• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat ı nisan olup,mayısta gebelik haberi almak isteyenler

reglime 5 gün var. bugün 4-5 damla kan geldi ama kahverengiydi. acaba yerleşme kanaması mı yoksa reglim mi başladı?

inşallah dediğin gibidir. o kadar stres yaptım ki dün hafif midem bulandı acaba bunu ben mi uyduruyorum diye düşünmekten kendimi alamadım:)

inşallah dediğin gibidir. o kadar stres yaptım ki dün hafif midem bulandı acaba bunu ben mi uyduruyorum diye düşünmekten kendimi alamadım:)

bende ayın 8 inde kan vereceğim..inşallah hamileyizdir..acaip stres yaptım ben yaa...günler geçmek bilmiyor..

Son düzenleme:
reglime 5 gün var. bugün 4-5 damla kan geldi ama kahverengiydi. acaba yerleşme kanaması mı yoksa reglim mi başladı?

:):):) güzel bir gelişmeye vesiledir umarim:)Yerlesme kanamasidir ins.Ve bnm fikrimde oyle oldugu konusunda.Ama test icin acele etme istersen cunku sonra olumsuz gibi oluyor bazen.Uzulme bosyere:)İns sabrin sonunda iyi haberler verirsin bizede:)Hayirlisi:)

yaa çok mutluyum..gebelik testi yaptım şimdi çift çizgi..hamileyimmmmmm..yarında kan testi verecem.dua edin....:)

Birsey sormak istiyorum eger hatirliyorsan ilk hcg degerini ogrenebilirmiyim.ve keseyi kacinci hafta gorebildin:)Cevaplarsan sevinicem.Tesekkur ederim:)

Birsey sormak istiyorum eger hatirliyorsan ilk hcg degerini ogrenebilirmiyim.ve keseyi kacinci hafta gorebildin:)Cevaplarsan sevinicem.Tesekkur ederim:)

Benim ilk hcg degerim 382 2 gün sonra tekrar istedi doktor 827 ama hala keseyi göremedik :( Çarşamba tekrar gidicem günlerde geçmiyor :(

merhaba bayanlar..benim 2 yaşında bir çocuğum var..ve 2.yi düşünüyorum bu ay..son adet tarihim nisan olacak ve ben mayısta gebelik haberi almak istiyorum..bu yolda bana yoldaşlık edecek olanlar varsa bekliyorum...hadi bakalım gelsin bebişler,dolsun göbüşler...

keping 8 nisan

simat81 10 nisan

123ayred 1 nisan

ahseninur 2 nisan :49:

dilek69 15 nisan

AzraNur68 16 nisan

rahell 6 nisan

sudenazy 16 nisan

HICRAN4242 29 mart

Evli_Mutlu_Huzurlu 4 nisan :49:

aysula 2 nisan

folikasitka 17 nisan

zeynebnur 29 nisan

yeşilelma_

ruzgarozge 30 nisan

sinha7 15 nisan

eddaa 1 nisan

eliflider 2 mayıs

gnsel 7 nisan :49:

duruasil 9 nisan

pink1903 6 nisan
sat 20 nisan dı ben ikinci bebiş için 8 aydır ugrasıyorum inş mayıs ayında bende hamile kaldıgımı ögrenirim

Kizlar benimde bir sorum olacak.. Bn 26 subatta bir dusuk yasadm... Bir ay korunduk.. Nisan ayi itibaryle korunmayi biraktk.. Sat 6 nisan.. Regl olmama 2 gun var fakat regl olmam icin hicbir belirtim yok... Aksine sbhlari mide bulantilarm oluo,, gun icerisindede bulantilar dvm edio.. İstah acilmasi ve surekli bisiler cekio cnm.. Bnm sorum ise ; şayet hamileysem bu evrede bu durumlari bu kdr belirgin yasamam normal mi?? Bnm gbi olan varmi? test yapmak icin bekliim diorum , sabrsizlaniyorumda ...

merhaba pink1903 öncelikle cok cok gecmis olsun canım...bende 13 subatta düsük yaptım bebegimin kalbi durmusdu 7 hafta 4 günlükken kürtajdan sonra ilk adetim eskisi gibi 29 gün sonra geldi ikinci adetim 34 gün sonra geldi galiba düzenim bozuldu :( ama ben 2 ay korundum yani 2 adetten sonra calısmalara basladım yani bu ay basladım sat 16 nisandı bakalım eski düzene göre gelirse adetim 14 mayısda gelmeli...ama bilemiyorum yumurtlama ne zaman oldu oldumu onu bile bilemiyorum :( sende kürtaj oldunmu??? yoksa kanam ilemi kaybettin bebegini ? senin adetin ne zaman geldi düsükden sonra ??? bu ay ben korunmadım ama hicbirsey hissetmiyorum :( galiba bebegim tutmadı :( zaten 4 gündürde calısmaları bırakdım...umudumda yok :( İNSALLAH yanılıyorumdurda bebegimin haberini alırım...bu ay olmadıysa İNSALLAH hazıranda tutar :( hakkımızda hayırlısı olsun...bu arada kac yasındasın ??? kac yıllık evlisin??

Bende ikinci cocuk icin 3 deneme yaptim 3. De oldu...spgan kuru yaptim iki kur esimede. son ay 15 gun keciboynuzu icirdim..

merhaba esra...sogan kurunu nasıl yaptın aceba ögrenebilirmiyim ??? 15 gün diye duydum sabah aksam icilirmis de ama adetin bitincemi baslıyorsun yoksa adet bittikten 7 gün sonramı baslıyorsun ???? ayrıca diyelimki ben sogan kuruna basladım ve o arada hamile kalırsam bebege zararlı olurmu ??? bebegin rahimde tutunmasına engel olurmu ??? cevabın icin simdiden cok cok tsk ederim...

hatırlamaz mıyım:)ilk hcg 524...daha keseyi göremedik bu salı dr kontrolüm var inş görürüz...
ben tşk ederim darısı başına..:)

Bende ikinci cocuk icin 3 deneme yaptim 3. De oldu...spgan kuru yaptim iki kur esimede. son ay 15 gun keciboynuzu icirdim..

tebrik ederim.peki adetlerınız duzenlimiydi.yumurtlama gününü nasıl hesapladınız neler yapınız paylaşırmısınızz.benimde 2 denemem ama olmadı :((

Yarin adet günüm ... son adetimden beri kasiklarimda bicak batmasi gibi bisey oluyo. bacaklarim agriyo galiba yarin gercekten olucam . ne olur melegim cok bekletme bizi baban ve ben seni görmek icin sabirsizlaniyoruz :(

Back
X