Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Merhaba arkadaşlar benimde sat 1 nisan bir ay önce ilk gebeliğim kimyasal oldu 1 nisanda doktor regl ile atıyor dedi 2 gündür sol kasığım çok ağrıyor sizce yumurtlama mı oluyor bide 1,2 damla kan gördüm akıntıda yumurta kanaması
Canım yumurtan çatlamış olabilir bence
İnşallah öyledir 🥰teşekkür ederim

Nasip olursa ilk bebekler mi olucak kızlar ne zamandır evlisiniz kaç yaşındasınız yaaa sanki birinin böyle bi konu açmasını bekliyormuşum🤭🤗
İlk bebek 😍😍 3 aydır deniyoruz 2 buçuk yıllık evliyiz yaş 29. Son adetim 1 Nisandı. Bakalım hayırlısı 😇😇

18B7BF48-E2BA-4DBF-A85D-714AB95261E8.webp
Kızlar üzülüyodum pik olmadı diye bugün yaptım böyle çıktı sizce pik mi

Benim Sat 2 Nisan. Testte pik 13 nisanda gördüm 14 nisanda silikleşti ama o günü değil bir gün öncesini değerlendirebilmiştik. İlk denememizdi :/ Umarım oluur heyecandan zor bekliyoruuuuum

Benim Sat 2 Nisan. Testte pik 13 nisanda gördüm 14 nisanda silikleşti ama o günü değil bir gün öncesini değerlendirebilmiştik. İlk denememizdi :/ Umarım oluur heyecandan zor bekliyoruuuuum
Zaten en zoru da beklemek yaaa yumurta çatladı ben çatlamak üzereyim yani ama daha en az 10 gün var teste Rabbim bekletmeden sağlıkla nasip etsinn cümlemize bekleyen herkesee

Zaten en zoru da beklemek yaaa yumurta çatladı ben çatlamak üzereyim yani ama daha en az 10 gün var teste Rabbim bekletmeden sağlıkla nasip etsinn cümlemize bekleyen herkesee
Amin🙏🏼🙏🏼 ama kafam çok karışıyor şu an belirti falan olması gerekir miydi? Yoksa daha erken mi acaba? Hiçbir belirtim yok o yüzden olmadı kesin gibi geliyor.

Back
X