Sat ı nisan olup,mayısta gebelik haberi almak isteyenler

bide bi ricam daha var evli mutlu...dan :) hamile kaldin diye sakin bizi unutma..olurmu mesela ne zaman doktora gitcen ve gittiginde bebegin icin kac haftalik dicekler bunun takibini yapmak istiyorum

yaa çok mutluyum..gebelik testi yaptım şimdi çift çizgi..hamileyimmmmmm..yarında kan testi verecem.dua edin....:)

tatlım hayırlı olsun..Allah sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına almayı nasip etsin..

amin çok çok tşkler..hala inanamıyorum yaa.ne güzel bi duygu bu....ALLAHım isteyen herkese nasip etsin bugün nasıl uyuyacam ben yaa..kaç gündür stresten uyku yoktu şimdi de mutluluktan..:))

ya ben adetımı 20 sınden 20 sıne oluyo yumurtlama gunumu hesaplicam ama 28 25 oluyo tam cozemıyorum yardım edrmısınz

ya ben adetımı 20 sınden 20 sıne oluyo yumurtlama gunumu hesaplicam ama 28 25 oluyo tam cozemıyorum yardım edrmısınz

merhaba cnm, 28 25 oluyo derken? anlayamadım onu? ama özetle, bir yumurtlama testi edinebilirsin, en net tespiti o yapar

merhaba cnm, 28 25 oluyo derken? anlayamadım onu? ama özetle, bir yumurtlama testi edinebilirsin, en net tespiti o yapar

biliyorum cnm bende ates olcme taktıgnı yapıyorum bakalım olcak mı bu ınternete yumurtlama gunu hesaplama varya orada yapıyorum cıkıyo dogrumu acaba o yuzden sordum bende bebıs ıstıyorum 2 aydır bakalım nasıpse eger 1 2 ay da olmasa o dedıgın testlerden alcm daha yenı oldugm ıcıcn:)

hayırlısı olsun, netteki hesaplamalrı da ben bilmiyorum, hiç bakmadım, testi de bu ay ilk defa deniyorum ve bence başarılı

hayırlısı olsun, netteki hesaplamalrı da ben bilmiyorum, hiç bakmadım, testi de bu ay ilk defa deniyorum ve bence başarılı

banada ole gelıyo eczaneye sıparıs vermıstım o test ıcın gelmıse alırım cnm sen dendın olrsa tavsıye et canım allah kısmet ederse bızde bı bebıs verırı belkı :)ilk dilegim isteyen herkese vermesi

maalesef az önce adet gördüm belirtilerim vardı ama olmadı bu ay inşallah önümüzdeki ay.

bende istiyormmmmmm normalde yarın regl olmam gerekiyor..... inşallah olmam......

Canım demekki 31 günde bir adet oluyorsun bazı aylar 31 çekiyor o aylar bir gün erken olman muhtemel.Gelelim yumurtlama gününü garanti altına almaya :) Adet 3 dönemde incelenir. Foliküler faz , ovular faz ve luteal faz. Sana sonuncusu lazım :) luteal faz yumurtlama sonrası dönem demektir genel olarak 14 gün sürer ve sonra kanama başlar ama bazı kadınlarda erken yani 12 gün de olabilir bazılarında da en fazla 16 güne uzayabilir bu yüzden ortalama 14 derler.Gelelim sana 31 günde bir oluyorsan 31-14=17 son adetinin üzerine 17 koyarsan o gün yumurtlama günündür büyük olasılıkla.En son 20 nisanda olduysan 17.günün 6 Mayıs yapar. Ama 12 ve 16 güne uzama ihtimalinden dolayı senin sınır günlerin en erken (31-16=15.gün) 15.gün ve en geç 19.gün dür.(31-12=19.gün)
Yani özetle 4 mayıs ile 8 mayıs arasında yumurtlama günün garantidir. Sen en temizi 1 mayıs ve 10 mayıs arasında gün aşırı dene Allah da kısmet ederse denk gelecek ve olacaktır inşallah.

canım benim yaaa inşallah bidaki ay olursun ama bırakma forumu söz artık sanada dua edicem :)

teşekkür ederim.bu ay ilk denememdi ama yeterince de çalışamadık .başta iyiydi ama sonradan adamı bulamaz oldum iş yoğunluğu nedeni ile :)hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Rabbim tamamına erdirir inşallah.sağlıklı hayırlı bir bebiş olur inşallah..

aminnn inş..darısı başına senin ve tüm istiyenlerin...

sende canını sıkma.inş mayısta güzel haberlerini alırız.çalışmaya devam yani..

4-5 aydır istiyorduk şimdi nasip oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…