Sat ı nisan olup,mayısta gebelik haberi almak isteyenler

Listedeki ilk hamile haberini ben vermek istiyorum. Dün idrar testi yaptım peşine kan testi yaptırdım her ikiside pozitif.

Selam Kızlarrr konunun başlığını görünce hemen atladım:)) son adet tarihim 2 nisan 12 sinden sonra 1 hafta süreyle denedik.şimdi bekliyorum.ama umudum yok gibi

aysula niye son hafta bekliyorsunuz. belki yumurtlaman son hafta gerçekleşir. öyle ise şansını kaçırmış olursun.
ben de o şekilde son bir hafta kala bırakıyordum, eğer bir oluşum varsa zarar gelmesin diye,
ama sanırım adet veya gebelik tespitine kadar devam etmek gerekiyor. ben kendimce böyle bir yol denemeye karar verdim =)))

evet haklısın aslında ama eşimin işlerinin yoğunluğunun nedeni ile her zaman yapamıyoruz :)) artık şans valla

selamm arkadaşlar yenı gördüm topiğinizi ve hemen atladımm benımde bat 29 nisandı ama hala gelmedii test yapmayaa korkuyorum cunku 7 8 gun öncee erken gebelik testi yapmıştım negatıftı tekrar aynı şeyi görmek istemiyorummm

Listedeki ilk hamile haberini ben vermek istiyorum. Dün idrar testi yaptım peşine kan testi yaptırdım her ikiside pozitif.

hayırlı olsun kendime olmuş gibi sevindim :))) darısı bizlere.Son adet tarihin 4 nisan listede gördüğüm kadarıyla.erken yaptın dimi testi çıktı.bide ne zamanlar değerlendirdin .ilişki günlerini söylermisin.seninkiyle benim aynı tarihlerde son adet tarihi ama ben test yapamadım.

Kalpcikli olanlar ilişki günlerim. Papatya olanlar hamile kalabileceğim günler. Ayın 16 sı da yumurtlama günü yazıyor ama ben o gün ovulasyon testi yaptım pozitif değildi. Hangi gün yumurtlama oldu bilmiyorum.

Dün eve giderken bi test alayım dedim yaptım çift çıkınca kan verdim o da pozitif çıktı.

evet haklısın aslında ama eşimin işlerinin yoğunluğunun nedeni ile her zaman yapamıyoruz :)) artık şans valla

canım inşallah şans sizden yana olur da ilk çocuğunuzun bir kardeşi olur =))

allah dileyen herkese en hızlı şekilde, hayırlısıyla yavrusunu versin kucağına =)

7-8 gün önce yaptığın test çok erken olmuş, gebelik varsa bile gözükmemiştir.
BAT geçmiş, tekrar bir gebelik testi yaptır canım, belki hamilesindir =))

Merhaba kızlar. dün yumurtalarım toplandı 14 tane bunlardan 10 tanesi iyi durumdaymış. bugün aradım 6 tanesi döllenmiş. 4 taneside yarına kadar döllenirmiş. muhtemel cumartesi günü transfer işlemim olucak. yaşım itibari ile tek emriyo demişti doktor. dün konuştum çift emriyo transferim olucak. Rabbim inşallah dualarımı kabul eder. Ben olsun diye elimden geleni yapıyorum takdiri ilahi Allahtan. bugün huzur doluyum

Artık evli- mutlu- çocuklu olursun....
Ne güzel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş Mevlam ...
Bizlerde dua et arkadan hemen geliriz inşşşşş...

Bende 2 güne bir diye biliyorum sperm kalitesi açısından...
Başkada birşey bilmiyorum valla...

Bende 2 güne bir diye biliyorum sperm kalitesi açısından...
Başkada birşey bilmiyorum valla...

tsk ederim cevabın icin...

Evlı Mutlu Cocuklu :) cok sevindim senin adına...ALLAHIM İNSALLAH sag saglim kucagına almayı nasip eder İNSALLAH...darısı bizlerin basına İNSALLAH...

bende varım beklenmeyen adet tarihi 21 mayıs =)

canım hoşgeldin..satın ne acaba?

benide ekleyin kızlar sat 30nisan.

hoşgeldin.. ekledim canım..idrar testi yaptınmı?

Rabbim neylerse güzel eyler..içini ferah tut arkadaşım..dualarım seninle..

hoşgeldin aramıza canım..satını belirtirsen sevinirim..bence eczaneler kapanmadan idrar testi yaptır

7-8 gün önce yaptığın test çok erken olmuş, gebelik varsa bile gözükmemiştir.
BAT geçmiş, tekrar bir gebelik testi yaptır canım, belki hamilesindir =))

bazı arkadaşlar yapmıştı onlarda cıktı bende dayanamadım belki çıkar dedimmm iştee yarın tekrar yapcam gelmezse tabii

hoşbuldum canımm satın 29 nisandı hala gelmedii inşallah bebiş gelmiştirr

hamile kalan arkadas adina sevindim . insallah rabbim bizimde güzümüzü güldürür. bu arada ben 2 yillik evliyimm eylulde 2 aylikken bi dusuk yasadim ve simdi 8 aydir bebek istiyoruz. nasip ya veren o alan o. hamile kalan arkkadas detayli yazabilirmisin adet gununu baslangic bitis birliktelik ve testi ne zaman yaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…