- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya38 bedenmiş.neyse nasip olmadı :44:
yaneden hep 38 çıkıyo alamıyorum ya. neyse cnm saol
"naila" nickli arkadaş bana özel mesaj attığın için teşekkurler ama ben yeni üye olduğum için mesaj atamadım sanabindallı bana bu ayın 20'de lazım. resmini gönderene kadar bindallı ne renkti acaba? ayrıca resmini göndermeni bekliyorum fiyat bana uyuyo :) resmini gönderince tekrar haberleşiriz
![]()
rengi kırmızı beyaz inşallah yetişirde işin görülür
cnm bende ankarada oturuyorum bindallım daha 1 yıllık yeni oldu düğünüm 36 beden elbiseli düşünürsen konusalım ama kiralık verebilirim
Eki Görüntüle 508390 Eki Görüntüle 508391 Eki Görüntüle 508392 Eki Görüntüle 508393 Eki Görüntüle 508399
bindallım bu canım 38 beden boyu orjınal kesilmedi beden 38 etekli gördüğün gibi inşallah beğenirsin![]()
bindallım bu canım 38 beden boyu orjınal kesilmedi beden 38 etekli gördüğün gibi inşallah beğenirsin![]()
Merhaba bende bindalli var kirmizi salvar tipinde olanlardan ben ikiyuzelliye satin almistim cok guzeldi isteyene satabilirim resimleri icin bariscapt@gmail.com a mesaj atarsaniz gecebilirim.
Merhaba bende bindalli var kirmizi salvar tipinde olanlardan ben ikiyuzelliye satin almistim cok guzeldi isteyene satabilirim resimleri icin bariscapt@gmail.com a mesaj atarsaniz gecebilirim.
cnm ben sana e mail attım ama hala geri dönüş yapmadın biran önce bindallı resimlerini bana yollar yada burada paylaşırsan sevinirim çunku vaktim daralıyo perşembe kınam var.
merhaba peki ekte kendi resmimi koyuyorum bende :)
bindallının yeleği önden iğneli , süs iğnesi var.etekleri yere kadar, içinde bir bustiyer var o da işlemeli
altında da bilek hizasında salvarı var o da islemelli, ben 100tl düsünüyorum cunku 250tl ye almıstım, markası white days.
bedeni 38 yani 1.
nerde oturuyorsun biz istanbul avrupa yakasındayız.
Eki Görüntüle 510568
hayır ben altına topuklu ayakkabı giymiştim, başka bir aksesuarım yoktu, bazılarında fes oluyo ama bence o çok saçma oldugu için almamıştım. elime kırmızı mendil vermişlerdi başka bişey hatırlamıyorum (annemin işleri) :)) bindallı tertemiz bu arada kuru temizleme yapıldı yıkama sakın olur mu?