iyi günler.. bende son listeden oluşan bir mail istiyorum eğer mümkünse :) ve 13 yaşında dünyalar tatlısı yeğenim için bir kaç kitap seçeceğim önerileriniz varsa duymayıda çok isterim. sinestezik@hotmail.co.uk
Kitaplarım dün kargoya verildi, bugün elime geçti. Çok teşekkür ederim. Gayet temiz görünüyorlar.
Satışa çıkardığınız kitaplar çok ilgimi çekti. İngilizce romanlardan ve Jean-Christophe Grange nin kitaplarından almayı düşünüyorum. Elinizde olanları ve fiyatlarını bana mail atabilir misiniz. Mail adresim: hhacer87@hotmail.com
Teşekkür ederim..
Merhaba.Listenizi yeni gördüm. Çok geç kalmışım, harika kitaplar varmış almayı düşündüğüm. ancak gördüm ki hepsi satılmış. Çok üzüldüm. Yalnız, ''Karin Slaughter ateşböceği yolu'' demişsiniz, netten araştırdım ''Karin Slaughter''ın böyle bir kitabı yok. Kristin Hannah'ın Ateşböceği yolu mu bu kitap? eğer o ise almak isterim. Ve fiyatı nedir?
Maalesef hepsinin resmi yok, ama beni tanıyanlar kitapların yepyeni olduklarını biliyor zaten...
Dean Koontz- Kehanet -7 TL
Susan Mallery-Aşkın 2 Yüzü-8 TL
Debbie Macomber-The Manning Brides-5 TL
Debbie Macomber-Yeni Başlangıçlar Mevsimi-8 TL
Maeve Binchy- Nights of Rain and Stars-5 TL
Elizabeth Hoyt-Yabani Aşık-8 TL
Adele Parks-Still Thinking of You-5 TL
Lisa Kleypass- It happened one autumm-5 TL
Jill Mansell- A walk in the park-5 TL
Melissa Nathan- The Learning Curve
Eki Görüntüle 724276 Eki Görüntüle 724277 Eki Görüntüle 724278 Eki Görüntüle 724279 Eki Görüntüle 724280 Eki Görüntüle 724281 -5 TL
merhaba elinizde michael connelly Bagajdaki ceset adlı romanı var mı? veya elinde olup da satmak isteyen var mı? serinin elimde olmayan tek kitabı o. eğer ilgilenen olursa rica edeceğim.teşekkürler.