• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat ı nisan olup,mayısta gebelik haberi almak isteyenler

aminnn inş..darısı başına senin ve tüm istiyenlerin...

sende canını sıkma.inş mayısta güzel haberlerini alırız.çalışmaya devam yani..

4-5 aydır istiyorduk şimdi nasip oldu...

bize dua et cnm hamilelerin duası hep kabul olurmuş..:)

ders aldım ben bu ay.........o kadar heveslendim ve hemen olacağına inandım ki artık vücudum bana oyunlar oyandı ,kasık ağrısı mide bulantısı pembe akıntı ,iştah açılması kesin dedim ama olmadı .sabredeceğim artık çok heveslenmeyeceğim. ilişkiye girmek görev gibiydi tadına varacağım artık :)nasibimde varsa zaten o bebek benim kucağıma gelecek .Rabbim en hayırlı zamanda verir inşallah.............

ders aldım ben bu ay.........o kadar heveslendim ve hemen olacağına inandım ki artık vücudum bana oyunlar oyandı ,kasık ağrısı mide bulantısı pembe akıntı ,iştah açılması kesin dedim ama olmadı .sabredeceğim artık çok heveslenmeyeceğim. ilişkiye girmek görev gibiydi tadına varacağım artık :)nasibimde varsa zaten o bebek benim kucağıma gelecek .Rabbim en hayırlı zamanda verir inşallah.............

kafana takmıcaksın dicem ama gel gör beni :)):):):):

Canım demekki 31 günde bir adet oluyorsun bazı aylar 31 çekiyor o aylar bir gün erken olman muhtemel.Gelelim yumurtlama gününü garanti altına almaya :) Adet 3 dönemde incelenir. Foliküler faz , ovular faz ve luteal faz. Sana sonuncusu lazım :) luteal faz yumurtlama sonrası dönem demektir genel olarak 14 gün sürer ve sonra kanama başlar ama bazı kadınlarda erken yani 12 gün de olabilir bazılarında da en fazla 16 güne uzayabilir bu yüzden ortalama 14 derler.Gelelim sana 31 günde bir oluyorsan 31-14=17 son adetinin üzerine 17 koyarsan o gün yumurtlama günündür büyük olasılıkla.En son 20 nisanda olduysan 17.günün 6 Mayıs yapar. Ama 12 ve 16 güne uzama ihtimalinden dolayı senin sınır günlerin en erken (31-16=15.gün) 15.gün ve en geç 19.gün dür.(31-12=19.gün)
Yani özetle 4 mayıs ile 8 mayıs arasında yumurtlama günün garantidir. Sen en temizi 1 mayıs ve 10 mayıs arasında gün aşırı dene Allah da kısmet ederse denk gelecek ve olacaktır inşallah.

cook tesekurr edrım canım yaa bılgılendırdıgın ıcn cok saoll:)

birkaç güne hayırlı haberini alırız inşallah.olmazsan hemen bir kan tahlili yap bence.idrar testi çok yanıltıcı olabiliyor.umutlandırıp yok edebiliyor çok okudum bunu yaşayanları

birkaç güne hayırlı haberini alırız inşallah.olmazsan hemen bir kan tahlili yap bence.idrar testi çok yanıltıcı olabiliyor.umutlandırıp yok edebiliyor çok okudum bunu yaşayanları

inşallah canım inşallah allah en güzellerini versin banada sanada tüm isteyenlerede:)

Kizlar 4 günüm kaldi cok heyecanliyim. ama galiba adet olucam cok sinirliyim dunden beri. belim de adet olcakmisim gibi agriyo. akintim da basladi dün :( ya bisey sorucam boyle her ay heyecanla beklemek gebelige engel olur mu ? stresle ve korkuyla degil ama sadece heyecanla beklemek

banada ole gelıyo eczaneye sıparıs vermıstım o test ıcın gelmıse alırım cnm sen dendın olrsa tavsıye et canım allah kısmet ederse bızde bı bebıs verırı belkı :)ilk dilegim isteyen herkese vermesi

amin! deniyorum, dünden beri koyulaştı, hele bugünki koyuluk test çizgisinden bile daha fazla :1: bildiğin yumurtluyorum! tabi bu hamile kalacağımı garantilemiyor ama en azından olması gerekeni olması gereken zamanda yaptığımızı bilmemizi sağlıyor. hareket bizden bereket Allah'tan :16:
bugün 15. günüm ve işte ovü. testim $IMAG1163.jpg

Kizlar 4 günüm kaldi cok heyecanliyim. ama galiba adet olucam cok sinirliyim dunden beri. belim de adet olcakmisim gibi agriyo. akintim da basladi dün :( ya bisey sorucam boyle her ay heyecanla beklemek gebelige engel olur mu ? stresle ve korkuyla degil ama sadece heyecanla beklemek

ben artık akışına bıraktım ,sende bırakmalısın canım ,çok zor ama bırakmalıyız .hakkında hayırlısı olsun .sanırım adet gününü bekleyeceksin test yapmayı düşünmüyor musun

çok kafaya takmamak lazım canım. ama gel gör ki elde değil. çocuk istedikçe ve olmadıkça insanın içindeki özlem daha da fazla oluyor. ben de uzun bir zamandır bebek özlemi ile yanıyorum. bazı aylar çok fazla kafama takıyorum, niye olmuyor diye üzülüyorum. sanırım bu çok olumsuz etkiliyor. biraz rahat olmak lazım sanırım, oluruna bırakmak lazım.

amin! deniyorum, dünden beri koyulaştı, hele bugünki koyuluk test çizgisinden bile daha fazla :1: bildiğin yumurtluyorum! tabi bu hamile kalacağımı garantilemiyor ama en azından olması gerekeni olması gereken zamanda yaptığımızı bilmemizi sağlıyor. hareket bizden bereket Allah'tan :16:
bugün 15. günüm ve işte ovü. testim Eki Görüntüle 699976

inşallah duaların gerçek olur canım bu dönem, bebişin gelsin artık bu ay=)) bu topiği takip eden herkesin bebeği gelsin en kısa zamanda :49::nazar:

çok kafay a takmamak lazım canım. ama gel gör ki elde değil. çocuk istedikçe ve olmadıkça insanın içindeki özlem daha da fazla oluyor. ben de uzun bir zamandır bebek özlemi ile yanıyorum. bazı aylar çok fazla kafama takıyorum, niye olmuyor diye üzülüyorum. sanırım bu çok olumsuz etkiliyor. biraz rahat olmak lazım sanırım, oluruna bırakmak lazım.

ben artık akışına bıraktım ,sende bırakmalısın canım ,çok zor ama bırakmalıyız .hakkında hayırlısı olsun .sanırım adet gününü bekleyeceksin test yapmayı düşünmüyor musun

Test yapicam ama bu kez adetimin gecmesini bekliycem. gecen ay cok gecikmisti hatta gecikmeyi birak 2 ay olmamistim ama gebelik yoktu. herkes bir dahaki ay gebe kalirsin dedi ama bilmiyorum bakalim nasipte varsa olur. bu ay hic takmadim gunum soyle en az 5 gun gecerse test yapicam.

bismillah ile selam kızlar, :3:
normalde ovu. testi kullanmak aklımda yoktu ama benim adetim baya düzensiz olduğundan yumurtlama tarihimi bilebilmek için testlerden aldım. teste göre yumurtlama dönemim değil ama 29 nisan itibariyle çalışmaya start vermiş durumdayız inşaallah. mevla isteyen herkese aratmadan versin.
"Ey Rabbim Rahmetinle bana güzel bir zürriyet bağışla, zira Sen her yakarışı duyarsın. Beni çocuksuz bırakma! Fakat beni varissiz bıraksan bile biliyorum ki, herkes göçüp gittikten sonra kalıcı olan biricik varlık sensin."

Son düzenleme:
bismillah ile selam kızlar, :3:
normalde ovu. testi kullanmak aklımda yoktu ama benim adetim baya düzensiz olduğundan yumurtlama tarihimi bilebilmek için testlerden aldım. teste göre yumurtlama dönemim değil ama 29 nisan itibariyle çalışmaya start vermiş durumdayız inşaallah. mevla isteyen herkese aratmadan versin.
"Ey Rabbim Rahmetinle bana güzel bir zürriyet bağışla, zira Sen her yakarışı duyarsın. Beni çocuksuz bırakma! Fakat beni varissiz bıraksan bile biliyorum ki, herkes göçüp gittikten sonra kalıcı olan biricik varlık sensin."

Amin, amin, amin!.. teste göre hareket etmenin bir artı yanı da bu duygusuz yakinlasmalardan bıkıp sogumuyor insan eşiyle birbirinden. Başka ilgili bir topikte okudum, yalnızca testin işaret ettiği gün 1 kere ilişkiye girip gebe olanlari. Yani erkenden harekete geçip ozel hayatı monotonlastormanin önüne geçebiliriz bu test sayesinde diye düşünüyorum .

inşallah duaların gerçek olur canım bu dönem, bebişin gelsin artık bu ay=)) bu topiği takip eden herkesin bebeği gelsin en kısa zamanda :49::nazar:

Amin tatlım Allah razı olsun dileklerin icin, 15 güne belli olur bnm bu ayki akibetim, hepimize umut olurum ınş. Allahın izniyle.

arkadaslar bende bu ay calısmalara basladım yani 22 nisandan belli calısmalara basladım...yumurtlamam ne zaman bilmedigim iicn adetim bitti her iki güne esimle birlikte oldum...halende öyle ama nedense hic ümidim yok :( hani insan hisseder icine dogar felan ya bende yok öyle bisey :( ALLAHIM İNSALLAH tez zamanda kucaklarımızı doldurur....

Merhaba;Bugun kafam cok karisik ve kimseyle konusamadim size.sormak istedim sat im 07nisan ve yumurtalamam 18nisana denk geldi.Bu gunden iki gun once ve ayni gun iliski oldu dun adetime bir gun varken lekelenmem oldu bugun itibarylede ara ara devam ediyor ama test yapmaya korkuyorum.Test yapmak icin yeterli sure doldu mu kafam karisti goruslerinizi almak istedim.simdiden tesekkurler.

daha 10 gün olmuş çalışmalara başlayalı bu ne ümitsizlik böyle.bence yapma böyle içini ferah tut Allah ın izniyle hepimiz hamile kalacağız .gün aşırı devam ben şu an adet görmüş durumdayım biter bitmez gün aşırı çalışmalara bende katılacağım:)

Back
X