• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

satılık yada kiralık bindallı arıyorummm

kızlar bende bindallı çok istiyorum fakat düğünüme daha 5 ay var.eğer bindallasını satan yada kiralayan varsa ilgilenebilirim.izmirde oturuyorum bende:nazar:

canım ben yeni evlendim bindallımı satıyorum almayı düşünürsen resimde yollarım kına yeşili üzeri altın rengi simli iplerle işli duvağı var alt rafı şalvarlı üstü ipli bolerosuda var düşünürsen uygun bişiler yaparım yardımcı olurum ürün temiz canım malum birsaat giyildi :D

38 bedenim ben,modeli nasıl peki,resim yükleyebilirmisiniz rica etsem:)

canım ben yeni evlendim bindallımı satıyorum almayı düşünürsen resimde yollarım kına yeşili üzeri altın rengi simli iplerle işli duvağı var alt rafı şalvarlı üstü ipli bolerosuda var düşünürsen uygun bişiler yaparım yardımcı olurum ürün temiz canım malum birsaat giyildi :D almayı düşünürsen mesaj atarsın

KIZLAR ben yeni evlendim bindallımı satıyorum almayı düşünürsen resimde yollarım kına yeşili üzeri altın rengi simli iplerle işli duvağı var alt rafı şalvarlı üstü ipli bolerosuda var düşünürsen uygun bişiler yaparım yardımcı olurum ürün temiz KIZLAR malum birsaat giyildi :D

altın sarı elbise
altın sarısı işlemesi kırmızı bindallı
kırmızı fes
kırmızı duvak
37 numara kırmızı terliği
2 adet kına gülü
kına tepsisi
çerez sepeti
2 adet volkan 200 tl.

555 708 51 12 ilgilenenler ile görüşebilirim.

bende de var etekli 2 tane.biri pembemsi kırmızımsı bir renk.diğeri grili siyahlı :27:

merhaba bende etekli bindallı arıyorum.36-38 arası giyiyorum.pembemsi kırmızımsı olanı bi de yeşil demişsin sanırım ikisininde fotoğrafının koyma şansın varsa almak istiyorum.istanbulda oturuyorum.

altın sarı elbise
altın sarısı işlemesi kırmızı bindallı
kırmızı fes
kırmızı duvak
37 numara kırmızı terliği
2 adet kına gülü
kına tepsisi
çerez sepeti
2 adet volkan 200 tl.

555 708 51 12 ilgilenenler ile görüşebilirim.

merhaba bindallı etekli mi şalvarlı mı pek anlayamadım.ve sadece bindallı ne kadar ?birde bedeni nedir?

Back