• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ya benim ilk adet olcam hissi var diyorum ya o gitti çok çok nadir oluyo şimdi sadece bulantı devam ediyo eşim ateşin var dedi inşAllah gebeyimdir ben hamile kaldığım ay hiç belirti yoktu sadece refl olcam sandım hatta gece kalktım ped koydum sabah testte pozitif kızlar bol dua edinnn
Benimde en net belirtim göğüslerim bildiğin genişlemiş ve büyümüşlerdi üstünde küçük kabarcıklar olmuştu o kadar şişti ki bazen hassasiyet oluyordu bazen normaldi styn giyemiyordum şişlikten

Kızlar benim solda polikistik over var solda 3 cm lik kist oluştu geçen ay eeee ben hep solda hissediyorum anlamadım gitti doktor sağ yumurtalığı pek göremiyor kasığıma basıyor öyle görüyorum diye niye acabaaa

Benimde en net belirtim göğüslerim bildiğin genişlemiş ve büyümüşlerdi üstünde küçük kabarcıklar olmuştu o kadar şişti ki bazen hassasiyet oluyordu bazen normaldi styn giyemiyordum şişlikten
Ben onu 5 6 haftalıkken hissettim yüz üstü yatamadım nasıl şiştiler

Ya benim ilk adet olcam hissi var diyorum ya o gitti çok çok nadir oluyo şimdi sadece bulantı devam ediyo eşim ateşin var dedi inşAllah gebeyimdir ben hamile kaldığım ay hiç belirti yoktu sadece refl olcam sandım hatta gece kalktım ped koydum sabah testte pozitif kızlar bol dua edinnn
Ay ben de ped koydum geceden😅😅 aşkım ateşin varsa bu ihtimal bak benim de hala düşmedi. Normalde regl olacağım zaman 36.4-36.6 ya düşüyor hala 36.9- 37.0 arası

Kızlar benim solda polikistik over var solda 3 cm lik kist oluştu geçen ay eeee ben hep solda hissediyorum anlamadım gitti doktor sağ yumurtalığı pek göremiyor kasığıma basıyor öyle görüyorum diye niye acabaaa
Sen bu ay yumurtlama ağrısını ne taraftan hissettin aşkım

Ayyy geçen benle hamile olan bi abla vardı geçen hafta cinsiyet öğrenmiş görünce içim bi tuhaf olduuu
Kız benim düşük olmasaydı ben haziranda doğuruyordum arkadaslar ardımdan hamile kalmış hepsi doğuracak ben elendim bi vardır Bi hayır ne diyim bak gene üzüldüm

Back
X