saygiyi yitirdik gururumuz ayaklar altinda

kizilca kiyamet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
1.577
642
173
44
evet iki hafta önce bu konuyu acmistim son durum
barismistik icimde hala kirginliklar olsada pismanligina inanip eskiye donmek icin buyutmedim

ne buyuk hata etmisim!

barisirken evliligmize biraz daha ozverili ve deger vermemiz gerektigini konustuk

ama bir hafta sonra ayni seyler yasandi bu sefer disarda degil evde kavga ettik

tum hafta calisiyor ve üsüttügü icin uzerine gitmedim normal rutin hayatimiza devam etmistik

hafta sonu yine ilgiden uzak herseye sinirlenen cocuklarin sesine tahammul edemeyen ve o kadar rahatsiz olduki aksam arkadaslariyla

gorusmeye gitti

yahu barisali daha kac gun oldu hafta sonu kendini ispatlayip o "evlilige deger verme" olaylarini hayata gecirmek icin firsat yakalamisken

cok bunaldim cocuklarin sesinden ber disari cikiyorum dedi

bir kac saat sonra dondu ses cikartmadim

cumartesi iyi kotu bir gezintiye cikip aksam yine "off cok bunaldim rahat durmuyorlar" diyip yine gitti :)

peki ya ben? anneyim ama benimde stres atma ihtiyacim yokmu? ben bunalmiyormuyum?

pazar gunu parka gidelim dedigimde öff pöff iyi hazirlanin diye burun kivirmalar

kizdim! kizinca o da bagirdi o bagirinca bende bagirdim ve yine hakaretler birbirimize

yine vuracak gibi el kaldirdi :) ben sana kiyarmiyim sinirlenmistim ondan el kaldirdim yoksa vurmak icin degildi bir daha olmaz diyen adam ustelik

pazartesi cocuklarimin esyalarini alabildigim kadarini aldim ve babamlara gittim

gidecegim dedigim zaman ise (pazar aksami) kapi orda demisti

pazartesi ablasini aradim anlattim cok kizdi esimi aradi

esim onunla ilgilenmedigimi

cok sinirli oldugumu

kendisi dort dortluk oldugunu

isten dolayi cok yoruldugunu soyledi ve ben halederim

eve donmesi icin mesaj atacam ozur babinda demis

evet mesaj geldi bana ve mesajda yazan suydu : " ya adam gibi oturursun evinde yada gidersin bir dahada gelmezsin secim senin"

ve ikinci mesaj "banka kartimi ve anahtarida birak" (banka kartlari bendeydi)

son attigi mesaj ise : evlere bak bir kac gun dur sonra eve gel (ev almayi planliyorduk )

kim olsa dönmez bu mesajlar uzerine ben hic dönmem cevap vermedim hic

uc gun oldu aramadik birbirimizi ablasina "siniri gecene kadar aramiyim hafta sonu gider alirim"demis

cok uzgunum icim tamtakir aramadan durmazdim icimden aramak gelmiyor ciddi ciddi gururumu kirdi
dahada onarilmaz sanirim

Merhaba arkadaslar,

esimle kavga ettik maddi-manevi sorunlardan dolayi cok bunalmistik

islerimiz bir turlu rast gitmedi ve yipranmistik bayagi

kavga ederken saygisizlastik oyleki kufur ve hakaretlere kadar gitti olay

agzimdan cikanlar ve ondan duyduklarim beni o kadar sarstiki

kavganin bir kismi sokakta oldu seslerimizi yukseltmeden kavga ediyorduk

ve elini kaldirdi vuracak gibi geri cekilmedim korkmadim ama yuregime bicak saplandi sanki

cok zoruma gitti ve o hareketi bir kac kere tekrarladi

evde sesler yükseldi kufur ve hakaretler derinlesti (ikimiz tarafindan)

ve ben biraz sakinlestikten sonra "birbirimizin yuzune nasil bakacagiz ben bundan sonra seninle yapamam
kendimi biraz toparlayip gidecegim" dedim

blöf degil o'da anladi ve cocuklari birakir gidersin dedi

iste o zaman saldirdim ona cunku o cok sevdigim adam el kaldirip vurmakla tehtit etti o sevdigim adama kufur ve hakaret ettim

ustune beni (sinirden yada blof)de olsa cocuklarimla tehtit etti !

dün hic konusmadik

almak istedigimiz bir ev hakkinda mesaj cekti ilgilenmem icin hic bir sey olmamis gibi

ben sindiremiyorum iki cocugumla cekip gidecek durumdayim baska sehirde yasayan babamin yanina

planlar bile yaptim kiralik ev bakiyorum kendimce

sizce bu is bittimi sayet bitmezde devam edersek birbirimizin yuzune nasil bakacaz?

bu yara kapanirmi? gururum incindi ve o da bir erkek olarak incindi kesin

Son düzenleyen: Moderatör:

sen bile ne olacağını bilmiyorsun
burdakiler nerden bilsin bitti mi bitmedi mi

Ciddi şekilde korkutman lazım en azından
Her tartışmanın sonunda el kaldırmamalı ve/veya küfür hakaret etmemeli
Ederse bu kez kesin biter gibi iyice idrak etmesini sağlaman lazım
Ne demek çocukları bırakıp gidersin, hoş bıraksan bile korkar da seni korkutuyo işte

Bence eşiniz ciddi anlamda evi terk edeceğinizi düşünmüyor..
Ve bu yüzden de ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi geleceğe dair planlarını sizinle yapmaya devam ediyor..

Sen eşini seviosun bence bak o sindirmiş sen de sindirirsin..
Mesaj atmış demek ki düzeltmek istediği için bişeyleri.
Bence hiçç bişey olamamş gibi davran iki çocuğunz varmış insanlar neler yaşıolar insanlar çocuk sahibi olmak için neler yaşıolar neler yapıolar...
Bi kavga oldu die hemen ipleri koparmak olur mu hiç ?
Sen toparlarsın bu durumu bana kalırsa ki toparlanmasını istiosn gibi geldi bana..
O kadar hakaretler etmişsnz karşılıklı o bi erkek olarak bütün bunları hazmetmişse sen de et huzurlu olun :)

💕✨

Aynen katılıorm bu konuda ..
Bence de ciddi bi şeklide konuşulmalı ama önce sakince konuşabilck duruma getirsin kocasını yani o da bişi yokmuş gibi davransn ta ki oturup sakince konuşmayı sağlayana kadar :)

💕✨

yeterkı tekrarı olmasın sonra yalama yapıyo çok yoruyo o kavgalar ınsanı insanlıktan çıkarıyo hemen ayrılınmaz bekleyınbıraz o da senın gıbıdır üzgündür sen nasıl buhalınle onayaklasmak ıçın bişi yapamassan o da yapamaz bekleyın kırgınlıgın gecınce yavas yavas barısırsınız...
bı ayönce yasadım aynısını eşim ınsandır ama oldubişiler çokkötü oluyo cocuklar oldugu için gıdılmıyoda beklıyosun zamanla mecburen onarılıyo unutmuyosun unutmuşgıbıyapıyosunacısı geciyo..
neden kavga ettınız?

Üzgünüm ki erkekler bizim kadar duyarlı değil.Ben de bu lafların altında nasıl kalırım der,aynaya bile bakamazdım.Ama eşim iki dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi gelir sırnaşırdı.Şimdi düzeldi mi durum?Hayır tabi ki de.Rutin tartışmalarımız sürer.Komşularımız bu durumlara şahitlik eder.Sen ancak yediğin hakaretle kalırsın ortada.Değişen bir şey yok.Çocuklar için onları da yutarsın.

oturup sakince konussaniz. Sinirlenince karsi tarafin canini yakmak istiyoruz o yuzden kavga halinde soylenen cumlelere takilma.
bir kac gun kafani dinle,toplan
sonra al karsina konusun. hatta kalabalik bir yere gidin.. boylece bagirmadan sakince halledebilirsiniz belki. inan yapici olmak yikmaktan daha kolay. umarim duzelir

Hepimiz zaman zaman karakterlerimiz dışında davranabiliyoruz önemli olan bu kırgınlıklardan ders alıp devam edebilmek. İkinizin de ne kadar incindiğini tahmin edebiliyorum ama minimum zararla atlatabilirsiniz bu durumu diye düşünüyorum. Boşanmak en son ihtimal olmalı.

ama oyle kufurler edildiki

baska evde olsa kan cikar

cok ama cok dolmustum nedenini yazmak bile canimi acitiyo

konu actiktan sonra geldi eve (ondan cevap yazamadim)

"evi aradinmi" dedi

neden ariyim bu kadar rezillikten sonra ne amacla ariyim dedim

"arama istemiyorum" diye bagirdi cocuklara yemek hazirlarken (ona yok!) icimin yandigini

hissettim ve sert bir sekilde sitem ettim

ya sanki bir seyler ölüyo icimde hemen ondan bosanirsam ne kadar yalniz kalacagimi dusunuyorum

ve itiraf ediyim cocuklarimi bile dusunmuyorum babasiz ne yaparlar diye

Tartisma olur da el kaldirmak hic hos degil.
Bunun icin ciddi bir ders vermeniz gerekiyor.
Hep boyle degildi sanirim esiniz..
Allah huzur versin

Sanırım bu kavganız ilk defa olmuş karşılıklı sinirler gerilmiş istenmeyen cümleler çıkmış ağızdan. Sorun ne bilemiyoruz açsanız ona göre yorum yapabiliriz ama çokta önemli şeyler gibi durmuyor konuşarak hallededilemeyecek mevzu yoktur o anda sizinde söylediklerinizden dolayı el kaldırmış olabilir o sinirle refleks olarak vursa dövse tabii ki farklı olurdu yorumum ya da daha önceden böyle bir şey yaşanmış olsa. Ama ev alacakmışsınız sana mesaj atmış demek ki düzeltmek istiyor demek ki sakin düşününce hatasının farkına vardı. Herkes ne kavgalar ediyor. Bence eşinizle karşılıklı oturun konuşun sorunlarınızı. Boşanmak çözüm değil ki. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama baba evine gitmek çocuklarla kiralık ev tutmak bir yandan çalışmak bir yandan çocuklar geçim derdi kolay şeyler değil hemen kafanızda oturtmuşsunuz. Bence erken karar veriyorsunuz eşiniz sizi seviyor.

gozden cikartan sadece o degil yoksa cekip gitmezdim

Kizilca, aranizda neler oluyor?
Esinizin bu vurdumduymazligi beni bile uzdu.
Yakip yikan biri misiniz genelde?
Cunku esiniz sinirinizin gecmesini bekliyor..
Hani bu duruma bi asinaligi mi var ki?
Ya da yol haritasi cizme acisindan;
Simdi ne durumdasiniz?
Ne bekliyorsunuz?
Ne istiyorsunuz?

aranızda kroniklesmis bir baska sorun varmıs da... siz olmuyor boyle dediginiz an kavga bu hala dönüsüyormus gibi bir durum var.

iletisimsizlik mi, yoksa evlilikten beklentileriniz farklılıgı mı bilemeyecegim.

ancak cocukları alıp gittiyseniz iyice oturup dusunun,
ne de olsa geri gelir, ev bak vs demesi bile sizi ciddiye almadıgını gosteriyor.
belki surekli benzer davranıslar bulunuyorsunuz... ya da bu adam acaip umursamaz.
ancak yine de size attıgı mesajlardaki tavrı hic hos degil, su kosullarda ben olsam dönmezdim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…