5 lira ne ki ya o kadar emek ver kargo paketi hazırla vs yazık yani emeğe.Sen de sağlıcakla kavuş inşallah.
Denedim ama şöyle oldu çok alıp daha ucuza satanlar daha çok kazandı. Ben az alabildim evden olunca az sattım parça başı 5 liraya yaptım gibi işiYapamadıkça amaan elimden çıksın diyip hamallığını yaptığım da çok oldu.
Süper ya ne kadar çok şey satmışsınız.Bende dolapçıyım. Gardpropssevemedim. 150 ye yakın satış yaptım. Büyük esyaları İcin letgo güzel.
Emek vermek gerekiyo çok benim çok ters zamanlarıma geldi 2 kez mal alımı yaptım daha da yapmayı düşünmüyorum.5 lira ne ki ya o kadar emek ver kargo paketi hazırla vs yazık yani emeğe.
Süper ya ne kadar çok şey satmışsınız.
Kargo firması hangisini seçiyorsunuz?
Bir de koli leme filan nasıl oluyor o kadar acemiyim ki sadece ürün satın almayı biliyorum.
Satış için hiç cesaretim yok. Ama ev bir ferahlar güzel olur inancım var.
Ben paketlemeye çok özen gösteriyorum. Kimi sadece poşete koyup yolluyor. Ürünün kırılmayacak, zedelenmeyecek şekilde olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. İçlere koymaya pat pat aldım. Aras Kargo’yu tercih ediyorum. Bizim burdaki şubesindeki elemanlar daha pozitif.Kargo firması hangisini seçiyorsunuz?
Bir de koli leme filan nasıl oluyor o kadar acemiyim ki sadece ürün satın almayı biliyorum.
Canınız sağolsun yaBen paketlemeye çok özen gösteriyorum. Kimi sadece poşete koyup yolluyor. Ürünün kırılmayacak, zedelenmeyecek şekilde olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. İçlere koymaya pat pat aldım. Aras Kargo’yu tercih ediyorum. Bizim burdaki şubesindeki elemanlar daha pozitif.
İade olan çantamı böyle paketlemiştim
Büyük balık küçük balığı yiyor işteEmek vermek gerekiyo çok benim çok ters zamanlarıma geldi 2 kez mal alımı yaptım daha da yapmayı düşünmüyorum.
Aldıklarınızı ve sattıklarınızı gizleyebiliyorsunuz gardropsta.Gardrops’un ara yüzü çok kötü. Fotograflar minnacık. Detaylı araması kısıtlı. Satın aldıklarını da gösteriyor. Kime ne benim ne satın aldığımdan. Ben hiç ürün paylaşmadığım halde 239 tane takipçim var. Sadece aldıklarım yüzünden.
Dolap Trendyol’un ikinci el uygulaması. Trendyol’un da zaten başarısı tartışılmaz.
Ne çok özellik varmış gerçekten.Aldıklarınızı ve sattıklarınızı gizleyebiliyorsunuz gardropsta.
Boyuta ağırlığa göre fiyat biçiyor sanırım.Oranın kargo ücreti vs nasıl?
Bir arkadaşta dolaptan iyi demişti.
Siz bence bir seyler yükleyin bir yerlere çözersiniz. Önceliği paha da az şeylere verin. Ucuza gitse de aman bir şey olmaz dediğiniz şeyler olsun.Ne çok özellik varmış gerçekten.
Ptt ile evrak gönderdim geçen basit iki kağıt parçası 62 tl aldı.Boyuta ağırlığa göre fiyat biçiyor sanırım.
Geçen 3 ürün satıldı. İkisinden hiç kesinti olmadı. Diğerinden 7 lira kesti.
Aynen bir yerden başlamak lazım.Siz bence bir seyler yükleyin bir yerlere çözersiniz. Önceliği paha da az şeylere verin. Ucuza gitse de aman bir şey olmaz dediğiniz şeyler olsun.
Yok öyle bireysel gönderdiğiniz kargo gibi değil. Anlaşmalı oldukları için belli miktarlar tutuyor. O da ağırlığa göre artıyor veya azalıyor. Tabi çok ağır bir şey gönderirseniz yine o kadar tutabilir. Ama kiyafet vs de çok tutmuyor gardropsta. Nasıl trendyolun kargo ücreti 29 küsür belli bir fiyat var o şekil. Ama dolabı bilemiyorum orda kücük paket orta paket buyuk vs diye seçenekler var ve fiyat değişiyor. Dolaptan hiç satmadım orayı pek bilmiyorum.Ptt ile evrak gönderdim geçen basit iki kağıt parçası 62 tl aldı.
En düşük kargo ücreti dedi gözüm korktu.
Tamamdır teşekkür ederim.Yok öyle bireysel gönderdiğiniz kargo gibi değil. Anlaşmalı oldukları için belli miktarlar tutuyor. O da ağırlığa göre artıyor veya azalıyor. Tabi çok ağır bir şey gönderirseniz yine o kadar tutabilir. Ama kiyafet vs de çok tutmuyor gardropsta. Nasıl trendyolun kargo ücreti 29 küsür belli bir fiyat var o şekil. Ama dolabı bilemiyorum orda kücük paket orta paket buyuk vs diye seçenekler var ve fiyat değişiyor. Dolaptan hiç satmadım orayı pek bilmiyorum.
Ay çok iyi oldu bunu söylediğiniz. Hemen yapacağım. Teşekkür ederimAldıklarınızı ve sattıklarınızı gizleyebiliyorsunuz gardropsta.