Ledgo da kesinti nasıl oluyor kargosuz teslimat belli noktalarda vs oluyor muLet go da satış hızı ilden ile değişiyor benim önceki bulunduğum şehirde hemen satılırdı eşyalar bir kaç aydır yeni bir ildeyiz burda gitmiyor soran bile olmadı
Kesintiden ben bahsetmedim:)satış hızı bulunduğun ile göre değişiyor demek istedimLedgo da kesinti nasıl oluyor kargosuz teslimat belli noktalarda vs oluyor mu
Çok şaşırdım.Dolap hirsiz dolu orada 1 ürünü milyon verseler satmam. Koşulsuz belgesiz iade var ve asla ispatlayamiyorsunuz. Benim de ürünüm çalındı ne kargo tutanağı istediler ne başka evrak. Ztn satıcıyi pek dinlemiyorlar. Aslinda belli tutar üstünde hiç bir ürünü satmam bu toplum çok bozuk her türlü çirkinliği övünerek yapıyoruz.
Dolapta eski yeni ürün degisimi/ abideleri özel günde giyilip gönderilmesi/ hatta seri numarası farklı ürün yollanmasi ( bozugu yolla sağlamı al) çok oluyor
En makul olan letgo gelsin görsün alıp gitsin
Oranın kargo ücreti vs nasıl?Kıyafet dışında hiç eşya satmadım. Onda da gardropsu kullandım sadece. İade kabul etmeyeceğimi söylüyorum genelde. Pek sorun yaşamadım bugüne kadar. Dolabı pek sevemedim. Kesintisi de daha fazla gibi geldi. En ufak kargo paketine bile 30 tl neredeyse. İnsanlar zaten bedavaya almaya çalışıyor uğraştığına değmeyecek kesintiyle beraber.
Paraya çok ihtiyacınız yoksa ihtiyaç sahibi birine sevabına verin daha iyi. Sabır zorlayan şeyler. Misal 155 teklif göndermiş reddetmişim. Sonra 154 göndermiş dalga geçer gibi. Hiç oralı bile olmuyorum çoğuna. Alacak olan alıyor.
Hangi ilde hızlı gidiyor?Let go da satış hızı ilden ile değişiyor benim önceki bulunduğum şehirde hemen satılırdı eşyalar bir kaç aydır yeni bir ildeyiz burda gitmiyor soran bile olmadı
Hoş geldin MerveHepsinden her şeyi sattım. Hepsinde hesap açıp ilanları yayınlayın. Size en uygun olandan devam edersiniz satış yaptıkça görünürlüğünüz artar zaten.
Anladığım kadarıyla genç nüfusun yoğun olduğu İnternetin bu tür ilanlar için yoğun kullanıldığı yerlerde daha çok büyük şehirlerde nispeten daha kolay satiliyorHangi ilde hızlı gidiyor?
Sen de sağlıcakla kavuş inşallah.Çok şaşırdım.
İki ürün aldım dolaptan ikisinden de çok memnun kaldım.
Biri tavsiye üzerine bilindik satıcı idi.
Biri şans eseri sıfır ürün diye aldım gerçekten sıfır ürün geldi.
Ama dediğim gibi hiç satmadım tecrübem sıfır.
Oranın kargo ücreti vs nasıl?
Bir arkadaşta dolaptan iyi demişti.
Hangi ilde hızlı gidiyor?
Hoş geldin Merve
Kızı büyütmüşsündür.
Evden çanta satış vs yapıyordun devam ediyor musun?
Gardrops’un ara yüzü çok kötü. Fotograflar minnacık. Detaylı araması kısıtlı. Satın aldıklarını da gösteriyor. Kime ne benim ne satın aldığımdan. Ben hiç ürün paylaşmadığım halde 239 tane takipçim var. Sadece aldıklarım yüzünden.Bende dolapçıyım. Gardpropssevemedim. 150 ye yakın satış yaptım.