- 12 Kasım 2021
- 169
- 26
- 48
Pazartesi tekrar yaparımİlk idrarla mı yaptın testi, fazla testin varsa sabah ilk idrarla yap o zaman hcg yüksek oluyormuş sabahleyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi tekrar yaparımİlk idrarla mı yaptın testi, fazla testin varsa sabah ilk idrarla yap o zaman hcg yüksek oluyormuş sabahleyin
Testimde silik çizgi görebildiniz mi dün 2.0 dı beta yükselmiş olabilir miİlk idrarla mı yaptın testi, fazla testin varsa sabah ilk idrarla yap o zaman hcg yüksek oluyormuş sabahleyin
İlk foto biraz daha iyi bulanık Bi çizgi var gibi Buraya yüklemeden biraz rengiyle oynamak lazım galiba yoksa yükleyince o bulanıklığı da göz yanılması sanıyor insan, tabikide beta her gün yükselen bir şey testin varsa sabah ilk idrarla yap at bakalımHayır akşam idrarıyla yaptım . Beta hcg 2.0 dı dün yükselmiş olabilir mi ki siz gördünüz mü testte birşey
Birde öyle atayımİlk foto biraz daha iyi bulanık Bi çizgi var gibi Buraya yüklemeden biraz rengiyle oynamak lazım galiba yoksa yükleyince o bulanıklığı da göz yanılması sanıyor insan, tabikide beta her gün yükselen bir şey testin varsa sabah ilk idrarla yap at bakalım
Birde öyle atayım![]()
Yaptımmİlk foto biraz daha iyi bulanık Bi çizgi var gibi Buraya yüklemeden biraz rengiyle oynamak lazım galiba yoksa yükleyince o bulanıklığı da göz yanılması sanıyor insan, tabikide beta her gün yükselen bir şey testin varsa sabah ilk idrarla yap at bakalım
Yine ilk fotoda ince bulanık Bi çizgi görüyorum sanki inşallah vardır ben hep o ikinci çizgiye odaklandığım için emin olamıyorum acaba görmek istediğimiz için mi görüyoruz o yüzden sabahları test yapmak lazım daha belirgin olması açısından ve regl gelmediği sürece umut vardır hep canımYaptımm
Regline kaç gün kaldı ve belirtilerin neler canımYaptımm
Hahahahah ay sorma ya arkadaslar da hep öyle diyo araştırmayı cok seviyorum doktor arkadasım da sağ olsun baya bilgi veriyorAşko senin diploman eksik kız maşallah çok hakimsin bu konulara
Ay geçen bana da oldu işte, sanırım yakın zamanda bu da nanay olmaya başladı. Hoş predictor early bile bende kuruma çizgisi cıkarmıştı ben artık regl gecikmesi sonrası kana inaniyorumÇıkarıyor galiba silik çizgiydi netleşmişler kan verdim 2.0 çıktı prodoctor marka![]()
Bende öyle yaa ilk 5 dakika çıktı çıktı sonrasına bakmamak lazım sjsjsjAy geçen bana da oldu işte, sanırım yakın zamanda bu da nanay olmaya başladı. Hoş predictor early bile bende kuruma çizgisi cıkarmıştı ben artık regl gecikmesi sonrası kana inaniyorum![]()
Regl düzenim yok yaa tedaviye başladığımdan beri bozuldu klomen kullandım bu ay son klomen aşılamaya geçilecek evraklar hazır adeti bekliyoruz döngümün 33.günündeyim yumurtalar geç çatladı . Belirtim de normalde adet olacağım zaman akıntım kesilir belim ve kasıklarım baya ağrır yarım saate kalmaz olurum ama şu an 3-5 saniyelik kasık batmaları yaşıyorum ağrı geliyor bi akıntı geliyor peşine akıntıdan sonra ağrımda kesiliyor hafif midem bulanıyor ama devamlı değil bazen ciddi anlamda kusacak kadar oluyor geçiyor belki de üşütmüşümdür bilmiyorum çok tuhaf bişey yaşıyorum belkide yine kendi kendime umutlanıyorumdurRegline kaç gün kaldı ve belirtilerin neler canım
Oha 2 hafta önce İzmir de karşıyakadaydım buluşabilirdikAaaa Karşıyakadayım canım ben o zaman biz senle ekleşelim geldiğinde falan denk geliriz![]()
İşte biz belki göremiyoruz diye bekletiyoruz cbfnvmbBende öyle yaa ilk 5 dakika çıktı çıktı sonrasına bakmamak lazım sjsjsj
Bi daha denk geliriz kuzuuuum eklsşelimOha 2 hafta önce İzmir de karşıyakadaydım buluşabilirdik
Ay inşallah ya sabah ateşimi de ölçtüm hala aynı düşmemiş bakalım gün içinde gelcek mi.. Senin bat ne zaman kuzumİnşAllah hamilesindir canım Rabbim sana ve bize bu ay sağlıklı gebelik, sağlıklı evlat nasip etsin![]()
Benim Döngüm en fazla 29 u gördü canım bu ay ne olur bilmiyorum geçen ay kimyasal geçirdim 1 nisanda söküldü regl oluyorsun atıyor vücut dedi doktor o zaman da döngünün 32. GünüydüAy inşallah ya sabah ateşimi de ölçtüm hala aynı düşmemiş bakalım gün içinde gelcek mi.. Senin bat ne zaman kuzum
İnşAllah hamilesindir canım Rabbim sana ve bize bu ay sağlıklı gebelik, sağlıklı evlat nasip etsin![]()
O zaman bu ay normal döngünde gelir hayatım sağlıkla yeni bebiş gelsin inşallahBenim Döngüm en fazla 29 u gördü canım bu ay ne olur bilmiyorum geçen ay kimyasal geçirdim 1 nisanda söküldü regl oluyorsun atıyor vücut dedi doktor o zaman da döngünün 32. Günüydü