Savcı Bharara, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı takibe aldı!

Ya da adam Türkiye'den bi haber laa nölüüyooo bu insanlar neden beni takip edip kahraman muamelesi yapıyo, kim bunları bu hale sokmuş bi bakalım dertleri neymiş demişte olabilir.

Meraktır o merak
bzimkilerden biri adama sormuş rakı,lokum kebap fln istiyor musun gönderelim demiş adamcağızda kebap isterim aslında ama işimi yapıyorum sonuçta,hediyeleri kabul edemem demiş

Twitter maceram başlamadan bitti, Bharara takibi bırakınca tadı kalmadı twitırın neyim, hesabı silcem. Oysa ben orada birbirlerine mesajlar atarlar, birbirini layklarlar gizliden laf sokma, flört etme, yalanımış bharara için anlık hevesmiş, tek günlük bişeymiş

Bu arada stalk ne gı

Böyle birini sinsi sinsi nette takip etmeye stalklamak deniyor, stalker aslında sapık takipçi demek ingilizcede

Evet stalk anlamını biliyorum da twitter jargonu başka mı dedim. Stalk butonu var zaar dedim
Yok da yurdum insanı icat eder, daha geçen gün mesaj aldım facebooktan beni eklesene profilini tam göremiyom diye, yurdum hanzosu sınır tanımıyor.

O değil de neden çıkardı acaba takipten Erdoğan'ı çok konuşuldu takip etmesi, şaibe falan olmasın diye mi ki. Hani biz gülüyoruz eğleniyoruz ama şunların y.dışında da konuşulacağını düşünmek cidden beyin yakıcı.

Gözüm üzerinizde mesajı vermiş olabilir inceden...

Her sabah takip edip akşam takibi bırakmalı psikolojili şey mi yapıyo acaba?

Asıl komediyi gördünüz mü ? adamcağız şey yazmış neden herkes gidiyor gönlümün efendisi yazıyor, ne olduğunu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…