• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat ı nisan olup,mayısta gebelik haberi almak isteyenler

Benim ilk hcg degerim 382 2 gün sonra tekrar istedi doktor 827 ama hala keseyi göremedik :( Çarşamba tekrar gidicem günlerde geçmiyor :(

:(benim 108.65 bi hafta daha az diye mi acaba yoksa bi sorun mu var anlamadim.Yarin kontrolum var bakalim deger yukselecek mi.Tesekkur ederim cvpldgn icin.

bu topiği ne umutlarla açmıştım :( biricik oğluma kardeş istiyordum..ama kısmet değilmiş..artık mayısta ne diyelim..adetim yaklaştı,ne kanda ne idrarda çıkmadı..inşallah size uğurlu gelir bu topik..Rabbim herkese eli ayağı düzgün bebekler nasip etsin inşallah..

Güzel bir hafta olsun yüzünüzden gülücükler eksik olmasın.Günaydınnnn 2.bebişlerimiz gelecek inşallah keping

bu topiği ne umutlarla açmıştım :( biricik oğluma kardeş istiyordum..ama kısmet değilmiş..artık mayısta ne diyelim..adetim yaklaştı,ne kanda ne idrarda çıkmadı..inşallah size uğurlu gelir bu topik..Rabbim herkese eli ayağı düzgün bebekler nasip etsin inşallah..

hayırlısı olsun canım, inşallah en doğru zamanda sağlıklı bebekler nasip edecek yarabbim bizlere. herşeyin hayırlısını dilemek gerekiyor.
ama daha adetin başlamamış. ne olur ne olmaz diyelim =)
benim de 3-4 günüm kaldı. ama pek ümitli değilim gibi. kısmet artık.

Neden umutsuzluga kapiliyosun ki daha adet günün gelmemis biraz daha sabretmelisin bence :)

kızlar merhaba ben 23 Nisanda adet oldum ve 30 nisanda bitti.düne kadar acayip bir bel ağrısı kasık ağrısı ateş vs yaşadım.foruma yazdım yumurtluyorsun dediler.ama eşim cuma günü gelecek acaba şansım devam ediyor mudur o güne kadar :26: yumurtlama kaç gün sürer acaba? (ayrıntılı yazdımki net bilgiler alabileyim diye :40:

Gelicek gibi malesef cünkü adet agrilarim basladi :(

bat 14 mayıs tabi gecen ay gi gibi 5-6 gün gecikmesse...normale göre 14 mayısda adetim gelmeli...ama bende bu sabah sivilce cıkmıs 2 tane :( genelde adetimin gelmesine 1-2 gün kala sivilce cıkardı :( ayrıca 22 nisanda adetim bitti aradan bir kac gün gecdi kasık agrısı karın agrısı basladı bende ıshal oldum kabuz oldum karnımda gaz var :( ve hemen hemen hergün karnım agrıdı kasıgım agrıdı ben 13 subatta kürtaj olmusdum :( aceba üsüttüm mü napdım suan bile karnım agrıyor kasıgım agrıyor :( nisanda tekrar calısmalara baslamısdık :( ama mayısa kaldı galiba calısmalar :( ALLAHIM tez zamanda kucaklarımızı doldurur İNSALLAH....

benim BAT 9 mayıs, yani perşembe günü. bugün dayanamayıp bir gebelik testi aldım, az önce denedim ama negatif çıktı. az da olsa bir silik çizgi çıkar diye umuyordum, ama beklenen ikinci çizginin yerinde yeller esiyor... =((((
3 gün daha kaldı, kırmızılar gelmez inşallahhh..
ama bu ay sanırım pek ümit yok bnm için =((

03.05.2013 de 108.65 di bugün 2. hcg ve 447.29 artışı güzel dedi Cuma kese bakılacak.Onuda gördükten sonra sevinmeye başlayabilirim artık kendimi kasmaktan yoruldum kötü bi haber alıcam diye temkinden de...Rabbım hepimize nasıp etsın...

benim BAT 9 mayıs, yani perşembe günü. bugün dayanamayıp bir gebelik testi aldım, az önce denedim ama negatif çıktı. az da olsa bir silik çizgi çıkar diye umuyordum, ama beklenen ikinci çizginin yerinde yeller esiyor... =((((

hayırlısı olsun canım, inşallah en doğru zamanda sağlıklı bebekler nasip edecek yarabbim bizlere. herşeyin hayırlısını dilemek gerekiyor.
ama daha adetin başlamamış. ne olur ne olmaz diyelim =)
benim de 3-4 günüm kaldı. ama pek ümitli değilim gibi. kısmet artık.

inşallah erken davranmışızdır..benimde 3-4 gün kaldı..ben ümitliydim ama işte çıkmıyor idrarda..inşallah hamişizdir :(

simatcıgım aslında idrarda bhcg ye bakcaksan en iyi zaman sabahlarıymıs sabah ilk idrarda bakman en dogru zamanmıs...keske sabah ilk idrarında tekrar baksan belki ozaman cıkar bisiler tabiki varsa :) ki İNSALLAH vardır canım...

Gün bitti ve hala adet olmadim... Ama kasiklarim belim ve bacaklarim cok agriyor ve adet olcakmisim gibi akintim var yarin ya da öbür gün olurum sanirim

Back
X