• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

satılık yada kiralık bindallı arıyorummm

cnm bende ankarada oturuyorum bindallım daha 1 yıllık yeni oldu düğünüm 36 beden elbiseli düşünürsen konusalım ama kiralık verebilirim

Son düzenleme:
arkadaşlar ben ankradayım :) bana bindallısını verecek-kiralayacak-satacak olan varsa lütfen görüşelim. 38 bedenim ve sanırsam 38 beden bindallısı olanlar vardı. lütfen yardımcı olun kızlar :)

"naila" nickli arkadaş bana özel mesaj attığın için teşekkurler ama ben yeni üye olduğum için mesaj atamadım sana :( bindallı bana bu ayın 20'de lazım. resmini gönderene kadar bindallı ne renkti acaba? ayrıca resmini göndermeni bekliyorum fiyat bana uyuyo :) resmini gönderince tekrar haberleşiriz ;)

"naila" nickli arkadaş bana özel mesaj attığın için teşekkurler ama ben yeni üye olduğum için mesaj atamadım sana :( bindallı bana bu ayın 20'de lazım. resmini gönderene kadar bindallı ne renkti acaba? ayrıca resmini göndermeni bekliyorum fiyat bana uyuyo :) resmini gönderince tekrar haberleşiriz ;)

rengi kırmızı beyaz inşallah yetişirde işin görülür

cnm bende ankarada oturuyorum bindallım daha 1 yıllık yeni oldu düğünüm 36 beden elbiseli düşünürsen konusalım ama kiralık verebilirim

Canım ben ankaradayım, mesaj da attım sana. görüşmek isterim.
nekadar fiyat düşünüyorsun.

cnm çok teşekkurler :) tamda istediğim renk resminide görünce inşallah daha netleşir. resmi sabırsızlıkla bekliyorum ;)

$P1030348.JPG$P1030350.jpg$P1030351.jpg$P1030352.jpg$P1030353.jpg

bindallım bu canım 38 beden boyu orjınal kesilmedi beden 38 etekli gördüğün gibi inşallah beğenirsin:16::16:

Eki Görüntüle 508390 Eki Görüntüle 508391 Eki Görüntüle 508392 Eki Görüntüle 508393 Eki Görüntüle 508399

bindallım bu canım 38 beden boyu orjınal kesilmedi beden 38 etekli gördüğün gibi inşallah beğenirsin:16::16:

cnm benim çok teşekkur ederim.ben aslında şalvar tipi istiyordum ama buda kötü değilmiş. bu bindallı tek parçamı yoksa 2 parçamı yani etekle kaftan ayrı mı? merak ettim :) acaba aksesuar olarak çarık varmı yoksa ayakkabı olarak ne giydin? cnm sen bana cevap verene kadar bende bir düşüneyim :)

yaa canım bende bindallı arıyorum, çokta beğendim bedeni de uygun.
fiyat olarak ne düşünüyorsun, ankarada mısın?

mistanemin kınası hangi gün aceba, o da beğenmiş ikimizin de işi görülür mü ki?
bana da yardımcı olun kızlar lütfen

Son düzenleme:
tek parça çarık felan giymedim siyah topuklu ayakkabı giymiştim boyu bana uzun geliyoduda ben 1,58 im topukluyla kurtardık biraz çarık giysem hobit gibi olurdum :))) o yüzden tercih etmedim burda bi arkadaş şalvarlı satıyodu galiba bide ona bak istersen ben izmirdeyim bu arada

Merhaba bende bindalli var kirmizi salvar tipinde olanlardan ben ikiyuzelliye satin almistim cok guzeldi isteyene satabilirim resimleri icin bariscapt@gmail.com a mesaj atarsaniz gecebilirim.

cnm ben sana e mail attım ama hala geri dönüş yapmadın biran önce bindallı resimlerini bana yollar yada burada paylaşırsan sevinirim çunku vaktim daralıyo perşembe kınam var.

cnm ben sana e mail attım ama hala geri dönüş yapmadın biran önce bindallı resimlerini bana yollar yada burada paylaşırsan sevinirim çunku vaktim daralıyo perşembe kınam var.

merhaba peki ekte kendi resmimi koyuyorum bende :)
bindallının yeleği önden iğneli , süs iğnesi var.etekleri yere kadar, içinde bir bustiyer var o da işlemeli
altında da bilek hizasında salvarı var o da islemelli, ben 100tl düsünüyorum cunku 250tl ye almıstım, markası white days.
bedeni 38 yani 1.
nerde oturuyorsun biz istanbul avrupa yakasındayız.

$untitled2.jpg

merhaba peki ekte kendi resmimi koyuyorum bende :)
bindallının yeleği önden iğneli , süs iğnesi var.etekleri yere kadar, içinde bir bustiyer var o da işlemeli
altında da bilek hizasında salvarı var o da islemelli, ben 100tl düsünüyorum cunku 250tl ye almıstım, markası white days.
bedeni 38 yani 1.
nerde oturuyorsun biz istanbul avrupa yakasındayız.

Eki Görüntüle 510568

cnm teşekkur ederim bindallını beğendim ;) ben ankarada oturuyorum artık anlaşırsak bindallıyı ankaraya postalarsınız. bindallının çarık yada aykkabısı yada başka bir aksesuarı var mı? bana cevap attıktan sonra fiyatı konuşuruz cnm :16:

hayır ben altına topuklu ayakkabı giymiştim, başka bir aksesuarım yoktu, bazılarında fes oluyo ama bence o çok saçma oldugu için almamıştım. elime kırmızı mendil vermişlerdi başka bişey hatırlamıyorum (annemin işleri) :)) bindallı tertemiz bu arada kuru temizleme yapıldı yıkama sakın olur mu?

hayır ben altına topuklu ayakkabı giymiştim, başka bir aksesuarım yoktu, bazılarında fes oluyo ama bence o çok saçma oldugu için almamıştım. elime kırmızı mendil vermişlerdi başka bişey hatırlamıyorum (annemin işleri) :)) bindallı tertemiz bu arada kuru temizleme yapıldı yıkama sakın olur mu?

cnm sana e mailden mail attım cevabını beklıyorum ;) umarım olumlu olur...

Back