- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
sıkılaşması için benim bildiğim kil yada gül suyu çok iyi geliyor siye biliyorum cnm gül suyunu kullanıyorsum bende baya sıkılaştırıyordu
Canım anti aging olduğu için sabah akşam kullanıyorum. Ama gündüz kreme ihtiyaç duymuyorsan ve gece sürdüğün için nemlendirmesi yeterliyse gece kullanabilirsin ama düzenli kullan muhakkak ve güle güle kullan. Umarım memnun kalırsın
3 günde memnuniyetini alırsın kaynaklar sağlam
hiç vakit kaybetme ürünlerinde elinde başlaGül suyunu da aldım bi an önce kullanmaya başlayayım o zaman.İnşallah bende de işe yarar.
O kadar yani
Hafta bir kullanmayı düşünüyordum,Daha sıkmı kullanmalıyım saçıma?
kusura bakma cnm yanlış anlamışım ben krem için söyledim 3 günü
nurlum en iyisi siteye yaz. Şimdi afaki cevap vermeyelim. Ama gece yüzümüz yenilendiği için yüzünü temizleyin kirlerden arındırmanı tavsiye ederimTamam canım heyecan yatım bende
Kullanan var mı bakalım?
Ben kendime ve eşime uygularım,bakalım sonuç ne olacak.
Kullan ma sıklığı hakkında bilgisi olan var mı yoksa siteye mail atayım.
nurlum bide ürünlerini nerden aldın ne şelikde yani şubeden mi kargoylamı geldi
nurlum en iyisi siteye yaz. Şimdi afaki cevap vermeyelim. Ama gece yüzümüz yenilendiği için yüzünü temizleyin kirlerden arındırmanı tavsiye ederim
yazın dikkatimden kaçmış. Düşünüyorum en iyi yüz temizleme jelini ama nedense aklıma gelmiyor. Aslında çok marka var tabiki ama hepsi de zehir dolu. Ben rareblossom markasının köpüğünü kullanıyorum. Firma artık üretim yapmıyor ne yazık ki! Bu marka süper bir markaydı. Tam bir dermokozmetikti...Ama yine de başka hangi markanın kullanabilirsin, araştırayım. Bu arada, krizsavar'ın dediği gibi lavanta suyunu ya da cildin karma yağlıysa gül suyunu kullanabilirsin. Ama yok, ben makyaj çıkartmak için istiyorum diyorsan, benden haber bekle
O seri Fransa'da satılıyordu demek ki getirmişler. Bence denemeye değer. Organik duş kremlerine de bak muhakkakBOREAS09 bugün yves rocher mağazasının camında BIO serisinin afişini gördüm.0 paraben,%98 doğal içerik yazıyordu.bakmaya zamanım hiç yoktu.bu seri hakkında bilgin var mı yada bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi?ben ürüne dokunarak satın almak isteyen birisi olarak alacağım kozmetikleri yakından görme gb bir isteğe sahibim de.....:)bu seri uygun içerik ve fiyatlıysa tercih edilebilir belki....
günaydın. artık sabah sabah hangi başlıklara göz atacağımı biliyorummillet gazetelere bakar, ben buraya :)
bu sabah eşime "yüzümde değişiklik var di mi" diye sordum. o da "evet daha parlak, daha kırmızı ve daha pürüzsüz" dediteşekkür ettim bitki sandığına ve boreas09'a
Çok sevindimgünaydın. artık sabah sabah hangi başlıklara göz atacağımı biliyorummillet gazetelere bakar, ben buraya :)
bu sabah eşime "yüzümde değişiklik var di mi" diye sordum. o da "evet daha parlak, daha kırmızı ve daha pürüzsüz" dediteşekkür ettim bitki sandığına ve boreas09'a
boreas09 yeni bşy öğrendimmmm bemiks saçları cabuk uzatıyormuş daha önce duyan kullanan bilen varmı eczanelerde satılıyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?