Savcı Bharara, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı takibe aldı!

Şaka maka da ben olayın RTE'ye gelmesini istemem, umarım gelmez çünkü bu öyle aaaa TC C.başkanı suçlu alalım içeri şeklinde olmaz, sonu Irak gibi, Libya gibi, Suriye gibi olur sade ve sadece. Bizi paramparça ederler.

Önce ülkenizin c.başkanı dolandırıcı, size demokrasi getireceğiz falan filan sonra da :/

Rızayı alsınlar ama RTE'ye dokunmasınlar evet cidden dileğim bu...

sana katılıyorum.zaten arap baharı dedikleri hep dikatatör yada tek adam olan ülkelerde oluyor.
Bizde de başkanlık istenmesi belki bu sebepledir.Başkanlık gelirse dikatatör yıkacağız diye sahte bir askeri darbe planlayıp Türkiyeyi parçalayıp yıkmak niyeti olabilir.Bu sebeple cumhuriyete,demokrasiye daha çok sarılmalıyız.

Bence bu farkına varanlar için çok ciddi bir haber hem de çok ciddi...

Dönen olaylarin çok ciddi olduğunun farkındayım. Ne kadar ciddi olduğunu da 29 martta Erdoğan'ın amerikaya yaptığı ziyaretten sonra göreceğiz. Bakalım amerika neleri koyacak önümüze.. Rabbim ülkemizi korusun demekten başka yapacak bir şeyim yok.

Aynen katılıyorum..Umarım kendi demokratik işlerimizi kendimiz hallederiz. Olay Arap baharı hikayesine dönmesin inşallah..

Aynen yani şurada geyik yapıyoruz, bu savcının Rızayı almasına gülüyoruz falan ama Rıza öyle boş bi adam değil, tam bir bomba aslında. Ya susacak ya da çok fena ötecek.

Haaaa RTE'ye ucunun dokunması zor gibi komplo teoremi ya da RTE'nin ABD'de aranması ya da suçlu olması gibi bir durum yok yani en azından sanmam ama Rıza ile birlikte Türkiye'de suça bulaşan çok it var, onları verecek RTE, vatan selameti için verecek ya da tıkacak içeri başka çaresi yok gibi.

Kesinlikle. Ayrıca bir soylenti var 3 fbi ajaninin Türkiyede riza ile konuşup teslim olmasina ikna ettiklerine dair. Belliki reza mi riza mi ne ise o birseylerin garantisini almış. Yoksa gider miydi amerikaya. Cocugunun psikolojisi işin hikaye kısmı...

yani fbı ajanları reza'nın rıza'sını almışlar
o halde çok yatmaz , iyi hal falan derken hemen çıkar
dur ya bu dediklerim Türkiye'de geçerliydi

Ne demek istiyor gözüm üstünde mi,bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü

Senin avatar misali dikiz meselesi.

Meraktan fake bi twitter hesabı açıp RTE ve Bharara'yı takibe aldım, gelişmeleri izlicem

Kaç yıldır twitter ile hiiiiç işi olmayan hatta girip bu neymiş diye bakmayan ben hesap açtım evet hesap açtım

Tikkat et federaller peşine düşmesin

Kız Fuat Avni senmisin yoksa,dikkat et parelel neyimden gitme.

Dışarıda çok ciddi iddialar var. Savcı açık açık asıl patronlarına ulaşacağız, bu iş çok derin dedi. Eğer tezgahın başında Rıza varsa mesele değil ama daha büyük birileri varsa onu almak için Rıza'nın pazarlıkla sıyrılmasına izin verirler, birkaç milyon dolar öder, çıkar, mesele değil. Bu savcı bizim kaçak savcıya benzemez, sınır ötesi operasyon yaptırıp Rusya-ABD gerilimine neden olmuş, B.M genel başkanlarından birine Çin'e rüşvet veriyorsun istifa et diye çemkirmiş bir adam. Wall Street'te tozu dumana katmış. Adamın kaybettiği 2 dava varmış, birinde herif Amerikan tarihinin en büyük paralarından birini ödemiş, diğerinin hakkındaki suçlamalar da delil yetersizliğinden düşmüş. Pittbull gibi çenesi var yani, kilitledi mi bırakmıyor. Bizim ülkede de çok sular kalkacak nikim, inşallah hep beraber boğulmayız.

Akıl var mantık var,zaten milyon dolarları yöneten bir adam yakalanacağını bile bile kalkıpta Amerikayamı gider,çocuğunu Disneylanda götürme işin hikaye kısmı.Belliki buradan gitmeden canının karşılığında ikna edilmiş.Durun bakalım şimdi neler ötecek.
Bu arada Bharara Erdoğanı takipten çıkarmış,acaba stalklarken yanlışlıkla elimi değip eklemişti ki,Erdoğan da engellemiş olabilir

Bu olmadı işte sevincimiz kursağımızda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…