İnşAllahhhhh hepimizzz hamileyizdir aminnnnnBana da öyle geliyor kendim için emin olamıyorum sizin için öyle hissediyorum
İnşAllah hepimiz de hamileyizdir Allahın izni ile![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllahhhhh hepimizzz hamileyizdir aminnnnnBana da öyle geliyor kendim için emin olamıyorum sizin için öyle hissediyorum
İnşAllah hepimiz de hamileyizdir Allahın izni ile![]()
Eğer hamileysek haziran 23ünden sonra cinsiyet öğreniyor olacağız ALLAHIM AMİNNNNBenimde sol taraf bu ayAminnn
![]()
Benimde en net belirtim göğüslerim bildiğin genişlemiş ve büyümüşlerdi üstünde küçük kabarcıklar olmuştu o kadar şişti ki bazen hassasiyet oluyordu bazen normaldi styn giyemiyordum şişliktenYa benim ilk adet olcam hissi var diyorum ya o gitti çok çok nadir oluyo şimdi sadece bulantı devam ediyo eşim ateşin var dedi inşAllah gebeyimdir ben hamile kaldığım ay hiç belirti yoktu sadece refl olcam sandım hatta gece kalktım ped koydum sabah testte pozitif kızlar bol dua edinnn
Ben onu 5 6 haftalıkken hissettim yüz üstü yatamadım nasıl şiştilerBenimde en net belirtim göğüslerim bildiğin genişlemiş ve büyümüşlerdi üstünde küçük kabarcıklar olmuştu o kadar şişti ki bazen hassasiyet oluyordu bazen normaldi styn giyemiyordum şişlikten
Ay ben de ped koydum gecedenYa benim ilk adet olcam hissi var diyorum ya o gitti çok çok nadir oluyo şimdi sadece bulantı devam ediyo eşim ateşin var dedi inşAllah gebeyimdir ben hamile kaldığım ay hiç belirti yoktu sadece refl olcam sandım hatta gece kalktım ped koydum sabah testte pozitif kızlar bol dua edinnn
Ayyy geçen benle hamile olan bi abla vardı geçen hafta cinsiyet öğrenmiş görünce içim bi tuhaf olduuuEğer hamileysek haziran 23ünden sonra cinsiyet öğreniyor olacağız ALLAHIM AMİNNNN
Sen bu ay yumurtlama ağrısını ne taraftan hissettin aşkımKızlar benim solda polikistik over var solda 3 cm lik kist oluştu geçen ay eeee ben hep solda hissediyorum anlamadım gitti doktor sağ yumurtalığı pek göremiyor kasığıma basıyor öyle görüyorum diye niye acabaaa
Kız benim düşük olmasaydı ben haziranda doğuruyordum arkadaslar ardımdan hamile kalmış hepsi doğuracak ben elendim bi vardır Bi hayır ne diyim bak gene üzüldümAyyy geçen benle hamile olan bi abla vardı geçen hafta cinsiyet öğrenmiş görünce içim bi tuhaf olduuu
Vardır bi hayr kuzu Rabbim en iyisini bilir gönlümüzü ferah tutalımmmKız benim düşük olmasaydı ben haziranda doğuruyordum arkadaslar ardımdan hamile kalmış hepsi doğuracak ben elendim bi vardır Bi hayır ne diyim bak gene üzüldüm
Hahahah bulusuruz hepsini bir kutlarızKızlar hepimiz hamileysek bütün bebişlerin doğum günü benimle aynı zaman doğum günleri olcakkkkk
Nzbdjsjekdnsoje ben hesapladım 6 ocak oluyorKızlar hepimiz hamileysek bütün bebişlerin doğum günü benimle aynı zaman doğum günleri olcakkkkk
Evvett inşAllahhh sağlıklı olsunlar daaaHahahah bulusuruz hepsini bir kutlarız![]()
Hahahah benim 7 ocak doğum tarihimmNzbdjsjekdnsoje ben hesapladım 6 ocak oluyor
Ben biraz iş üreteyim kendime zaman geçsinEvvett inşAllahhh sağlıklı olsunlar daaa
Ne güzel inşallah bebiş vardır sende de doğum gününüz aynı olurHahahah benim 7 ocak doğum tarihimm
Hahah Allahtan eşim evde bugün dışarı falan çıkarız belkimmmBen biraz iş üreteyim kendime zaman geçsin![]()