• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

savulun tartılar!!!sizden korkmuyorum:)HEDEF 60..

jennifer06

eski kilosuna koşuyor:)
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
106
0
26
Ankara
selam arkadaşlar benim kilom 76..boyum 168 hedefim 60 ,65 le de güzel oluyorum ama hedefi düşük tutmakta fayda var..sürem 3 ay yani 16 kilo için 3 ay anca yeter sanıyorum..25 mayısa kadar 60 a inmem şart..ne zamandır başlıyorum ama bırakıyorum fakat artık kararlıyım sizin yazdıklarınız beni çok motive ediyor..
ben de her gün ne yedim ne yaptım kaç kilo verdim yazıcam buraya..bugün ilk günümdü zaten..kendi diyet listemi kendi tariflerimi uygulicam ..
sizden ricam şu aşağıya nasıl kilo çizelgesi eklerim ve nasıl zayıflayınca onu da değiştiririm bilgi verirseniz sevinirim..

ilk gün yani bugün neler yedim?

sabah 1 haşlanmış yumurta,2dilim çavdar ekmeği,6 zeytin,yarım salatalık,bir dilim peynir...

öğlen:bir adet kabağı rendeledim azıcık pişince içine bir çay bardağı bulgur attım ve biraz da saf zeytinyağıyla kabaklı bulgur pilavı yaptım,,bol pul biber de serptim yerken biber cok faydalı acıydı zaten..yanında da bir kase yoğurt ve bir dilim ekmek..

sonra arada 1 havuç ve bir bardak ayran içtim..

akşam ise bir kase mercimek çorbası ve bir dilim ekmek yedim..
hepsi bu..
bir bardak bitki çayı ve bol su ve şekersiz türk kahvesi de içtim ..daha ne olsun bu geceyi bir atlattım mı yaşadım..

kimse yoook mu çizelgeyi nasıl eklerim ben?cok heveslendim yapanlarınkine:)bir an önce düşsün o kilolar yazın giymek istediğim dar pantolanlar bodyler var şöyle rahat rahat yağlarım fışkırmadan oturmak istiyorum artık...

bir sorum daha var kaç günde bir tartıya çıkıoyrsunuz?her gün her gün olmaz sanırım haftada bir daha mantıklı..kendi çapımda soruyorum cevap yok muuuuuuuuu ?

Öncelikle kolay gelsin, umarım hedefinize ulaşırsınız. Sorunuza gelince ilk önce LilySlim - Weight-loss tickers sitesine girin, orada weight loss yazan kısma tıklayın, ardından full size ticker'ı tıklayın. İlk adımda bir arka plan seçeceksiniz, seçtikten sonra next'e basın ve istediğiniz resmi seçin, bunu da tamamlayıp next'e tıkladıktan sonra çıkan sayfada bilgilerinizi yazın. Bunu da tamamlayıp next dediğinizde çıkan sayfada Image URL yazan yere tıklayın altta bir link çıkacak onu kopyalayın. Bunları yaptıktan sonra kk'da profilim yazan yere ve sonra da hakkımda yazan yere tıklayın. Çizelge seçeneğini bulup tıklayın ve çıkan boşluğa kopyalamış olduğunuz linki yapıştırın, kaydet dedikten sonra çizelgeniz artık hazır. Umarım faydalı olabilmişimdir:)

tatlım sağ ol yardımcı oldun da her sey tamam ama en on çizelge kısmına yağışırken öngörülen formatta değil yazıyor:(neden acaba çok denedim..

ilk gün yani bugün neler yedim?

sabah 1 haşlanmış yumurta,2dilim çavdar ekmeği,6 zeytin,yarım salatalık,bir dilim peynir...

öğlen:bir adet kabağı rendeledim azıcık pişince içine bir çay bardağı bulgur attım ve biraz da saf zeytinyağıyla kabaklı bulgur pilavı yaptım,,bol pul biber de serptim yerken biber cok faydalı acıydı zaten..yanında da bir kase yoğurt ve bir dilim ekmek..

sonra arada 1 havuç ve bir bardak ayran içtim..

akşam ise bir kase mercimek çorbası ve bir dilim ekmek yedim..
hepsi bu..
bir bardak bitki çayı ve bol su ve şekersiz türk kahvesi de içtim ..daha ne olsun bu geceyi bir atlattım mı yaşadım..

sabah kahvatısındaki ekmği 1 dilime indir..
öğlen yemeğindeki ekmeği kaldır canım..bulgur pilavı ve ekmek fazla..bulgur pilavı da az olsun.
akşam iyi..

sana naçizne tavsiyem..günde 4 dilim ekmek diyet için fazla..

inş.istediğin kiloya inersin..

bir de nesfit tavsiye ederimm..nestlenin kırmızı meyvelisi..müptelası oldum ben..öğlen ya da akşam bunla öğün yapıyorum arada..
1 kaseye 2 avuç doldur..üzerine 3-4 y.k yoğurt..hem tok tutuyor hem de hafif tatlımsı oduğu için tatlı ihtiyacını
gideriyor..

ben mesela biraz önce bu şekilde yedim akşam yemeği niyetine..bağırsakları çok iyi çalıştırıyor..az kalorili old.için bence iyi bir öğün çeşidi..

denizgüneş ilk gün oldugu için ekmek o kadar midem alışsın istedim azaltıcam mutlaka..
nesfit benim de favorilerimden bazen akşam yemeği yerine nesfit yicem zaten evde daima var..kırmızı meyveli ekşi geliyor bana ben sadesinden seviyorum tarçın atıyorum süte..çok teşekkür ederim inş.veririm 3 ayda bu kiloyu..

yok canım ne işgali bana yardımcı oluyorsun sağ ol ama çok beceriksizim yapamıyorum malesef..zormuş valla..neyse cok cok teşekkür ediyorum sana canım..

yasasın çizelgemi yaptım..bu sabah 75 kiloyum verdiğim şey kilo değil ödem sanırım dün cok sıvı aldım tuvalete de cok gittim..75 im şu an aç karnına tartıda..

yasasın çizelgemi yaptım..bu sabah 75 kiloyum verdiğim şey kilo değil ödem sanırım dün cok sıvı aldım tuvalete de cok gittim..75 im şu an aç karnına tartıda..

Sadece ödem değildir merak etme :) Yeme alışkanlığında birden bariz bi düşüş olursa 1 kilo vermen normaldir.İlerleyen zamanlarda vücudun alışıcak daha yavaş vericeksin.Ha sakın bunu 1 ayda 1 kilo vericem gibi anlama. 1 ayda 4-5-6 kilo mesela.Yukarıda diyet hakkında zormuş yazmışsın.Zor yok arkadaşım, başardım,yaptım var :) kendine güven ve devam et :)

yok canım ne işgali bana yardımcı oluyorsun sağ ol ama çok beceriksizim yapamıyorum malesef..zormuş valla..neyse cok cok teşekkür ediyorum sana canım..

kızlar zor olan diyet demedim kilo çizelgesi yapmak zormuş dedim ama şükür yaptım sonunda..diyete azimle devam akşam tüm gün yediklerimi yazıcam..pes etmicem bu sefer..hatta dolabımda şahane bir elbise var beni bekleyen 38beden:)sabırsızlanıyorum giymek için.. ay süre verdim kendime..

45 dakikalık bir yürüyüş yaptım ..her gün 45 dakika bana yeter sanırım daha fazla vaktim yok çünkü..

aç değilim kızlar mutluyum hatta çünkü azimliyim pes etmiyorum iyi ki burası var valla okuduklarım çok etkiliyor..

neyse sabah yarımyağlı süte 3 kaşık sade nesfit attım yedim..

sonra 11 de bir yumurta haşlaması yedim..

2de öğle yemeği : bir büyük tabak yağsız salata ve 3 adet inegöl köfte yedim minicikti köfteler ama:)1 dilim ekmekcik:)

ara:1 kupa ayran...

akşam hazır bekliyor 6 da yicem:haşlanmış tavuk ğöğsü ve bir çay bardağı bulgurdan yağsız bulgur pilavı haşlanmış bulgur da diyebilirsiniz..ekmek yok...

gece duruma göre belki bir meyve yerim ..

tartılma işini haftada bir yapıcam her cuma tartı günüm olacak bu cuma bakalım kaç kilo olucam..

malesef dün gece tatlı krizine girdim meyve yerine 2 parça bitter çikolata yedim :(ağzı açık öylece bekliyor şimdi koca paket dolapta beni..kahve yanında yesem mi ki bir parçacık kalanı 10 al bölsem 10 gün yeter eskiden bir oturuşta yutardım..:))

merhaba,
boyum 170 kilom 74,5 civarı, hedefim 60 mayıs sonuna kadar ne kdr ortak yanımız var:))
yaşım 24

merhaba,
boyum 170 kilom 74,5 civarı, hedefim 60 mayıs sonuna kadar ne kdr ortak yanımız var:))
yaşım 24

hadi bakalım beraber zayılayalım o zaman ..yaşım 30 canım malesef:(sen bayagı kilo vermişsin zaten nasıl verdin biraz bahseder misin ve ne kadar sürede?

evet şekerler bugün neler yedim yazıyorum...

sabah 2dilim esmer ekmek,7 zeytin,bir dilim peynir ve bir salatalık..

öğlen:bir dilim esmer ekmek ve bir salatalık(bu kadar yedim çünkü akşama kısır yicem canım cok çekti)

akşam 6 da bir tabak kısır yicem ama yağsız bol limonlu tabi...kısır için öğlenden feragat ettim sabırsızlıkla 6 yı bekliyorum:))

3.günüm de böylece bitecek gece belki bir meyve yerim bakalım artık kısmetttttt...cumaya acaba kilom kaç olucak?inceldiğimi hisseidyorum..

Back