Sat ı nisan olup,mayısta gebelik haberi almak isteyenler

15 gün olmuş sanırım olmuş olsa bile hormonun salgılanması biraz daha zaman ister diye biliyorum.birkaç gün daha beklemelisin bence çok zor biliyorum beklemek ama mecburuz .............hayırlısı olsun hakkında inşallah olmuştur

Son düzenleme:

Haklısın, bu arada nickin hoşuma gitti.
aynı zamanda fiili duayı tam yapalım, gerisi Allah'tan, dimi

İlk lekelenmeden sonra 4-5gun beklemek lazimmis.Beklemek en iyisi sanirim ama sizlama var sol yumurtalikta ve adetlerim asiri agrili gecer agri yok pek anlamadim.Sonucu merak ediyorum.Degisik bir ruh halim.var nedense agliyorum anlam veremedm:)

bu yaşadıklarını bende yaşadım ve hatta daha fazlasını bende çok ümitlendim ve şu an kırmızılar içindeyim.inşallah sen görmezsin bu kırmızıyı ama sabret aklını dağıtmaya çalış.bu ay olmasada birgün muhakkak olacaktır Allahın izniyle .beklemelisin

Orasi oyle:)Kismetten otesi yok zaten vakti zamani gelince olur hersey sadece olumlu yada olumsuz sonucu bilmek istiyor insan:))))yoksa israrci degilim ins sende onumuzdeki ay iyi haberlerini paylasirsin:)Tesekkurler yorumlarin icin biraz unutmak en iyisi

merhaba Evli_Mutlu_Huzurlu
öncelikle tebrik ederim. aynı programdan ben de yükledim telefonuma. bir sey soracagım. hamile kalma ihtimalinin olduğu günlerden baska adet bitiminden iki gün sonraki üç güne de papatya koydu. adet bitiminden iki gün sonrasında da mı ihtimal var demek oluyor bu?

hepinize çok çok tşk ederim güzel dilekleriniz için..bugün betahcg baktırdım 524...:)) çok mutluyum..

ALLAHım hepinize nasip etsin bu duyguyu..

hepinize çok çok tşk ederim güzel dilekleriniz için..bugün betahcg baktırdım 524...:)) çok mutluyum..

canım hayırlı olsun bebeğin allah kucağına almayı da nasip etsin hayırlısıyla. idrar testinde çıktı mı acaba yaptın mı

Bende bu programi kullaniyorum.Ve suan bende testi sabirsizlkla bekliyorum bu iletiden sonra:)

Bende bu programi kullaniyorum.Ve suan bende testi sabirsizlkla bekliyorum bu iletiden sonra:)

bu program gelecek adet döneminden birkaç gün sonrasını da hamilelik ihtimali olan günler olarak işaretliyor (papatya koyuyor). neden acaba? :26:

bu program gelecek adet döneminden birkaç gün sonrasını da hamilelik ihtimali olan günler olarak işaretliyor (papatya koyuyor). neden acaba? :26:

O bir sonraki donguyu daha hesaplamadigi icin sanirim.Ama o donem icin sonra o sekilde gostermiyor regl bitiminde.

Buraya da yazayım, belki uğurlu gelir bu topik :))

Selam kızlar,
Biz de artık bebek sahibi olmaya karar verdik :) Karar verdiğimden beri araştırmadığım konu kalmadı, ne çok detay varmış... Ateş ölçme, ovülasyon testi, uygun pozisyon... Hepsini uygulayacağım, çok bilimsel bir çalışmanın ürünü olacak inşallah bebişimiz... :)) Adetimin 5. günündeyim, yumurtlama dönemini sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım güzel haberler veririm sizlere ...

günaydın arkadaslar...ay ne bilim icimden bir his ümitlenme bu ay olmicak diyor benim yumurtlamayı ben hissetmiyorumki sansa bıraktım...ama benim tahminimce bende adet biter bitmez yumurtlama oluyor...cünkü ben 18 aralıkda son adetimi görmüsdüm...aksamda esimle birlikte olmusdum...13 ocakda idrarda pozitif cıkdı 15 ocakda kanda Beta HCG 4000 geckin cıkmısdı....doktor demisdi bu hemen tutmus 18 aralıkda tutmus demisdi...demekki yumurtlamada ozaman oldu...malesef düsük yaptım sonra korundum bu ay tekrar basladık İNSALLAH ALLAHIM cümlemizin gönlüne göre verir...İNSALLAHHHHHH ama adet düzensizlıgıde yasadım kürtajdan sonraki ilk adetim 29 gün sonra geldi 2 adetim 34 gün sonra geldi simdide 3 adetim olmadan gebe kalmak istiyorum İNSALLAHHHH bilemiyorum 3adetim ne zaman gelir ama İNSALAH gelmez...

canım arkadasım cümlemiz hakkında İNSALLAH hayırlısı olur...İNSALLAH allahım seninde melegini tez zamanda gönderir...ben sunu dicekdim simdi ben eylülde evlendim...dügünden 2 hafta sonra esimden isten dolayı ayrılmak zorunda kaldık aralıkda tekrar bulusduk esimin yasadıgı yere yerlesdim 14 aralıkda yerlesdim adetliydim adet bitti 18 aralıkda ilk beraberligimiz oldu ve bebekde tutmus....neyse dicegim suki bende o sıralar bi ishal bi kabızlık karnımda sislik felan vardı kendimi iyi hissetmiyordum ama istahımda kesilmisdi bende dedimki sehir degistirdigimden hatta ve hatta ülke degistirdigimden öyle olmusdur dedim gebelik aklıma gelmemisdi o kadar cabuk tutcagını düsünemedim...simdi tekrar öyle oldum afedersiniz arkadaslar bunu böyle acık yazdıgım icin ama suan ishalım yine bi kabuz oldum ardından ishal oldum ve karnım sis gaz var karnımda...ama istahım kapanmadı aksine cok istahlıyım ama folık asit demir hapı alıyorum duyduma göre bunlar istah acarmıs dogrumu?? bu kezde gebelige yormak istemiyorum kendimi kandırmak istemiyorum aceba ilacların yan etkisimi??? coraspirinde alıyorum bunlar yan etki olabilir degilmi???

gözün aydın canım..Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah bebişini..darısı bize :)

kaç gün oldu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…