasi cok olurmus diye okudum goguslerde hassasiyet ama sende hicbiri olmamis demek ki.. valla canim calismaya devam ama tatilde alkol sigara cok kacirdik bu ay pek umudum yok bakalim...
Kabizligin da 1 haftaya kadar gecer benim arkadaslarima da oyle olmustu sigarayla afedersin tuvalete cikiyolardi o da zor.. allah korusun cok da fazla ikinma.. simdi seni baska heyecanlar sarmistir tabi keseyi gorme kalp atisi duyma sonra cinsiyeti sonra ikili testi falan... ne guzel tatlim ya ALLAHim bize de nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…