Acaba elinde james patterson ölümcül öpücük kitabı olan var mı uzun zamandır arıyorum hiçbir yerde bulamıyorum!!!
Elinizde Tolkienden Silmarillion var mı?Altıkırkbeş yayını (300 küsür sayfa) değil,İthaki yayınları (600 küsür sayfa)
Arkadaşlar merhaba,
Şu anda evimde ve annemin evinde sakladığım 1.200 civarı kitabım bulunuyor. Hepsi orjinal (hayatımda korsan kitap almadım), hepsi birinci el, sadece ben okudum. Çoğu çok iyi durumda ancak bazıları yıllar geçtikçe sarardı ancak eksik sayfa vb. gibi bir durum söz konusu değil. Maalesef resimleri bulunmuyor, ancak memnun kalınmazsa mutlaka iade yapacağım.
Aşağıda yer alan kitaplardan türkçe olanları 7 TL, ingilizce olanlar 5 TL. (İngilizce kitaplarda hardcover veya papar back fark etmiyor, hepsi 5 TL).
Bazı kitaplar birden fazla yazılmış ise elimde birden fazla var demektir. (Bazen o kadar okuyorum ki, aldığımı unutup tekrar alıyorum.)
Çok fazla oldukları için yazarların isminin ilk harfine göre sıraladım
GÜNCELLEME: 1.Mesajları editleyemediğimiz için satılan kitaplarımın resimlerini çıkartamıyorum, ayrıca ara mesajlardaki resim linkleri de güncel olmayabiliyor.
2.10 kitaba 1 hediye uygulamasını uzun süredir kaldırmıştım, ancak burada düzeltmeyi unutmuşum, ilgili cümleyi çıkardım.
Aşağıda yer alan linkte kitapların büyük çoğunluğu yazarlarına göre ayrılmış bir şekilde görüntülenebilir.
http://www.keepandshare.com/photo/show.php?i=2389310&cat=1
Canm elinde hangi kitaplar var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
esasında sizdeki kitapların çoğu var elimde. Nreleri okuduğumun bir listesi yok fakat sizin stediğiniz varsa onun üzerinden cevalayabilirim. Bu arada e-pub formatında da birkaç kitap var. Özellikle Justin cronin in serisi var. Bir de stieg larsson kitapları var. Ama genel olarak jean-christoph grange ve glenn meade kitapları var bende. Onun dışındakiler değişik yazarlar fakat hemen hemen aynı tür.
nancy taylor rosenberg hafifletici sebepler
nedim gürsel boğaz kesen
nermin bezmen kurt seyt shira
nermin bezmen kurt seyt mirka
nicholas sparks düğün
nicholas sparks düğün
nicholas sparks aşka inanınca
nicholas sparks aşka inanınca
nicholas sparks geçmişin izleri
nicholas sparks ilk bakışta aşk
nicholas sparks son şarkı
nicholas sparks başka bir aşkın hikayesi
nick hornby düşerken
nicolai frobenius marquis de sade'nin uşağı
nicole jordan tutku mevsimi
nikos kazancakis günaha son çağrı
orhan kemal cemile
osman aysu bir aşk masalı
merhaba, istanbuldayım.hangi ildesiniz elden almak istediğim kitaplarınız var da