- 18 Nisan 2025
- 187
- 121
- 18
- 24
Kalp carpintisi bendede oluyor ama kizlar az önce yuksek sesle kulaklikla bisiler izliorfum cikardim tuvalete gitmek icin kalktim suan Full basim dönüor niye yaKız nefes darlığı normalmi acaba bu süreçte böyle olan varmı kalbim felaket çarpıyor oturduğum yerde
İki gündür baş dönmesi de oluyo aç mı kalıyorum diye düşünmüştüm benKalp carpintisi bendede oluyor ama kizlar az önce yuksek sesle kulaklikla bisiler izliorfum cikardim tuvalete gitmek icin kalktim suan Full basim dönüor niye ya
Bende hiç adet olma hissi yok hiç geleceği yok gibi inşallah onun yerine bebiş haberleri gelir ama benim kasik ağrım kesildi sadece arada bir batıyor ve göğüslerim çok acıyor bilmiyorumArada evet Allah Allah adet olcam hissi olsa da belirtiler de var bakalım yaaa inşAllahhhh bebiştir
Var senin benceee inşAllah vardır bol bol dua ediyorumBende hiç adet olma hissi yok hiç geleceği yok gibi inşallah onun yerine bebiş haberleri gelir ama benim kasik ağrım kesildi sadece arada bir batıyor ve göğüslerim çok acıyor bilmiyorum
Aniden kalkınca bende de oluyor o bu süreçte yavaş hareket etmek gerekKalp carpintisi bendede oluyor ama kizlar az önce yuksek sesle kulaklikla bisiler izliorfum cikardim tuvalete gitmek icin kalktim suan Full basim dönüor niye ya
Yok ya daha simdi cikolata yedim bende bas dönmesi cok olmuyor iste simdi biraz oldu oda yuksek sesten herhaldeİki gündür baş dönmesi de oluyo aç mı kalıyorum diye düşünmüştüm ben
Ara ara oluyo zaten nadirYok ya daha simdi cikolata yedim bende bas dönmesi cok olmuyor iste simdi biraz oldu oda yuksek sesten herhalde
Ayy çok sağol asskkmmmm yaa umarım sende de vardırVar senin benceee inşAllah vardır bol bol dua ediyorum
İnşAllahh yaa pozitif pozitif düşünelimmAyy çok sağol asskkmmmm yaa umarım sende de vardır
Ara ara oluyo zaten nadir
Yok askm anı hareketten oluyor o bende de oluyor böyle oturduğum yerden aniden kalksam dusuxek gibi oluyorum gözüm kararıyorYok ya daha simdi cikolata yedim bende bas dönmesi cok olmuyor iste simdi biraz oldu oda yuksek sesten herhalde
Aynen hiç umutsuzluk yok bende bu ay inşallah bosada cikmazİnşAllahh yaa pozitif pozitif düşünelimm
Yok benim bu aralar kendiliğinden oluyo bi de başımı geriye doğru atınca mesela yastıksız uyanınca falan olurdu şimdi kendiliğinden oluyo gözlerim kararıyoYok askm anı hareketten oluyor o bende de oluyor böyle oturduğum yerden aniden kalksam dusuxek gibi oluyorum gözüm kararıyor
İnşallah bebiştendirYok benim bu aralar kendiliğinden oluyo bi de başımı geriye doğru atınca mesela yastıksız uyanınca falan olurdu şimdi kendiliğinden oluyo gözlerim kararıyo
Benim karışık ya adet olcak gibiyim bazen de hamile gibi bilmiyorumAynen hiç umutsuzluk yok bende bu ay inşallah bosada cikmaz
İnşAllahhhİnşallah bebiştendir
Oda olabilir evetAniden kalkınca bende de oluyor o bu süreçte yavaş hareket etmek gerek
Hahaha ah kıyamammm ben adet bekliyorum bulantı eşliğindeKizlar daha 1 saat önce tuvalete gittim azicik su icsem hemen isemeye gidiorum resmen suan trendeyim tekrar gitmem lazim resmen altima isicem ahahahah daha yarim saat yol var ahahahahahaha
Bacak duydum da ayak duymadım kuzu yaaKızlar ayak ağrısı da hamilelik belirtisi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?