gözün aydın canım..Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah bebişini..darısı bize :)
tşkler...inşALLAH o günleri de görürüm..darısı tüm isteyenlerin ve senin de başına..:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın canım..Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah bebişini..darısı bize :)
reglime 5 gün var. bugün 4-5 damla kan geldi ama kahverengiydi. acaba yerleşme kanaması mı yoksa reglim mi başladı?
inşallah dediğin gibidir. o kadar stres yaptım ki dün hafif midem bulandı acaba bunu ben mi uyduruyorum diye düşünmekten kendimi alamadım:)
bende ayın 8 inde kan vereceğim..inşallah hamileyizdir..acaip stres ben yaptım yaa...günler geçmek bilmiyor..
reglime 5 gün var. bugün 4-5 damla kan geldi ama kahverengiydi. acaba yerleşme kanaması mı yoksa reglim mi başladı?
yaa çok mutluyum..gebelik testi yaptım şimdi çift çizgi..hamileyimmmmmm..yarında kan testi verecem.dua edin....:)
Birsey sormak istiyorum eger hatirliyorsan ilk hcg degerini ogrenebilirmiyim.ve keseyi kacinci hafta gorebildin:)Cevaplarsan sevinicem.Tesekkur ederim:)
sat 20 nisan dı ben ikinci bebiş için 8 aydır ugrasıyorum inş mayıs ayında bende hamile kaldıgımı ögrenirimmerhaba bayanlar..benim 2 yaşında bir çocuğum var..ve 2.yi düşünüyorum bu ay..son adet tarihim nisan olacak ve ben mayısta gebelik haberi almak istiyorum..bu yolda bana yoldaşlık edecek olanlar varsa bekliyorum...hadi bakalım gelsin bebişler,dolsun göbüşler...
keping 8 nisan
simat81 10 nisan
123ayred 1 nisan
ahseninur 2 nisan
dilek69 15 nisan
AzraNur68 16 nisan
rahell 6 nisan
sudenazy 16 nisan
HICRAN4242 29 mart
Evli_Mutlu_Huzurlu 4 nisan
aysula 2 nisan
folikasitka 17 nisan
zeynebnur 29 nisan
yeşilelma_
ruzgarozge 30 nisan
sinha7 15 nisan
eddaa 1 nisan
eliflider 2 mayıs
gnsel 7 nisan
duruasil 9 nisan
pink1903 6 nisan
ben de varımmm. sat 10 nisan..
oysa bu ay öyle umutlanmıştım ki. 8 aydır bebeğimizi beklemekteyiz. bu ay ıskalamayız inş. =))
8 aydır bende ugrasıyorum ama yok ikinci cocuk için bakalım allah bize ne zaman nasip etcek http://www.kadinlarkulubu.com/images/icons/heart.gif
ya benimde adetim 40 günde bir oluyor benim gibi olupta hamile kalan varmi
Kizlar benimde bir sorum olacak.. Bn 26 subatta bir dusuk yasadm... Bir ay korunduk.. Nisan ayi itibaryle korunmayi biraktk.. Sat 6 nisan.. Regl olmama 2 gun var fakat regl olmam icin hicbir belirtim yok... Aksine sbhlari mide bulantilarm oluo,, gun icerisindede bulantilar dvm edio.. İstah acilmasi ve surekli bisiler cekio cnm.. Bnm sorum ise ; şayet hamileysem bu evrede bu durumlari bu kdr belirgin yasamam normal mi?? Bnm gbi olan varmi? test yapmak icin bekliim diorum , sabrsizlaniyorumda ...
Bizim okulda bi bayan var. 2-3 hatta 4 ayda bir edet oluyomus. subatta evlendi simdi 2 aylik hamilee
Bende ikinci cocuk icin 3 deneme yaptim 3. De oldu...spgan kuru yaptim iki kur esimede. son ay 15 gun keciboynuzu icirdim..
Birsey sormak istiyorum eger hatirliyorsan ilk hcg degerini ogrenebilirmiyim.ve keseyi kacinci hafta gorebildin:)Cevaplarsan sevinicem.Tesekkur ederim:)
Bende ikinci cocuk icin 3 deneme yaptim 3. De oldu...spgan kuru yaptim iki kur esimede. son ay 15 gun keciboynuzu icirdim..