Savcı Bharara: Türk basınında hakkımda ortaya atılan iddialar ahmakça

evet, işin şakası bir tarafa biliyorlar.. o yüzden (eğer istediğin turist vizesi ise) gidip de gelmeyeceğinden korkuyorlar..

yok iş mülakatıydı o canım.
çalışma vizesi ile gitmek gibi bir fikrim vardı ama, çok çok düşük şansım var, hele ki 2 çocukla :KK43:

gözümü şu aralar green card a diktim

Dışardan müdehaleyi istemeye gelince bende istemem ama gerçekte müdahale idiliyormu
Dürüst güvenilirlik sıfatı bizim siyasetimizin hep arananlar ve bulunamayanlar arasındadır Hırs ise iktidarda o kadar fazla ki bu uğurda yapamayacakları birşey yok
Hırs ile olmaz bu işleyen bir anayasa demokrasi olması lazım anayasa işlevliği güçler bagımsızlığı olmadan olmaz
İktidar ve muhalefet devlet yönetimde üzerlerine düşen görevi yerine getirmek üzere işleyen düzenleyen kurallar çerçevesinde hareket etmeleri gerekmektedir
Olması gereken bu

aslında sizinle aynı görüşteyizdir .
hırstan kastım ,iktidar olma isteği olan biri olsundu.Laf kalabalığından bıktım.
Anayasayı kendi için değil milleti için düzelten ve kanun kurallara uyan ,uyulması için çabalayan ,halkı için uğraşan azarlamayan ...yaptım oldu mantığından uzak,işi bilim adamları ile yürüten birini isterdim.

Kuvvetler aykiriligi bu ulkede bitti. Yasama, Yurutme, Yargi, ucu de artik AKP hukumetinde.. Once ordu, sonra HSYK, pesinden de butun kurumlar hukumete baglandi. Cumhurbaskani da onlardan ve saklamiyor da.. Muhalefetin elinde ne var? TBMMde kursuden konusma ve onerge verebilme haklari disinda? Meclis cogunlugu AKPde oldugu muddetce onlarin istedikleri gibi kanunlari cigneme ve yargilanmama olanaklari ellerinde. En basitinden, CB anayasaya aykiri olarak "tarafsiz degilim" diyor, ama yargiya gonderebilecek meclis cogunlugu gene onlarda.. Yani adam istedigi gibi anayasayi cigneyebilir, kimsenin de sesi cikamaz. Onlar guclu olduklari icin degil, halk onlara yuzde 50 ile destek verdigi icin. Onlari guclu yapan halk, onlari guclu sanan gene kendi gucunden bihaber halk.. Kisir dongu.

Muhalefet dedigin mecliste etkisiz eleman, cunki halk onlara etkili olabilecek sayi vermedi. Konus konus nereye kadar? Kim dinliyor? Mecliste milletvekili sayin kadar adamsin. Verdikleri gayet yerinde arastirma sorusturma onergeleri bile AKPli milletvekilleri tarafindan ilk oylamada reddediliyor. Cark donmeye devam ediyor. Bu kadar basit.

Hani Reza konuşacaktı, önce malum eski bakanlar sonra da uzuna gelecekti sıra. Hayallerimiz başka Bharara' mı kaldı :110:

Ortagi Zencani Iranda idam edilmeden once "Turkiyede 8.5 milyar dolar rusvet dagittim" demis.. Kimlere ne vermisler acaba? Yani isleri ben bitiremeyecegim icin bir kurus gormedim de..:KK53:

X