yaa çok mutluyum..gebelik testi yaptım şimdi çift çizgi..hamileyimmmmmm..yarında kan testi verecem.dua edin....:)
tatlım hayırlı olsun..Allah sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına almayı nasip etsin..
ya ben adetımı 20 sınden 20 sıne oluyo yumurtlama gunumu hesaplicam ama 28 25 oluyo tam cozemıyorum yardım edrmısınz
merhaba cnm, 28 25 oluyo derken? anlayamadım onu? ama özetle, bir yumurtlama testi edinebilirsin, en net tespiti o yapar
biliyorum cnm bende ates olcme taktıgnı yapıyorum bakalım olcak mı bu ınternete yumurtlama gunu hesaplama varya orada yapıyorum cıkıyo dogrumu acaba o yuzden sordum bende bebıs ıstıyorum 2 aydır bakalım nasıpse eger 1 2 ay da olmasa o dedıgın testlerden alcm daha yenı oldugm ıcıcn:)
hayırlısı olsun, netteki hesaplamalrı da ben bilmiyorum, hiç bakmadım, testi de bu ay ilk defa deniyorum ve bence başarılı
Listedeki ilk hamile haberini ben vermek istiyorum. Dün idrar testi yaptım peşine kan testi yaptırdım her ikiside pozitif.
yaa çok mutluyum..gebelik testi yaptım şimdi çift çizgi..hamileyimmmmmm..yarında kan testi verecem.dua edin....:)
Canım demekki 31 günde bir adet oluyorsun bazı aylar 31 çekiyor o aylar bir gün erken olman muhtemel.Gelelim yumurtlama gününü garanti altına almaya :) Adet 3 dönemde incelenir. Foliküler faz , ovular faz ve luteal faz. Sana sonuncusu lazım :) luteal faz yumurtlama sonrası dönem demektir genel olarak 14 gün sürer ve sonra kanama başlar ama bazı kadınlarda erken yani 12 gün de olabilir bazılarında da en fazla 16 güne uzayabilir bu yüzden ortalama 14 derler.Gelelim sana 31 günde bir oluyorsan 31-14=17 son adetinin üzerine 17 koyarsan o gün yumurtlama günündür büyük olasılıkla.En son 20 nisanda olduysan 17.günün 6 Mayıs yapar. Ama 12 ve 16 güne uzama ihtimalinden dolayı senin sınır günlerin en erken (31-16=15.gün) 15.gün ve en geç 19.gün dür.(31-12=19.gün)ya ben adetımı 20 sınden 20 sıne oluyo yumurtlama gunumu hesaplicam ama 28 25 oluyo tam cozemıyorum yardım edrmısınz
bende istiyormmmmmm normalde yarın regl olmam gerekiyor..... inşallah olmam......
bende inşallah olmam diyordum ama olduminşallah sen hamilesindir
canım benim yaaa inşallah bidaki ay olursun ama bırakma forumu söz artık sanada dua edicem :)
teşekkür ederim.bu ay ilk denememdi ama yeterince de çalışamadık .başta iyiydi ama sonradan adamı bulamaz oldum iş yoğunluğu nedeni ile :)hakkımızda hayırlısı olur inşallah[
daha yeniymiş o zman biz 5 aydır uğraşıyoz:)inşallah istediğin gibi olur canım
Rabbim tamamına erdirir inşallah.sağlıklı hayırlı bir bebiş olur inşallah..