• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat ı nisan olup,mayısta gebelik haberi almak isteyenler

15 nisan benim adetimin ilk gunu ben sat bat pek anlamiyorum beni de ekleyin burdayim ben hergun ummut kontrol ediyorum yazilari iste... bu arada hani biri demis ya kafaya hic takmadik oldu diye dogrudur inaniyomda. bu laf beni umutsuzluga dusuruyo iste cunku kendime guvenemiyorum heh bu ay beeklemiyom takmiyom diye bise hic yasayamicam diye korkuyom her olmayan ay bidahaki aya umutlarimiz daha da artiyo ister istemez cooookkkkk istiyo insan.... eee bu durumda elimizde olmayan bi istek yuzunden kafaya takmamak imkansiz. e nolcak bizim o zaman olmicakmi

evet kafaya takmamak çok zor ama gerçekten akışına bırakanlar o ay hamile kalmış.ne bileyim başka şeylerle oyalanmak gerek hava daha güzel bol bol dışarı çıkmalı yeni uğraşlar bulmalıyız bence.geçen ay ben o kadar heveslendim ki artık ilişkiye girmek görev gibiydi bi süre sonra ve inanın tiksindim ama bu ay gerçekten düzenli bir şekilde ve tadına vararak ve aklımı dağıtarak çalışmayı düşünüyorum bakalım yapabilirsem eğer:)

15 nisan benim adetimin ilk gunu ben sat bat pek anlamiyorum beni de ekleyin burdayim ben hergun ummut kontrol ediyorum yazilari iste... bu arada hani biri demis ya kafaya hic takmadik oldu diye dogrudur inaniyomda. bu laf beni umutsuzluga dusuruyo iste cunku kendime guvenemiyorum heh bu ay beeklemiyom takmiyom diye bise hic yasayamicam diye korkuyom her olmayan ay bidahaki aya umutlarimiz daha da artiyo ister istemez cooookkkkk istiyo insan.... eee bu durumda elimizde olmayan bi istek yuzunden kafaya takmamak imkansiz. e nolcak bizim o zaman olmicakmi

dilek69 ne kadar zamandır istiyorsun? bunun çözümü (kafaya takmamanın) âna odaklanmak.. O an ne yapıyorsan onun tadını çıkarmaya bak. Aklına o an haricinde bir sürü düşünce gelecek. Bunları yargılamadan, yorum yapmadan izle. Bir süre sonra bu düşüncelerin azaldığını göreceksin. Ve zamanla meleke haline gelecek. Yaptığın her işten zevk alacak geçmişin üzüntüsü, geleceğin endişesi seni rahatsız etmeyecek. Geçmiş geçti, gelecek daha gelmedi. Elimizde sadece şu an var.. Bilmem anlatabildim mi..

Kafaya takmamak mümkün değil ki bende burda kafaya takmayın düşünmeyin denildiğinde kızıyordum. Bu ay hastalıklar girdi araya ve yumurtlama günümde de ilişkimiz olamadı. Kafaya takacak bi durumum yoktu yani :))) allah'ım sizlerde yaşatsın bu duyguyu dualarım hep sizlerle kızlar.

Ben galiba dayanamayip test yapicam kendimi zor tutuyorum... adetime 4 gun var daha.

benim de adetime 1 hafta falan var. çok sabırsızlanıyorum. haftaya perş. günü olması istenmeyen adet günüm, pzt falan test alıp denesem mi diye düşünüyorum da düşünceleri kafmdan uzaklaştırmaya çalışıyorum. vücudun ritmini bozmayalım diye =))) çok istedikçe olmuyor ya. hayırlısı artık hakkımızda =)

Çok şükür ben dün aldım haberimi SAT 3 Nisan. 2.bebeğimize karar verdikten sonra her ay paylaşımlarınızı okudum kafamdaki sorulara sayenizde cevaplar buldum burada. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin..

hayırlı olsun canım, allah tamamına erdirsin inşallah, sağlıcakla gelsin minik meleğin. :emir_bebek::nazar:

Henüz adet olmadım ama bugun dayanamayıp test yaptım sonuç negatif :(( uff yaa adetlerim de 35 gün üzerine oluyor.sizce bu yuzdenmi gebe kalamıyorum.napmalıyım akıl verin.

Henüz adet olmadım ama bugun dayanamayıp test yaptım sonuç negatif :(( uff yaa adetlerim de 35 gün üzerine oluyor.sizce bu yuzdenmi gebe kalamıyorum.napmalıyım akıl verin.

ne güzel canım daha adet olmamışsın, test yapmışsın ama idrar testleri adet gecikmesi sonrasında daha güvenilir sonuç veriyor, yani hala gebe olman şansın devam ediyor. :34: peki BAT ne zaman canım. kaç günün var daha.

adetlerin 35 günün üstünde demişsin, ama düzenli oluyor mu, eğer düzenli ise, yumurtlama günü olarak BAT öncesi 14. gün diye söyleniyor hep, ama bu kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum canım.

moralim çok bozuk kızlar..adetime 1 hafta var..bugün kan testi yaptırdım 0,23 yani negatif..bence bu değerin artması imkansız..eşim doktor oda boşuna ümitlenme diyor..offff oysaki çok umutluydum..çevrenizde varmı böyle negatif çıkıpta sonra pozitif olan?

Son düzenleme:
dilek69 ne kadar zamandır istiyorsun? bunun çözümü (kafaya takmamanın) âna odaklanmak.. O an ne yapıyorsan onun tadını çıkarmaya bak. Aklına o an haricinde bir sürü düşünce gelecek. Bunları yargılamadan, yorum yapmadan izle. Bir süre sonra bu düşüncelerin azaldığını göreceksin. Ve zamanla meleke haline gelecek. Yaptığın her işten zevk alacak geçmişin üzüntüsü, geleceğin endişesi seni rahatsız etmeyecek. Geçmiş geçti, gelecek daha gelmedi. Elimizde sadece şu an var.. Bilmem anlatabildim mi..

cnm 8 aydir ugrasiyoruz ewet allahtan istiyoruz rabbim bilirde benim psikoloji baya bi yiprandi. dicenki 8 ay da mi . hayir 8 aydan ewelde 2 aylikken bi düsük oldu. ilk bbebek olcakti ve onda da 5 ay ugrasmistik. 2 yillik ewliyim

kızlar ben batıma kadar yokum, biraz bu konudan uzak kalmak iyi gelecek bana.. beni anlayacağınızı biliyorum. 2 hafta sonra müjdeli haberle dönmek umuduyla hoşçakalın ve her şey için teşekkürler.. sevgi, selam ve dua ile... :5:

Sonumuz ne olacak bilmiyorum.Bugun dayanamayip test yaptim.negatif ama tam adet olmam gereken gunden birgun once lekelenmem oldu bi gun cok nadir araliklarla pembe acik renkte.simdi ise tamamen durdu hicbirsey yok.Yumurtlama tarihimden bu yana 15.gun bugun ama negatif iste anlamadim.

kızlar ben batıma kadar yokum, biraz bu konudan uzak kalmak iyi gelecek bana.. beni anlayacağınızı biliyorum. 2 hafta sonra müjdeli haberle dönmek umuduyla hoşçakalın ve her şey için teşekkürler.. sevgi, selam ve dua ile... :5:

baska seylerle mesguliyet iyi gelir insallah, folikasitka hayırlı haberlere..

ne güzel canım daha adet olmamışsın, test yapmışsın ama idrar testleri adet gecikmesi sonrasında daha güvenilir sonuç veriyor, yani hala gebe olman şansın devam ediyor. :34: peki BAT ne zaman canım. kaç günün var daha.

adetlerin 35 günün üstünde demişsin, ama düzenli oluyor mu, eğer düzenli ise, yumurtlama günü olarak BAT öncesi 14. gün diye söyleniyor hep, ama bu kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum canım.

Aslıdnda 2 mayıs yani bugün 1 ay olcak daha 5 günüm var ama ben dayanamayıp yaptım..bence olsam gebe cıkardım :(:( ben genelde kendimdeki belirtilere göre ilişkiye giriyorum.yani şöyle yumurtalıklarımda ağrı sıvı akıntı.vs.umarım söylediğin gibi şansım dvm ediyordur ama umut yok :(((

moralim çok bozuk kızlar..adetime 1 hafta var..bugün kan testi yaptırdım 0,23 yani negatif..bence bu değerin artması imkansız..eşim doktor oda boşuna ümitlenme diyor..offff oysaki çok umutluydum..çevrenizde varmı böyle negatif çıkıpta sonra pozitif olan?

bozma moralini olacak inşallah....

üzme kendini canım sen. beklenmeyen adet tarihine kadar bekle =)) herşey olabilir. zaten gebelik testlerini de hep gecikme olduktan sonra yapın diye öneriyolar.
şimdi test yaptın, ama belki döllenmenin çok başı, kanda negatif bile gözükse, belki şuanda bir mucize oluşmakta vücudunda, ama sinyal veremeyecek kadar küçüktür daha =))
sonuçta hamile kalıp da adet görenler oluyor, geç döllenme olmuş diyenler var. herşey olabilir, sonuçta mucizevi bir şey bu. Allah isteyen, dileyen herkese nasip eder inş. =)))
üzülmece yok, yola devam, çalışmalara devam :D

üzme kendini canım sen. beklenmeyen adet tarihine kadar bekle =)) herşey olabilir. zaten gebelik testlerini de hep gecikme olduktan sonra yapın diye öneriyolar.
şimdi test yaptın, ama belki döllenmenin çok başı, kanda negatif bile gözükse, belki şuanda bir mucize oluşmakta vücudunda, ama sinyal veremeyecek kadar küçüktür daha =))
sonuçta hamile kalıp da adet görenler oluyor, geç döllenme olmuş diyenler var. herşey olabilir, sonuçta mucizevi bir şey bu. Allah isteyen, dileyen herkese nasip eder inş. =)))
üzülmece yok, yola devam, çalışmalara devam :D

canım yaa ne güzel şeyler yazmışsın..inşallah dediğin gibidir..çok teşekkür ederim :)

canım arkadasım cümlemiz hakkında İNSALLAH hayırlısı olur...İNSALLAH allahım seninde melegini tez zamanda gönderir...ben sunu dicekdim simdi ben eylülde evlendim...dügünden 2 hafta sonra esimden isten dolayı ayrılmak zorunda kaldık aralıkda tekrar bulusduk esimin yasadıgı yere yerlesdim 14 aralıkda yerlesdim adetliydim adet bitti 18 aralıkda ilk beraberligimiz oldu ve bebekde tutmus....neyse dicegim suki bende o sıralar bi ishal bi kabızlık karnımda sislik felan vardı kendimi iyi hissetmiyordum ama istahımda kesilmisdi bende dedimki sehir degistirdigimden hatta ve hatta ülke degistirdigimden öyle olmusdur dedim gebelik aklıma gelmemisdi o kadar cabuk tutcagını düsünemedim...simdi tekrar öyle oldum afedersiniz arkadaslar bunu böyle acık yazdıgım icin ama suan ishalım yine bi kabuz oldum ardından ishal oldum ve karnım sis gaz var karnımda...ama istahım kapanmadı aksine cok istahlıyım ama folık asit demir hapı alıyorum duyduma göre bunlar istah acarmıs dogrumu?? bu kezde gebelige yormak istemiyorum kendimi kandırmak istemiyorum aceba ilacların yan etkisimi??? coraspirinde alıyorum bunlar yan etki olabilir degilmi???[/QU

ilk hamileliğin gibi olmuş baksana belki yine hamilesindir. demir ve folik asit evet iştah açıyor ama ishal değil kabızlık yapıyor demir . hakkında hayırlısı bir test yapmalısın zamanı gelince

günaydın arkadaslar...sanmıyorum canım gebe oldugumu ben sunu yazmayı unutmusum 1 haftadırda kasıklarım agrıyor karnım agrıyor :( bence ben baya bi üsütmüsüm :( kesin infektion var rahımde :( öyle doguyor icime bence baya bi üsütmüsüm...ilk gebeligimde öyle kasıklarım karnım agrımadıkı adet tarihim yaklasdıgında kasıklarım agrımaya baslamısdı ama simdi bir haftadır agrıyor ben benim bat 14 mayıs belkide daha gec cünkü adet düzenimde bozuldu kürtajdan sonra....offfffffffffff biraz daha bekleyimde doktora giderim...enfeksiyon kapdımsa kesin antibıotikuma baslamalıyım hemen :( hele dün cok kötü kasık agrısı secdım aksam bi ara aglamayada basladım :( offf bakalım hayırlısı...ALLAHIM tez zamanda bebeklerimize kavusdurur bizi İNSALLAHHHHHHHHHHHHHH

Back
X