Satış yapmak istiyorum

Sen de sağlıcakla kavuş inşallah. 🫠
Denedim ama şöyle oldu çok alıp daha ucuza satanlar daha çok kazandı. Ben az alabildim evden olunca az sattım parça başı 5 liraya yaptım gibi işi 🤣 Yapamadıkça amaan elimden çıksın diyip hamallığını yaptığım da çok oldu.
5 lira ne ki ya o kadar emek ver kargo paketi hazırla vs yazık yani emeğe.
Bende dolapçıyım. Gardpropssevemedim. 150 ye yakın satış yaptım. Büyük esyaları İcin letgo güzel.
Süper ya ne kadar çok şey satmışsınız.
Kargo firması hangisini seçiyorsunuz?
Bir de koli leme filan nasıl oluyor o kadar acemiyim ki sadece ürün satın almayı biliyorum.
Satış için hiç cesaretim yok. Ama ev bir ferahlar güzel olur inancım var.

5 lira ne ki ya o kadar emek ver kargo paketi hazırla vs yazık yani emeğe.

Süper ya ne kadar çok şey satmışsınız.
Bir de koli leme filan nasıl oluyor o kadar acemiyim ki sadece ürün satın almayı biliyorum.
Satış için hiç cesaretim yok. Ama ev bir ferahlar güzel olur inancım var.
Emek vermek gerekiyo çok benim çok ters zamanlarıma geldi 2 kez mal alımı yaptım daha da yapmayı düşünmüyorum.

Ben paketlemeye çok özen gösteriyorum. Kimi sadece poşete koyup yolluyor. Ürünün kırılmayacak, zedelenmeyecek şekilde olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. İçlere koymaya pat pat aldım. Aras Kargo’yu tercih ediyorum. Bizim burdaki şubesindeki elemanlar daha pozitif.
İade olan çantamı böyle paketlemiştim 🙁

Eklentiler

• FA14505D-34A8-4D6F-9D9C-4DAD5F24C22A.jpeg
    FA14505D-34A8-4D6F-9D9C-4DAD5F24C22A.jpeg
    86,4 KB · Görüntüleme: 58
Ben paketlemeye çok özen gösteriyorum. Kimi sadece poşete koyup yolluyor. Ürünün kırılmayacak, zedelenmeyecek şekilde olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. İçlere koymaya pat pat aldım. Aras Kargo’yu tercih ediyorum. Bizim burdaki şubesindeki elemanlar daha pozitif.
İade olan çantamı böyle paketlemiştim 🙁
Canınız sağolsun ya
İyi müşteriler gelsin şansınıza

Emek vermek gerekiyo çok benim çok ters zamanlarıma geldi 2 kez mal alımı yaptım daha da yapmayı düşünmüyorum.
Büyük balık küçük balığı yiyor işte
Zaman emek reklam vakit hepsi lazım.
Aslında fuarlar filan olsa alıcı satıcı buluşsa ne güzel olur.

Gardrops’un ara yüzü çok kötü. Fotograflar minnacık. Detaylı araması kısıtlı. Satın aldıklarını da gösteriyor. Kime ne benim ne satın aldığımdan. Ben hiç ürün paylaşmadığım halde 239 tane takipçim var. Sadece aldıklarım yüzünden.
Dolap Trendyol’un ikinci el uygulaması. Trendyol’un da zaten başarısı tartışılmaz.
Aldıklarınızı ve sattıklarınızı gizleyebiliyorsunuz gardropsta.

Boyuta ağırlığa göre fiyat biçiyor sanırım.
Geçen 3 ürün satıldı. İkisinden hiç kesinti olmadı. Diğerinden 7 lira kesti.
Ptt ile evrak gönderdim geçen basit iki kağıt parçası 62 tl aldı.
En düşük kargo ücreti dedi gözüm korktu.

Siz bence bir seyler yükleyin bir yerlere çözersiniz. Önceliği paha da az şeylere verin. Ucuza gitse de aman bir şey olmaz dediğiniz şeyler olsun.
Aynen bir yerden başlamak lazım.
Gerisi zamanla gelir ya da gelmez
Denemekten kaybım olmaz.

Ptt ile evrak gönderdim geçen basit iki kağıt parçası 62 tl aldı.
En düşük kargo ücreti dedi gözüm korktu.
Yok öyle bireysel gönderdiğiniz kargo gibi değil. Anlaşmalı oldukları için belli miktarlar tutuyor. O da ağırlığa göre artıyor veya azalıyor. Tabi çok ağır bir şey gönderirseniz yine o kadar tutabilir. Ama kiyafet vs de çok tutmuyor gardropsta. Nasıl trendyolun kargo ücreti 29 küsür belli bir fiyat var o şekil. Ama dolabı bilemiyorum orda kücük paket orta paket buyuk vs diye seçenekler var ve fiyat değişiyor. Dolaptan hiç satmadım orayı pek bilmiyorum.

Yok öyle bireysel gönderdiğiniz kargo gibi değil. Anlaşmalı oldukları için belli miktarlar tutuyor. O da ağırlığa göre artıyor veya azalıyor. Tabi çok ağır bir şey gönderirseniz yine o kadar tutabilir. Ama kiyafet vs de çok tutmuyor gardropsta. Nasıl trendyolun kargo ücreti 29 küsür belli bir fiyat var o şekil. Ama dolabı bilemiyorum orda kücük paket orta paket buyuk vs diye seçenekler var ve fiyat değişiyor. Dolaptan hiç satmadım orayı pek bilmiyorum.
Tamamdır teşekkür ederim.
Yavaş yavaş çözeceğim bu işi bence.

Dolaba gardropsa yukle ikisindende musteri çikabiliyor hangisinden cikarsa. Ben oyle yaptim. Dolap kesinti yapiyor alan icin gardropta oyle bir sey yok diye biliyorum.

Hepsini kullandim kullaniyorum en hizli satis dolapta oluyor en fazla kullanici orda tasinmayacak kargolanamayacak kadar buyuk urunleri zaten letgoda satabilirsiniz gelir evden alirlar. Dolapta hastag yaparak arama ve satis yapiliyor bu sekilde cok hizli oluyor. Diger uygulamalarda tam olarak aradigin seyi bulmak zorlasiyor her fiyattan urun sattim genelde sorun olmuyor

X