satılık puregon iğne

toros

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
70
-1
86
İstanbul
arkadaşlar mikroenjeksiyon tedavisi gördüm.1 adet açılmamış puregon 600 IU/0.72 ml kartuş iğnem var.son kullanma tarihi:11.ay 2010
buzdolabında muhafaza edilmektedir.ben şu an hamile olduğum için ihtiyacım kalmadı.
ihtiyacı olan birisine satış fiyatının altında bir rakama vermeyi düşünüyorum.[
COLOR="Magenta"][/COLOR]

siz yüzdesiyle mi aldınız...yoksa kendiniz mi aldınız yani devlet karşılamadımı..fiyatı nedir ...belirtmemişsiniz

ilacın muadili olduğu olduğu için devlet az bi miktarını karşıladı.
ben zaten kendi ödediğim paraya vericem.

Slm
Önecelıkle rabbım saĞlıkla ve hayırlısı ıle ıyı bır hamılelık geÇırıp kucaĞınıza almayı nasıp etsın ınŞallah benımde 3 gebelık kaybım var doktor pgt lı tÜp bebek dedı yakında ona baŞlıcam bakalım allah bÜyÜk ...
ıĞneyı ne kadara vermeyı dÜŞÜnÜyorsunuz
rabbım bu yolda hepımızın yardımcısı olsun ınŞallah
Özelden soracaktım ama Özel msjınız sanırım kapalı bulamadım
rabbıme emanet olun...

başka ilçlar da aldığım için net hatırlamıyorum.benim verdiğim 300-350TL arası bir rakamdı.
isteyenlerle özelden de görüşebiliriz.

300 350 mı valla ben 2 kutusunu 1 ay önce 340 a verdım bence bu mıktar bıraz fazla arkadasım

ben iğneleri eylül ayında almıştım.o zamanki fiyatlar böyleydi.ekimden itibaren biliyorsunuz tüp bebekle ilgili birçok uygulama değişti.(mesela deneme sayısı 2'ye indirildi)ilaç fiyatları ile de ilgili değişiklikler oldu.şimdi devletin ödediği miktar arttı.o yüzden şimdi hastaların ilaçlara verdiği para daha az.isterseniz bir eczacıyada sorabilirsiniz.benim amacım kar falan yapmak değil lütfen yanlış anlaşılmasın.

Elımde puregon 300 600 900 ıĞneller var 900 3 kutu 300 1 kutu 600 1 kutu orgalutran 1 kutu ovıtrelle 1 kutu pıyasa deĞerı yaklaŞık 3500 tl ısteyen arkadaŞlara ıhtıyacı kadar yada komple satmak ıstıyorum 1000 lıraya 05357150971

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…