• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saygı duyuyorum

Evde el işi yapabilirsiniz. İğne oyası biliyorsanız bir namaz örtüsü sormuştuk,iğne oyası ile birlikte 150 tl demişti. 40tl ye de vardı. Bu sıralar iğne oyasına meraklı insanlar. Tesbih vs. süslüyorlar.

El becerim pek yok ama olsada burdaki kadınlar genelde kasabaydı eskiden şimdi mahalle oldu hepsi el işi yapıyor sen satmaya kalksan ben de yaparım ne var ki diyolar.Anlamıyorum bir kaç bayan evde yemek denedi ama yürümedi kimse almıyor ki ben yaparım diyolar.İğne oyası 20 tl burda

Evi de üstüne yapsaydınız :)
Kimsenin hakkı kimsede kalmasın tabi, bende çalışanım, sigortasına kadar düşünürüm...
ama gündelik temizliğe 250 nedir?
Aynen vazgeçtik zaten aman dedim kendim yaparım ev hanımıyım ama 2 ayda bir genel temizlik camlar falan için düşünmüştüm hemde ihtiyacı olanlara destek olmak için ama 250 deyince vazgeçtim..

Bende size saygı duydum.Helal olsun eşinize destek olmak için elinizden geleni yapıyorsunuz.
Ne güzel işte ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışıyorsunuz.

Burda bazen okuyoruz mıy mıy tipleri ,eşinin üç kuruşunuda harcayıp geçinemiyoruz boşansam mi acaba diyenleri.
Tekrar sizi tebrik ediyorum eşinize destek oluyorsunuz ya bir ömür sırtınız yere gelmesin.Dilerim maddi manevi huzurlu bir hayatınız olur.

Çok teşekkür ederim eş olmak iyi gün kötü günde destek çıkmaktır zaten.Kaldı ki ben bekarlıgımda o tür işler bilmeyen hani narin derler ya o tarz biriyim ayrıca iş aramaya gittiğimde temizlik işi yapmak istedigimde fiziksel görünümüm yüzünden bana inanmıyorlar yapamazmışm gibisinden ellerim çok narinmiş felan ama ben ısrarla yaptım ayıp değil çalışmak yeter ki namusunla çalış.

Çok teşekkür ederim eş olmak iyi gün kötü günde destek çıkmaktır zaten.Kaldı ki ben bekarlıgımda o tür işler bilmeyen hani narin derler ya o tarz biriyim ayrıca iş aramaya gittiğimde temizlik işi yapmak istedigimde fiziksel görünümüm yüzünden bana inanmıyorlar yapamazmışm gibisinden ellerim çok narinmiş felan ama ben ısrarla yaptım ayıp değil çalışmak yeter ki namusunla çalış.
Süpersin canim:KK19:

Sizin orası neresi bilmiyorum ama istanbul da yaşıyorum, ev temizliği için haftada 1 gelen yardimcimız 150 lira alıyor.

Şimdi ikinci bebek gelecek, haftada 3 yarım gün ev işine yardimci birine bakıyoruz, 9 dan 1e kadar 3 güne şu ana kadar en uygun 720 dediler
Cok demisler. Ben de istanbuldayim saati 15 liraya var biri, hamileligimde cagirmaya başladım simdilik memnunum. Anaç bi kadın. Haftada 3 yarım gün 600 falan civarı bulabilirsiniz diye düşünüyorum

Back