• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zarrabı Tutuklatan Savcı: Zarrab Çok Yakında ABD Adaleti ile Tanışacak

Heee üzerine işenen Başörtülü Bacı

Yok artık yokk yani, gerçekten bunu yapıp haber olarak paylaştılar mı? :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Cidden ama cidden dumur ötesiyim, demek ki Balböcek Pamir bu görüntüyü görüp ağladı çünkü ancak şu fotoyla öyle amipleri inandırabilirler.
Temiz gazetecilik, temiz siyaset :KK14:

Da bari biraz para verip iyi photoshopçu falan alın gazeteye ya da bunu yapan adamlara photoshop eğitimi aldırın. Paintle bile daha iyisini yapabilirim...

Yok artık yokk yani, gerçekten bunu yapıp haber olarak paylaştılar mı? :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Cidden ama cidden dumur ötesiyim, demek ki Balböcek Pamir bu görüntüyü görüp ağladı çünkü ancak şu fotoyla öyle amipleri inandırabilirler.

Da bari biraz para verip iyi photoshopçu falan alın gazeteye ya da bunu yapan adamlara photoshop eğitimi aldırın. Paintle bile daha iyisini yapabilirim...
marilyn monroe marilyn monroe yu alacaklar işe :KK70:

indir.jpg

sabah-kabatas.jpg

İşte gazete küpürleri de bunlar.
Şaka gibi değil mi? Diyorum ya cidden Nasreddin Hoca fıkrası içinde yaşıyoruz.
Hayır, sürekli şantaj montaj diye çığırıp da montajın tillahını yapan, üstelik yaparken de sıvayan zihniyet de ayrı bir komik oluyor.

19:50'de işemeli mıçmalı ayin yapan grubun rahatlamış şekilde olay yerini terk ettiği görülüyor.

Yanlız grup pigme sanırım, Ağacın kökü kadar boyları var.

El insaf beee el insaf, bu haberi yapanlar haber yapmaya devam mı ediyor, yazık ya yazık.

Rezalet vallahi rezalet..

Eki Görüntüle 1800415
Eki Görüntüle 1800416
İşte gazete küpürleri de bunlar.
Şaka gibi değil mi? Diyorum ya cidden Nasreddin Hoca fıkrası içinde yaşıyoruz.
Hayır, sürekli şantaj montaj diye çığırıp da montajın tillahını yapan, üstelik yaparken de sıvayan zihniyet de ayrı bir komik oluyor.

ne zaman bu haberi görsem yolun ortasındakinin ne olduğunu çözmeye çalışıyorum.. ülke olarak ciddi bir photoshop cehaleti var üzerimizde :27:

ne zaman bu haberi görsem yolun ortasındakinin ne olduğunu çözmeye çalışıyorum.. ülke olarak ciddi bir photoshop cehaleti var üzerimizde :KK53:
Şu siyah tren gibi olan şeyi diyon di mi :KK53:
Ben de bilmiyom, hep merak ederim :KK70: Onlar mı koydular, görüntünün aslında mı vardı, otobüs falandı da siyaha mı boyadılar, hiç anlamadım :KK70:
Ulen Facebook'taki Justin Fanı 13'lük bebeler bile becerdi şu photoshopu bu adamlar ııııhhh

Dur ben şimdi doğru mu anladım?
Phoshop mu yapmışlar fotoğrafa.
Ahahaha bu da benim çalışmam.
Panda Paralel Lobisinin üyesiymiş Savcı aslında :KK70:

Eki Görüntüle 1800394
Not: Benim photoshop daha güzel olmuş sankim, Sabah'a başvursam işe alırlar mı ki :KK70:

Yaa savcı abiye bakarken dikkatimi çekti, Egemen amcama çok benzettim. Allah benzetmesin, yarın bu da çıkıp şaka yaptım falan demesin:))

Zarrab'ın bilerek Abd ye gittiği söyleniyor. Türkiye de öldürülmekten korkmuş.

buradakiler ortalık daha fazla bulamasın , esas aktörleri ortaya çıkmasın diye yem yaptılar.
İtirafçılıktı şuydu buydu ceza hafifler.Zaten ailecek oraya gitmişler.İltica ederler.İranı da sattı mı .Ohhhh.....misss...

ya şu troller nerede aklaya aklaya ne hale gelmişlerdi ?
gerçi bu defa amerikayı kandırmış bizi değil diye dolanırlar ortalıkta .Kafa bu kadar.

Zarrab'ın bilerek Abd ye gittiği söyleniyor. Türkiye de öldürülmekten korkmuş.

aynen bilmemesi imkansız dünya kadar bağlantısı var.. anlaştı tıpış tıpış gitti.. gelecek günler bakalım neler gösterecek kimlerin ipliği pazara çıkacak.. bu işten en az zararla çıkan rıza olacaktır..

Adaleti başka ülkelerde arıyor olmak ya da şu durumun Türkiye'de işlememesi ne kadar acı bir durum...

Bence Reza bilerek abdye gitti. Cunku abd yasalarina gore itirafci olursa kefaletle yada az ceza ile siyrilabileceginden bahsediliyor. Eee mal deil ya bu adam, okadar parayla oynayan biri bile bile gidip abd nin eline dusermi...
Simdi geride kalanlar düşünsün. Reza konusmaya baslayinca bakalim neler cikacak altindan. Gerci soyleyeceklerinin bizim millet icin pek bi onemi olacagini sanmiyorum ama neyse artiik.
Bu arada, noldu su bizim deniz feneri isi....

Back