• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

satılık yada kiralık bindallı arıyorummm

canııııııım sempatikimmm:16: saol tatlım............fotoların boyutu büyük arkadaşlar yükleyemiyorum isteyene mail atabilirim sempatik çok beğendi:1:

beğenmek ne kelime bayıldım bayıldım bindallı ihiyacı olan kaçırmasın bulamaz bu fiyata böylesini

burda biraz bindallılar karışmıs sanırım :) na_rin ben senin kaftanını almak istiyorum ama benim özel mesajım yok çok aktif bir kullanıcı değilim ama nasıl iletişime geçebiliriz?

geçen burada bir arkadaşta almak istedi, alan kişiyle görüştüm ama satmayı düşünmüyor. Olsun daha güzelleri nasip olur inşallah canım. Mutluluklar dilerim. Bol eğlenceli kınanız olsun.

cok tesekkurler arayıp konustuğunuz için canm..inş. tüm gelinlere en güzelleri nasp olr inş..

Ankarada oturan arkadaslar bindallida yardimci olur musunuz? 38 40 giyiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 36 beden bindallı arıyorum Ankarada oturuyorum satılık yada kiralık uygun fiyatlı şalvarlı bindallı arıyorum.. Yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok iyi olacak..

Merhabalar istanbulda kiralık bindallı arıyorsanız Kadıköy Efes çarşısında "cincin kına evi" nde çok şık ve uygun fiyatlara bindallılar kiralayabilirsiniz
Bindallı, içine elbisesi, tacı, kemeri, ayakkabıları hepsi içinde
100 den fazla model ve renk seçeneği var
Evlenecek tüm gençlere kolaylıklar dilerim

kızlar 36 beden bindallısı olupta farklı şeylerle takas yapmayı düşünen varmı sonuçta bir daha giyilebilecek bir şey değil :34::34: bence elinizde kalmasın:8:

bu nasil canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399902788927.jpg
    $1399902788927.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 266
  • $1399902804493.jpg
    $1399902804493.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 532
  • $1399902839802.jpg
    $1399902839802.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 271
Kızlar selamlar,
istanbul içerisinde kiralık/satılık bindallısı olan var mı acaba? bedenim 36.
Yardımcı olursanız çok sevirim:)

Back