Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sat ı nisan olup,mayısta gebelik haberi almak isteyenler
- Konu Sahibi keping
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?gebeliğin hayırlı olsun canım...sen kimsenin lafına bakma içinde büyüyen o güzel şeyin keyfini çıkarmaya bak...fazla yorma kendini ve naçizane bir fikir ilk zamanlar fazla yükseklere uzanma sandalye falan al ayaklarının altına....Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah....
Tesekkur ederim canim.Tabiki onerileriniz gayet onemli:)Bi hafta gecsin sonuci bi goriim o zaman o denilenleride onemsemiycem.:)Zaten agzi olan hep konusuo olmuyor olmuyor die konusuyorlar,oldugunda senaryolar uretiyorlar.Hep uzmek baska bisi degil.Yazik.
Son düzenleme:
Kizlar benimde bir sorum olacak.. Bn 26 subatta bir dusuk yasadm... Bir ay korunduk.. Nisan ayi itibaryle korunmayi biraktk.. Sat 6 nisan.. Regl olmama 2 gun var fakat regl olmam icin hicbir belirtim yok... Aksine sbhlari mide bulantilarm oluo,, gun icerisindede bulantilar dvm edio.. İstah acilmasi ve surekli bisiler cekio cnm.. Bnm sorum ise ; şayet hamileysem bu evrede bu durumlari bu kdr belirgin yasamam normal mi?? Bnm gbi olan varmi? test yapmak icin bekliim diorum , sabrsizlaniyorumda ...
Benim sat ım da 07 nisandı senden bi gün sonra.Yumurtlama günümde 18 ydi ama o dediklerini ben yumurtlamadan 1 hafta sonrasında yaşamaya başladım.Hala da devam ediyor.Yani ben hamileysem şuan ben bu belirtileri yaşıyorum sürekli.Ve hafta geçtikçe artıyor.Ama test yapmadan bazen psikolojik te olabilir.İnş olmuştur:):):)
Son düzenleme:
Cok sevindim hayirli olsun canim darisi tum bebis isteyen arkadaslarin basinaaaa :)
bebiş bekleyenlerden biri olarak amin canım. inşallah bu ay benim de yüzüm güler, görürüm çift çizgiyi, sonrasında da keseyi ve devamını =))
isteyen dileyen herkes bu mutluluğu yaşasın.
Amin insallah hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz.:)Simdi bi hafta nasil gececek hic bilmiyorum.
sen rahat ol canım, güzel şeyler düşünerek geçir bu haftayı. umarım 1 hafta sonra görürsünüz o mucizeyi =)
- 5 Nisan 2013
- 793
- 1.868
- 313
Selamünaleyküm hanımlar...
Ben de 10 aylık evliyim ve 3 aydır bebiş için çalışıyoruz. Henüz tık yok lakin bu ay gecikmem var.
Şöyle ki sat 5 Nisan, 25 Nisan'da yani bat'tan 7-8 gün önce hcg 1.20 yani negatif çıktı, hayatımda 2. kez bu ay adet günüm geçti, gecikmemin 2. günü idrar testi yaptım fakat o da negatif
Sizce hala ihtimal var mı hamişlik için ???
Bugün gecikmemin 4.günü...
El-cevap ? :)
Ben de 10 aylık evliyim ve 3 aydır bebiş için çalışıyoruz. Henüz tık yok lakin bu ay gecikmem var.
Şöyle ki sat 5 Nisan, 25 Nisan'da yani bat'tan 7-8 gün önce hcg 1.20 yani negatif çıktı, hayatımda 2. kez bu ay adet günüm geçti, gecikmemin 2. günü idrar testi yaptım fakat o da negatif
Selamünaleyküm hanımlar...
Merhaba canım . Ben de Allah izin verir ise aralık ayında anne olacağım. SAT tarihim 28 şubattı ve dayanamayıp 26 şubatta kan testi yaptırdığım da 3.17 cıkmıştı sonraki hafta da 412 gibi bir seydi. Bence tekrardan kan testi yaptırmalısın.
- 5 Nisan 2013
- 793
- 1.868
- 313
- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
Canım sabırlı olmaya çalış inşallah hamilesindir ama aynı şeyleri yaşamışız ben biraz fazla taktım çok üzüldüm.Ben de 5 martta kimyasal gebelik geçirdim.Nisan ayında adetim 40.güne uzadı bulantı ve ağrıdan perişan oldum ya hamileyim ya da hastayım dedim soluğu doktorda aldım Allahtan herşey normal çıktı ama kimyasal gebelik sonrası düzensiz ve ağrılı adet görülebilirmiş.Ayrıca hamilelikte görülen bulantı için hcg nin en az 1000 üzeri olamsı gerekirmiş bu da yaklaşık 6 haftalıkken başladığı anlmaına geliyormuş doktorum bunu dışında yaşadıklarınız psikolojik ve hormonsaldır dedi.Kizlar benimde bir sorum olacak.. Bn 26 subatta bir dusuk yasadm... Bir ay korunduk.. Nisan ayi itibaryle korunmayi biraktk.. Sat 6 nisan.. Regl olmama 2 gun var fakat regl olmam icin hicbir belirtim yok... Aksine sbhlari mide bulantilarm oluo,, gun icerisindede bulantilar dvm edio.. İstah acilmasi ve surekli bisiler cekio cnm.. Bnm sorum ise ; şayet hamileysem bu evrede bu durumlari bu kdr belirgin yasamam normal mi?? Bnm gbi olan varmi? test yapmak icin bekliim diorum , sabrsizlaniyorumda ...
- 5 Nisan 2013
- 793
- 1.868
- 313
Canım sabırlı olmaya çalış inşallah hamilesindir ama aynı şeyleri yaşamışız ben biraz fazla taktım çok üzüldüm.Ben de 5 martta kimyasal gebelik geçirdim.Nisan ayında adetim 40.güne uzadı bulantı ve ağrıdan perişan oldum ya hamileyim ya da hastayım dedim soluğu doktorda aldım Allahtan herşey normal çıktı ama kimyasal gebelik sonrası düzensiz ve ağrılı adet görülebilirmiş.Ayrıca hamilelikte görülen bulantı için hcg nin en az 1000 üzeri olamsı gerekirmiş bu da yaklaşık 6 haftalıkken başladığı anlmaına geliyormuş doktorum bunu dışında yaşadıklarınız psikolojik ve hormonsaldır dedi.
Ne diyelimm,, herseyin hayirlisi.. Bende pskljk olmasndan korkuorum.. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin... Beklemek sinir bozucu ama baskada care yok.. Cvbn icin tesekkur ederm cnm...
- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
- 113
kızlar nereye kayboldunuz?yokmu başka gebelik düşünen?
benide ekleyin sat 20 nisan
- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
- 113
Amin tatlım Allah razı olsun dileklerin icin, 15 güne belli olur bnm bu ayki akibetim, hepimize umut olurum ınş. Allahın izniyle.
kıııız sen burdamısın nasıl buldum senii
selamm arkadaşlar yenı gördüm topiğinizi ve hemen atladımm benımde bat 29 nisandı ama hala gelmedii test yapmayaa korkuyorum cunku 7 8 gun öncee erken gebelik testi yapmıştım negatıftı tekrar aynı şeyi görmek istemiyorummm
iyi de çoook erken değil mi test için ?
canım hayırlı olsun bebeğin allah kucağına almayı da nasip etsin hayırlısıyla. idrar testinde çıktı mı acaba yaptın mı
pardon şimdi gördüm..çok tşk ederim...
evet idrar testinde de çıktı sonra kan testi yaptım.dünde 2 ye katlamış çok şükür değerim.salı da dr kontrolü var bakalım hayırlısı...