• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat ı nisan olup,mayısta gebelik haberi almak isteyenler

bide bi ricam daha var evli mutlu...dan :) hamile kaldin diye sakin bizi unutma..olurmu mesela ne zaman doktora gitcen ve gittiginde bebegin icin kac haftalik dicekler bunun takibini yapmak istiyorum

Burdayım canım gitmiyorum biyere. Pazartesi idrar testi yaptım pozitif çıkınca kan testi yaptım. Beta hcg 92,7 çıktı. Çarşamba günü yani dün tekrar kan testi yapıldı 210 çıktı. Normal bir gebelikte bu değerin her iki günde bir iki katına çıkması gerekiyor. Haftaya tekrar gidicem. Değer 1000 in üzerine çıktığında ultrasonda görebiliriz dedi doktor. Şuanki değerime göre bebeğim 4 haftalık. Diğer gelişmeleri de paylaşırım sizlerle.

kaç gün oldu peki?

canım benim adet 16 nisanda basladı 22 nisanda bitti ama 19 nisanda hemen hemen hic kanamam olmamısdı esimle o günüde bırlıkte olduk...sonrada 22 nisandan itibaren her iki güne birlikte olduk...sanmam gebe oldugumu bende kabızlık ıshal gaz dısı baska bisey yok istahimda cok acıldıda ama oda ilaclardan diye düsünüyorum...sivilce cıkdı normalde adet sırası cıkardı ve adetten bir iki gün sonra giderdi ama simdide yüzümde sicilce cıkdı :( gebelik kesin yok :( ALLAHIM tez zamanda kucaklarımızı doldurur İNSALLAH

kızlar ben de yeniyim sat 01 nisandı henüz adet görmedim 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum idrar testinde hayalet bi çizgi vardı :)biraz önce kan testi verdim sonucu bekliyorum dua edin

Çok şükür ben dün aldım haberimi SAT 3 Nisan. 2.bebeğimize karar verdikten sonra her ay paylaşımlarınızı okudum kafamdaki sorulara sayenizde cevaplar buldum burada. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin..

Çok şükür ben dün aldım haberimi SAT 3 Nisan. 2.bebeğimize karar verdikten sonra her ay paylaşımlarınızı okudum kafamdaki sorulara sayenizde cevaplar buldum burada. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin..

yaniiiiiii??????? :52:

cnm taze taze yaz bize, hem bu ikinci tecrüben, bize söylemek istediğn şeyler var mı???:21::21::21:

Canım çok klasik olacak ama her ay bu kez kesin hamileyim dedim olmadı, bu ay hiç umudum yoktu hiç beklemiyorduk oldu. Kafaya takmamalıymışız. Bir de ben 1 hafta önce bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tesbih duası yaptım duymuşsunuzdur belki 99 boncuğa herkes 1 kere 3ihlas 1elham okuyor.tamamlayıp dileğimi diledim. Ve dileğim oldu beklemediğim anda.

Canım çok klasik olacak ama her ay bu kez kesin hamileyim dedim olmadı, bu ay hiç umudum yoktu hiç beklemiyorduk oldu. Kafaya takmamalıymışız. Bir de ben 1 hafta önce bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tesbih duası yaptım duymuşsunuzdur belki 99 boncuğa herkes 1 kere 3ihlas 1elham okuyor.tamamlayıp dileğimi diledim. Ve dileğim oldu beklemediğim anda.

Maşallah, tebrikler. bu topice ne kadar çok hamile haberi geldi :) darısı başımıza. ama dediğin gibi herkes böyle söylüyor. rakamlarla çok kafayı meşgul etmeyip oluruna bırakmak gerek sanırım. sürpriz olması daha güzel, rabbim lütfundan sürprizleriyle şaşırtsın, günlerimize güzellikler katsın. :24:

15 nisan benim adetimin ilk gunu ben sat bat pek anlamiyorum beni de ekleyin burdayim ben hergun ummut kontrol ediyorum yazilari iste... bu arada hani biri demis ya kafaya hic takmadik oldu diye dogrudur inaniyomda. bu laf beni umutsuzluga dusuruyo iste cunku kendime guvenemiyorum heh bu ay beeklemiyom takmiyom diye bise hic yasayamicam diye korkuyom her olmayan ay bidahaki aya umutlarimiz daha da artiyo ister istemez cooookkkkk istiyo insan.... eee bu durumda elimizde olmayan bi istek yuzunden kafaya takmamak imkansiz. e nolcak bizim o zaman olmicakmi

canım arkadasım cümlemiz hakkında İNSALLAH hayırlısı olur...İNSALLAH allahım seninde melegini tez zamanda gönderir...ben sunu dicekdim simdi ben eylülde evlendim...dügünden 2 hafta sonra esimden isten dolayı ayrılmak zorunda kaldık aralıkda tekrar bulusduk esimin yasadıgı yere yerlesdim 14 aralıkda yerlesdim adetliydim adet bitti 18 aralıkda ilk beraberligimiz oldu ve bebekde tutmus....neyse dicegim suki bende o sıralar bi ishal bi kabızlık karnımda sislik felan vardı kendimi iyi hissetmiyordum ama istahımda kesilmisdi bende dedimki sehir degistirdigimden hatta ve hatta ülke degistirdigimden öyle olmusdur dedim gebelik aklıma gelmemisdi o kadar cabuk tutcagını düsünemedim...simdi tekrar öyle oldum afedersiniz arkadaslar bunu böyle acık yazdıgım icin ama suan ishalım yine bi kabuz oldum ardından ishal oldum ve karnım sis gaz var karnımda...ama istahım kapanmadı aksine cok istahlıyım ama folık asit demir hapı alıyorum duyduma göre bunlar istah acarmıs dogrumu?? bu kezde gebelige yormak istemiyorum kendimi kandırmak istemiyorum aceba ilacların yan etkisimi??? coraspirinde alıyorum bunlar yan etki olabilir degilmi???[/QU

ilk hamileliğin gibi olmuş baksana belki yine hamilesindir. demir ve folik asit evet iştah açıyor ama ishal değil kabızlık yapıyor demir . hakkında hayırlısı bir test yapmalısın zamanı gelince

Back
X