• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

satılık yada kiralık bindallı arıyorummm

eğer 38 bedense ve fiyatta anlaşırsak yarın izmire gelicem hafta sonu oradayım elden teslim alıp ödeme yapabilirim.

evet canım 38 beden. ama bu sayfada yer alan bindallı değil. o satıldı. profilime girip "satılık bindallı" resimlerine bakıp dönüş yaparsan sevinirim. izmirdeyim

slm evet bu son fiyat 50tl. izmir dışı olursa kargo size ait. isterseniz hemen teslim edebilirim

bu satıldı canım

canım bindallılar karıştı sanırım ya da benim kafam karıştı:)kolları tülden olan yazlık bindallı dimi satılmayan.birde izmirin neresinde oturuyosun ben yeşilyurttayım. bindallının yanında terliği başörtüsü vs var mı?

canım bindallılar karıştı sanırım ya da benim kafam karıştı:)kolları tülden olan yazlık bindallı dimi satılmayan.birde izmirin neresinde oturuyosun ben yeşilyurttayım. bindallının yanında terliği başörtüsü vs var mı?

bi de ablanın bindallığı var sanırım yazlık olmayan kolları tülden değil bordo üstüne sarı işlemeli yoksa bu mu ...yazlık olan kolları tülden olanını beğenmiştim ben:/

Ben de satilik veya kiralik ariyorum mor veya yesil renk etekli 36-38 beden

bi de ablanın bindallığı var sanırım yazlık olmayan kolları tülden değil bordo üstüne sarı işlemeli yoksa bu mu ...yazlık olan kolları tülden olanını beğenmiştim ben:/

kusura bakma mesajı yeni gördüm. malesef tül olan satıldı. bordo olan ablamın bindallısını satıyorum

fotoğraf ekleeybilirmisinz lütfen ben almayı düşünüyorum bide fiyat ne olur :8: 38 beden :)

canm bendede sultan modeli bindallı var 36 38 beden uyumlu $z-bindalli-uclu-takim-311--murdum--beyaz-podyum-25400-1 (1).jpgaynısından ama benimkinin kaftanı daha uzun daha dökümlü

$DNR_9764.jpg$DNR_9755.jpg$DNR_9754.jpg
fotoğraf ekleeybilirmisinz lütfen ben almayı düşünüyorum bide fiyat ne olur :8: 38 beden :)

Bunlar resimllerim canım 400 Tl ye alınmıştır, 36 beden 55 kiloya kadar olur diye tahmin ediyorum. 1.5 saat giyilmiştir. Kaftan, tül tarlatanı, kemer ve tacı ile 200 Tl canım. Hayırlı olsun bu arada.

Son düzenleme:
Back