- 10 Ocak 2013
- 1.463
- 9
Listedeki ilk hamile haberini ben vermek istiyorum. Dün idrar testi yaptım peşine kan testi yaptırdım her ikiside pozitif.
Listedeki ilk hamile haberini ben vermek istiyorum. Dün idrar testi yaptım peşine kan testi yaptırdım her ikiside pozitif.
Selam Kızlarrr konunun başlığını görünce hemen atladım:)) son adet tarihim 2 nisan 12 sinden sonra 1 hafta süreyle denedik.şimdi bekliyorum.ama umudum yok gibi
aysula niye son hafta bekliyorsunuz. belki yumurtlaman son hafta gerçekleşir. öyle ise şansını kaçırmış olursun.
ben de o şekilde son bir hafta kala bırakıyordum, eğer bir oluşum varsa zarar gelmesin diye,
ama sanırım adet veya gebelik tespitine kadar devam etmek gerekiyor. ben kendimce böyle bir yol denemeye karar verdim =)))
hayırlı olsun kendime olmuş gibi sevindim :))) darısı bizlere.Son adet tarihin 4 nisan listede gördüğüm kadarıyla.erken yaptın dimi testi çıktı.bide ne zamanlar değerlendirdin .ilişki günlerini söylermisin.seninkiyle benim aynı tarihlerde son adet tarihi ama ben test yapamadım.
evet haklısın aslında ama eşimin işlerinin yoğunluğunun nedeni ile her zaman yapamıyoruz :)) artık şans valla
selamm arkadaşlar yenı gördüm topiğinizi ve hemen atladımm benımde bat 29 nisandı ama hala gelmedii test yapmayaa korkuyorum cunku 7 8 gun öncee erken gebelik testi yapmıştım negatıftı tekrar aynı şeyi görmek istemiyorummm
İNSALLAH canım benim...ALLAH gönlüne göre versin İNSALLAH....benimde hesaplamama göre 28-30 ama ben emin degilim normalde benimde senin gibiydi de dedigim gibi...adetimin düzeni bozuldu diye yumurtlamamdada degisiklik vardır diye düsünüyorum...bu arada yanlıs anlasılmasında sizlere özel bi soru sorcam...sizler gebe kalmak icin hergünmü esinizle birlikte oluyorsunuz yoksa 2 güne birmi??? benim duyduguma göre 2 güne bir daha iyimis daha cok sans artıyormus tutması icin sizler ne biliyorsunuz bu konu hakkında ???
Bende 2 güne bir diye biliyorum sperm kalitesi açısından...
Başkada birşey bilmiyorum valla...
bende varım beklenmeyen adet tarihi 21 mayıs =)
benide ekleyin kızlar sat 30nisan.
Merhaba kızlar. dün yumurtalarım toplandı 14 tane bunlardan 10 tanesi iyi durumdaymış. bugün aradım 6 tanesi döllenmiş. 4 taneside yarına kadar döllenirmiş. muhtemel cumartesi günü transfer işlemim olucak. yaşım itibari ile tek emriyo demişti doktor. dün konuştum çift emriyo transferim olucak. Rabbim inşallah dualarımı kabul eder. Ben olsun diye elimden geleni yapıyorum takdiri ilahi Allahtan. bugün huzur doluyum
selamm arkadaşlar yenı gördüm topiğinizi ve hemen atladımm benımde bat 29 nisandı ama hala gelmedii test yapmayaa korkuyorum cunku 7 8 gun öncee erken gebelik testi yapmıştım negatıftı tekrar aynı şeyi görmek istemiyorummm
7-8 gün önce yaptığın test çok erken olmuş, gebelik varsa bile gözükmemiştir.
BAT geçmiş, tekrar bir gebelik testi yaptır canım, belki hamilesindir =))
canım hoşgeldin..satın ne acaba?
hoşgeldin.. ekledim canım..idrar testi yaptınmı?
Rabbim neylerse güzel eyler..içini ferah tut arkadaşım..dualarım seninle..
hoşgeldin aramıza canım..satını belirtirsen sevinirim..bence eczaneler kapanmadan idrar testi yaptır