• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat ı nisan olup,mayısta gebelik haberi almak isteyenler

Günaydın arkadaşlar kırmızı kartı gördüm ::(( hayırlısı inşallah .Soğan kürü nasıl yapılıyor bilen varsa özet geçebilirmi?

İdrar testi cift cizgi ama yanlismis gibi hic inancim yok icimden;Hcg kan testi sonucunu bekliyorum sonuca bakamayacagim sanki.Rabbim herkesin yardimcisi olsun.

Cok saol cnm simdi cikti sonuc pozitif 108,65 diyor.Hamileyim galiba:)Keseyi gormeden cok umitlenmek istemiyorum.Allahim bilmiyorum kafam cok karisti:D

canım hayırlı olsun liseteye hamile diye ekledim bile...bizede dua et :( darısı bize..Rabbim bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..

canım hayırlı olsun liseteye hamile diye ekledim bile...bizede dua et :( darısı bize..Rabbim bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..

Çok teşekkür ederim;Hala inanamıyorum. İnş bir hafta sonraki testlerde normal çıkar her şey. Rabbim isteyen herkese de en sağlıklısını nasip eder ben 4 aylık evliyim;Biraz erken gibi ama ; İns mayıs ayı SAT dan sonra tüm topic birlikte hamilelik sürecini yaşarız.Bu sayfadan çok şey öğrendim.Sağolun:)

mrhb benimde sat 9 nisan bat 6 mayıs inşallah olmam.....sonuç ne olursa olsun size yazıcam muhakkak olumlu ya da olumsuzz....hamile arkadaşları tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...buarada biz bebek isteyenlere de dua edin hamiş arkadaşlar...hamilelerin duası kabul olur derler....

Cok saol cnm simdi cikti sonuc pozitif 108,65 diyor.Hamileyim galiba:)Keseyi gormeden cok umitlenmek istemiyorum.Allahim bilmiyorum kafam cok karisti:D

inşallah keseyi de görürsün canım ve onun içinde sağlıkla pıtpıtpıt diye atan minik kalbi de. :emir_bebek::nazar:
darısı bizim başımıza inş. =)

inşallah keseyi de görürsün canım ve onun içinde sağlıkla pıtpıtpıt diye atan minik kalbi de. :emir_bebek::nazar:
darısı bizim başımıza inş. =)

Amin insallah hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz.:)Simdi bi hafta nasil gececek hic bilmiyorum.

Mevlam sağlıkla kucağına alamyı nasip etsinn canımmm.. inş darısı başımızaaaaa...

Son düzenleme:
Mevlam sağlıkla kucağına alamyı nasip etsinn canımmm.. inş darısı başımızaaaaa...

Aminnnnnnnn iki dilegine de ama insanlar beni uyuz etti.Surekli daha bisi demek deil bu yok dis gebelik ihtimalini unutma yok dusuk olabilir yani kotu ne varsa saydilar sagolsunlar:(

gebeliğin hayırlı olsun canım...sen kimsenin lafına bakma içinde büyüyen o güzel şeyin keyfini çıkarmaya bak...fazla yorma kendini ve naçizane bir fikir ilk zamanlar fazla yükseklere uzanma sandalye falan al ayaklarının altına....Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah....

mrb kızlar desteğinize cook ihtıyacım var.bende artık bebeğim olsun istıyorum ama doktorların dedığıne gore hiç bir sorun olmamasına da rağmen olmuyor cocuğum.ne yapcam blmıyorum mılletın lafı sözü kendı kendıme yaptığım stres zaten başlı başına bır dert bana yardımcı olun ne olursunuz

mrb kızlar desteğinize cook ihtıyacım var.bende artık bebeğim olsun istıyorum ama doktorların dedığıne gore hiç bir sorun olmamasına da rağmen olmuyor cocuğum.ne yapcam blmıyorum mılletın lafı sözü kendı kendıme yaptığım stres zaten başlı başına bır dert bana yardımcı olun ne olursunuz

mrhb canım hiç üzme kendini biliyorsun ki streste etkiliyor gebe kalmayı....Rabbimin bir bildiği vardır elbet....olur muhakkak sadece biraz daha sabır vardır bi vakti zamanı...ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın ki???

mrhb canım hiç üzme kendini biliyorsun ki streste etkiliyor gebe kalmayı....Rabbimin bir bildiği vardır elbet....olur muhakkak sadece biraz daha sabır vardır bi vakti zamanı...ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın ki???

canım hazıranda 2 yıl olacak.bende 24 yasındayım.bılmıyorum kı ya çok uzuntuluyum süreklı aklımda beynımde heryerde cocuk

canım hazıranda 2 yıl olacak.bende 24 yasındayım.bılmıyorum kı ya çok uzuntuluyum süreklı aklımda beynımde heryerde cocuk

seni çokk iyi anlıyorum bende çok istiyorum ama daha zamanı var demekki....dışarıya kulaklarını tıka duyma....hem yaşın çok genç bu senin için bir avantaj biliyorsun....sabret güzelim dua et bigün bizim de kucaklarımız dolacak bebişlerle inşallah....

Back