• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Savaşarak Emzirme, Önsüt mü Fazla???

seydis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
90
1
36
Trabzon
Sorunumun hala gaz oldugunu dusunurken yeni bir sorun daha eklendi sanirim... sisen gogsumu sagdigimda su gibi kivamsiz olan onsutun baya fazla ciktigini gordum... bebegimi bu rahatsiz ediyor olabilir mi? Bu nedenle gunduzleri emmek istemiyor, geceleri kisacik uyuyor olabilir mi? Ne yapmaliyim lutfen yardim edin, 3 haftadir cozum ariyorum ne yapacagimi sasirdim artik... bebegimi gunduzleri once uyutuyorum sonra alip emziriyorum... gece de en fazla 2 saat uyuyor, genelde saat basi kalkip emmek istiyor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biraz gec bir cevap olucak ama bnde ayni dertten muzdariptim.bnmde sisen goguslerimden gelen ilk sut fazlasyla sulu ve kivamsizdi.bn tabi bilmeyerek sütüm fazla diye emziriyodm kizimi fakat iki üç dakika emip ayriliyodu bnden.nasil olur baska bebkler dakikalrca memede kalmk isterkn bnm bebegmde bi anormallikmi var diye dsunurdm.kisa emer ve kisa uyurdu.bnde bi arastrma içine girdm.arastrmalarm sonucu ilk gelen onsutun bebege bi faydasi olmadigini doyurmadgni ogrendm.her emzirmeden once el pompasiyla ilk sütü sagip oyle emzirmeye basladm.mucize gbi birsey. Kizim dakikalrca emiyo ve saatlerce uyuyo artk.sonradan gelen kivamli yagli olan sut doyurucu sutms.sende gelen ilk sütünü sag ve oyle emzir.bebegn doysun huzurlu uyusn :)

Biraz gec bir cevap olucak ama bnde ayni dertten muzdariptim.bnmde sisen goguslerimden gelen ilk sut fazlasyla sulu ve kivamsizdi.bn tabi bilmeyerek sütüm fazla diye emziriyodm kizimi fakat iki üç dakika emip ayriliyodu bnden.nasil olur baska bebkler dakikalrca memede kalmk isterkn bnm bebegmde bi anormallikmi var diye dsunurdm.kisa emer ve kisa uyurdu.bnde bi arastrma içine girdm.arastrmalarm sonucu ilk gelen onsutun bebege bi faydasi olmadigini doyurmadgni ogrendm.her emzirmeden once el pompasiyla ilk sütü sagip oyle emzirmeye basladm.mucize gbi birsey. Kizim dakikalrca emiyo ve saatlerce uyuyo artk.sonradan gelen kivamli yagli olan sut doyurucu sutms.sende gelen ilk sütünü sag ve oyle emzir.bebegn doysun huzurlu uyusn :)

önsütü kac dakika sagmak gerekiyor

Back